כמה רשמים מהסטרימר של באג ה MVIX MX780HD
* הסטרימר הזול בארץ 600 ש"ח בבאג ללא המתנה למשלוח. (כן, אני יודע שה xtreamer עולה 100 יורו אבל אחרי משלוח ומסים הוא עולה הרבה יותר ולפי מה שנכתב פה יש עיכובים ארוכים מאוד בקבלת ההזמנה עד יאוש.)
* סטרימר דור קודם - לא תומך H.264 ולא תומך בקבצי MOV.
* מחוץ לזה ניגן כמעט כל מה שניסיתי (חוץ מקודק video1 של microsoft - ממש לא חשוב).
* בעולם המודל הזה משווק עם יציאת HDMI אבל בארץ עם DVI.
* מקבלים כבל AV רגיל ו USB אבל לא כבל HD כלשהו.
* השתמשתי ביציאת ה component שמוציאה 1080i או 720p או SD.
* אפשר להתקין כונן פנימי SATA או PATA. מקבלים כבל SATA אבל לא כבל PATA.
* הבעיה החמורה (ביותר עבורי) היא עם שמות קבצים בעברית: רכשתי את הסטרימר בגלל הפרסום של באג על "תמיכה עברית מושלמת: תפריטים, כתוביות ושמות קבצים!" (ההדגשה והצבע במקור). כשניסיתי הסתבר שהסטרימר לא תומך בשמות קבצים בעברית בסטרימינג אלא רק מכונן קשיח פנימי (לא כלול במוצר). חוסר התמיכה מתבטא ששמות הקבצים מופיעים ריקים ואין אפשרות לנגן אותם בכלל.
מסתבר שהתמיכה הטכנית של באג יודעת על זה ואחרי שפניתי אליהם בענין הם עידכנו את הטקסט באתר ל "תמיכה עברית: תפריטים, כתוביות ושמות קבצים!" . לדעתי עדיין אי אפשר להבין מהפרסום ששמות קבצים עבריים לא נתמכים בסטרימינג.
* מאוורר של 25 מ"מ די שקט אבל לא חרישי - אם אין רעש אחר הוא נשמע.
* מסך ארבע שורות על המכשיר מציג תפריטים, שם קובץ מנוגן. הנגן ניתן לתפעול אפילו אם הטלוויזיה לא דולקת.
* חיבור אלחוטי G כלול - לא בדקתי, השתמשתי בחיבור החוטי ללא בעיה. לפי היצרן החיבור האלחוטי לא מומלץ לתכני HD.
* תומך בשיתוף הכונן הפנימי ברשת בטכנולוגיית NDAS (לא בדקתי). באג לא מספקים תמיכה טכנית טלפונית לשיתוף הזה אלא רק לשיתוף USB.
יש לי אלפי קבצים (שירים) עם שמות בעברית שאי אפשר לנגן וביקשתי להחזיר את המכשיר בגלל חוסר התמיכה בשמות קבצים בעברית בסטרימינג.
* סטרימר דור קודם - לא תומך H.264 ולא תומך בקבצי MOV.
* מחוץ לזה ניגן כמעט כל מה שניסיתי (חוץ מקודק video1 של microsoft - ממש לא חשוב).
* בעולם המודל הזה משווק עם יציאת HDMI אבל בארץ עם DVI.
* מקבלים כבל AV רגיל ו USB אבל לא כבל HD כלשהו.
* השתמשתי ביציאת ה component שמוציאה 1080i או 720p או SD.
* אפשר להתקין כונן פנימי SATA או PATA. מקבלים כבל SATA אבל לא כבל PATA.
* הבעיה החמורה (ביותר עבורי) היא עם שמות קבצים בעברית: רכשתי את הסטרימר בגלל הפרסום של באג על "תמיכה עברית מושלמת: תפריטים, כתוביות ושמות קבצים!" (ההדגשה והצבע במקור). כשניסיתי הסתבר שהסטרימר לא תומך בשמות קבצים בעברית בסטרימינג אלא רק מכונן קשיח פנימי (לא כלול במוצר). חוסר התמיכה מתבטא ששמות הקבצים מופיעים ריקים ואין אפשרות לנגן אותם בכלל.
