היי,
הסלון שלי בגודל 5 מטר בערך, השידורים שאנחנו רואים הם ערוץ 2 ו DVD (כרגע אין ממיר אבל בכל מקרה זה יהיה ממיר יס רגיל).
חשבתי על גודל של 42,משיטוט בפורום הבנתי שאין הצדקה בשבילי להשקיע ב FHD אלא ב HDR.
מה יהיה הכי חכם מבחינתי לעשות והאם כדאי כן לקנות FHD (אולי מהמרחק צפיה שלי לא תהיה בעיה עם FHD?)
מה המומחים מייעצים ?
גם 4.5 מטרים יצריך 50 אינץ', על המחירים: לכי יותר לכיוון פלזמה, את תצפי בשידורי SD (ערוץ 2 ודומיו) ולכן פלזמה תיתן את האיכות הטובה ביותר. זו דעתי. LCD בגדלים האלו מאוד יקרות ולא מגיעות לתקציב שנתת. אם תגדילי קצת את התקציב תוכלי לקנות סמסונג או אולי פנסוניק בתקציב החדש, תהיי מאוד מרוצה.
נושא הצריבה ניתן לטיפול מונע, לא כזה סיפור - הוא גם רגיש לצפייה ממושכת באותו ערוץ (3 שעות רצופות). מואר ? האם יש אור ישירות לכיוון המסך ?
פנסוניק נותנים מענה מאוד איכותי היום גם לזה. כדאי להתעניין.
יש לי בבית שני מקורות אור רציניים: אחד מימין למסך בהמשך הקיר (כמטר מנו) והשני מימין למסך על קיר המתחבר לקיר עליו הוא מונח, אין לי בעיה של אור. שניהם עם דלתות הזזה ויש הרבה אור שנכנס משם.
בנוגע לLG - אני לא אהיה אובייקטיבי, היו לי איתם חוויות אישיות לא טובות. מעדיף שמישהו אחר יגיב כאן.