מסתבר שהתמיכה הטכנית של באג יודעת על זה ואחרי שפניתי אליהם בענין הם עידכנו את הטקסט באתר ל "תמיכה עברית: תפריטים, כתוביות ושמות קבצים!" . לדעתי עדיין אי אפשר להבין מהפרסום ששמות קבצים עבריים לא נתמכים בסטרימינג.
* מאוורר של 25 מ"מ די שקט אבל לא חרישי - אם אין רעש אחר הוא נשמע.
* מסך ארבע שורות על המכשיר מציג תפריטים, שם קובץ מנוגן. הנגן ניתן לתפעול אפילו אם הטלוויזיה לא דולקת.
* חיבור אלחוטי G כלול - לא בדקתי, השתמשתי בחיבור החוטי ללא בעיה. לפי היצרן החיבור האלחוטי לא מומלץ לתכני HD.
* תומך בשיתוף הכונן הפנימי ברשת בטכנולוגיית NDAS (לא בדקתי). באג לא מספקים תמיכה טכנית טלפונית לשיתוף הזה אלא רק לשיתוף USB.
יש לי אלפי קבצים (שירים) עם שמות בעברית שאי אפשר לנגן וביקשתי להחזיר את המכשיר בגלל חוסר התמיכה בשמות קבצים בעברית בסטרימינג.
נערך לאחרונה על ידי yrnkrn ב 09/09/2009 11:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
נכון, אני יודע.guyezra כתב:סטרימרים 2 דורות אחורה כבר ניגנו H264......
הצרכים שלנו כוללים ניגון אוסף מוזיקה עברית גדול ותפעול על ידי ילדים שלא יודעים אנגלית.
אנחנו כמעט לא רואים סרטים אורך מלא (שמגיעים ב H.264) אלא רק סדרות שמגיעות ב DIVX.
עבורנו התמיכה בשמות קבצים בעברית יותר חשובה מתמיכה ב H.264.
אני זוכר ש popcorn כבר לפני חצי שנה הבטיחו לתקן את התמיכה בשמות קבצים בעברית...
לפי הפרסום חשבתי שהסטרימר של באג מתאים לנו אבל הסתבר שלא.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
yrnkrn,
תודה על הרשמים.
חברת PH מעולם לא הבטיחה למיטב ידיעתי תמיכה בשמות קבצים בעברית. הנושא הזה נמצא אצלהם בעדיפות נמוכה.
תודה על הרשמים.
חברת PH מעולם לא הבטיחה למיטב ידיעתי תמיכה בשמות קבצים בעברית. הנושא הזה נמצא אצלהם בעדיפות נמוכה.
אם כבר בנושא, למישהו יש נסיון מעשי אם ה xtreamer באמת תומך בשמות קבצים בעברית דרך הרשת? ודרך כונן פנימי?ziv_r כתב:yrnkrn,
חברת PH מעולם לא הבטיחה למיטב ידיעתי תמיכה בשמות קבצים בעברית. הנושא הזה נמצא אצלהם בעדיפות נמוכה....
יש עיכוב בהחזרת המוצר בגלל שבאג מוכנים לתת זיכוי לרשת אבל אני דורש ביטול עיסקה והחזרת התשלום בגלל הפרסום השגוי שלהם על "תמיכה מושלמת בשמות קבצים" כאשר המכשיר כפי שנמכר לא תומך בשמות קבצים בעברית אלא אם מוסיפים כונן קשיח פנימי ואז בעצם זה לא סטרימר.
בינתיים גיליתי שגם התמיכה ב DIVX 720P גרועה מאוד.
ביום שני פניתי בדוא"ל לשירות הלקוחות.
ביום שלישי לא הצליחו לאתר את הדוא"ל במוקד הטלפוני אז פתחו פניה חדשה. מסתבר שבאג מודעים למגבלה אבל טענו שהם כותבים "ט.ל.ח." טעות לעולם חוזרת ולכן זה לא משנה שהייתה להם טעות בתיאור. אחרי התעקשות מצידי הם העבירו את הנושא להחלטת ההנהלה והבטיחו לי תשובה עד סוף יום רביעי.
בסוף יום רביעי אמרו שלא קיבלו תשובה אבל תהיה עד סוף יום חמישי (היום).
נראה מה יוליד היום.
בינתיים גיליתי שגם התמיכה ב DIVX 720P גרועה מאוד.
ביום שני פניתי בדוא"ל לשירות הלקוחות.
ביום שלישי לא הצליחו לאתר את הדוא"ל במוקד הטלפוני אז פתחו פניה חדשה. מסתבר שבאג מודעים למגבלה אבל טענו שהם כותבים "ט.ל.ח." טעות לעולם חוזרת ולכן זה לא משנה שהייתה להם טעות בתיאור. אחרי התעקשות מצידי הם העבירו את הנושא להחלטת ההנהלה והבטיחו לי תשובה עד סוף יום רביעי.
בסוף יום רביעי אמרו שלא קיבלו תשובה אבל תהיה עד סוף יום חמישי (היום).
נראה מה יוליד היום.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
טלח רלוונטי במחירים ובתמונות, זה לא צריך להיות קשור לספציפיקציות.
אחרת, מה הבעיה למכור כל דבר תחת מחסה של כל דבר אחר.
אחרת, מה הבעיה למכור כל דבר תחת מחסה של כל דבר אחר.
זה ברור.oferlaor כתב:טלח רלוונטי במחירים ובתמונות, זה לא צריך להיות קשור לספציפיקציות.
אחרת, מה הבעיה למכור כל דבר תחת מחסה של כל דבר אחר....
אחרי שפניתי אליהם תיאור המוצר באתר באג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7095&perur=4 שונה באופן שולי: באג מחקו את המילה "מושלמת" מהמשפט שהיה קודם "תמיכה עברית מושלמת:תפריטים, כתוביות ושמות קבצים!" אבל הם עדיין לא מפרטים שהתמיכה בשמות קבצים בעברית לא עובדת בסטרימינג.
בעיה עם האתחול של הMvix
עשיתי הכל לפי ההוראות והסתבכתי קצת עם להגדיר אותו כמחיצה לפי מה שהם אומרים.
זה הצליח לאתחל אותו רק במחשב אחד אבל עדיין יש בעיות.
הם אומרים ללחוץ על העכבר הימני על 'המחשב שלי' ללכת ל'ניהול' משם ל'ניהול דיסקים' ואז שם אני צריך ללכת על האפשרות של הMVIX עכבר ימני ולעשות איזה משהו עם המחיצה שלו. בקיצור שם משהו מסתבך לי כי אין לי את האפשרות בכלל להפוך אותו למחיצה בעכבר ימני.. אני יכול לעשות רק 'פתח' 'סייר' 'שינוי אות וכונן'ו 'מאפיינים'
הMvix מופיע לי שם כמחיצה ראשונית והוא מזהה שהקיבולת שלו היא 37 מגה ושטח הפנוי הוא אפס..
אני לא יכול להעביר לMVIX כלום בנתיים עד שאני אסדר את הקטע הזה ובאמת שאני לא מבין למה זה לא מצליח לי זה אמור להיות פשוט.. מצטער שחפרתי.. אם מישהו יודע איך לעזור לי אני אשמח מאוד..
תודה רבה
זה הצליח לאתחל אותו רק במחשב אחד אבל עדיין יש בעיות.
הם אומרים ללחוץ על העכבר הימני על 'המחשב שלי' ללכת ל'ניהול' משם ל'ניהול דיסקים' ואז שם אני צריך ללכת על האפשרות של הMVIX עכבר ימני ולעשות איזה משהו עם המחיצה שלו. בקיצור שם משהו מסתבך לי כי אין לי את האפשרות בכלל להפוך אותו למחיצה בעכבר ימני.. אני יכול לעשות רק 'פתח' 'סייר' 'שינוי אות וכונן'ו 'מאפיינים'
הMvix מופיע לי שם כמחיצה ראשונית והוא מזהה שהקיבולת שלו היא 37 מגה ושטח הפנוי הוא אפס..
אני לא יכול להעביר לMVIX כלום בנתיים עד שאני אסדר את הקטע הזה ובאמת שאני לא מבין למה זה לא מצליח לי זה אמור להיות פשוט.. מצטער שחפרתי.. אם מישהו יודע איך לעזור לי אני אשמח מאוד..
תודה רבה