תגובות לכתבה: השקת iDigital Store בדיזנגוף
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לכתבה.
השקת iDigital Store בדיזנגוף
השקת iDigital Store בדיזנגוף
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
טופל... תודה דיזי
אתה ד"א צריך לראות את החולצות שקיבלנו - נראה לי יתאים לך.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
דיזנגוף סנטר זאת בחירה מוזרה
הם היו צריכים לפתוח את החנות בנמל (סליחה, dizingof)
הם היו צריכים לפתוח את החנות בנמל (סליחה, dizingof)
אני מניח שמי שבחר במיקום יודע טוב מאד מה הוא עושה.
לקניון הסנטר יש יתרונות רבים , מיקום מרכזי, תמהיל עסקים נכון , ניהול טוב , כל אלו עשו אותו לקניון פופלארי מאד ורב מבקרים ובמשך כל חודשי השנה.
מעבר לכך התחרות מול HANDY הותיקה דווקא תעשה טוב לשניהם.
לקניון הסנטר יש יתרונות רבים , מיקום מרכזי, תמהיל עסקים נכון , ניהול טוב , כל אלו עשו אותו לקניון פופלארי מאד ורב מבקרים ובמשך כל חודשי השנה.
מעבר לכך התחרות מול HANDY הותיקה דווקא תעשה טוב לשניהם.
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
קראתי שהנדי נרכשה על ידי באג, יתכן וזו הסיבה ש- iDigital בחרה בדיזנגוף סנטר.אני מניח שמי שבחר במיקום יודע טוב מאד מה הוא עושה.
מעבר לכך התחרות מול HANDY הותיקה דווקא תעשה טוב לשניהם....
נערך לאחרונה על ידי zviwr ב 09/09/2009 7:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
צבי וורובל
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
Handy באמת נרכשה על ידי באג ומצידי ששניהם יקרעו האחד לשני את הצורה, אולי זה יעזור להביא את רמת המחירים בשתי הרשתות למשהו שיותר קרוב למה שמקובל ביתר העולם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
siv,
הם ביקרו באירוע וזה אירוע משמעותי מספיק בכדי לכתוב עליו מאמר.
זה לא פרסומי, לא קיבלנו תשלום או תמורה כלשהי על המאמר...
הם ביקרו באירוע וזה אירוע משמעותי מספיק בכדי לכתוב עליו מאמר.
זה לא פרסומי, לא קיבלנו תשלום או תמורה כלשהי על המאמר...
לא התכוונתי לפגוע באף אחד. ברור לי שזו לא פרסומת מכורה כמו באנר. אבל זו בדיוק הבעיה לדעתי. למה בכלל שעיתונאי יצא מהבית בשביל זה? גרתי עם עיתונאית שכותבת על אוכל - בחיים שלי לא אכלתי ככה ובלי שמישהו העביר לה שקל. אז אני רק מתאר לעצמי איך המשרד יחסי ציבור שלהם "יושב" עליכם. רק רציתי שתשימו לב איך זה נראה, לפחות לחלקנו. לא שאלתם אותי אבל לדעתי עדיף שתוותרו על החולצות והכיבוד והקשרים (וההנחות - חכה שתנסה לקנות אצלם משהו) ותייצרו עיתונות ביקורתית. היה הרבה יותר מעניין אילו הייתם קצת יותר ביקורתיים. למשל, אם הייתם גם מזכירים את התמחור השערורייתי שלהם. או אם הייתם עושים כתבה שסוקרת מה ממוצרי אפל כדאי להזמין\להביא מארה"ב. בשביל זה שווה לצאת מהבית. לפחות בנוסף לסיקור השיווקי הזה שאפשר להדפיס כמו שהוא מגיע מהיחצ"ן.
בכל אופן, לאור התיחסותו של החבר הותיק dizingof ל"סגנון הזה" בהודעה הקודמת שלי, אני מבין שאני זה שלא מבין איפה הוא ומה מצופה ממנו. אז 'כיפאק היי' לiDigital ולשני העיתונאים, ושוב סליחה עם פגעתי ברגשותיו או בכבודו המקצועי של מישהו.
בכל אופן, לאור התיחסותו של החבר הותיק dizingof ל"סגנון הזה" בהודעה הקודמת שלי, אני מבין שאני זה שלא מבין איפה הוא ומה מצופה ממנו. אז 'כיפאק היי' לiDigital ולשני העיתונאים, ושוב סליחה עם פגעתי ברגשותיו או בכבודו המקצועי של מישהו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
siv,
לצערי או לשמחתי יש בכל שנה כמה עשרות אירועים לעיתונאים. זה היה אחד מהם. על מרביתם אנחנו לא כותבים או מוציאים ידיעה לעיתונות. יש כאלה שאנחנו רואים לנכון לפרסם. היה רגוע, אנחנו לא מקבלים הנחות כעיתונאים, ואל תשליך מההנחות שהחברה שלך קיבלה עלינו. אם היא קיבלה, זה לחלוטין לא תואם לאתיקה העיתונאית המקובלת.
שיקולי העריכה הם שלנו. יש כתבים, יש עורך ראשי ואם כתב חושב שזה מספיק מעניין, והעורך בוחר לפרסם את הכתבה אז היא עולה.
זה כל הסיפור.
אין לי תוכניות לרכוש ב-iDigital (יקרים לדעתי) ולמיטב ידיעתי גם הכתב וגם העורך שלנו הם לא לקוחות פוטנציאלים של iDigital...
לצערי או לשמחתי יש בכל שנה כמה עשרות אירועים לעיתונאים. זה היה אחד מהם. על מרביתם אנחנו לא כותבים או מוציאים ידיעה לעיתונות. יש כאלה שאנחנו רואים לנכון לפרסם. היה רגוע, אנחנו לא מקבלים הנחות כעיתונאים, ואל תשליך מההנחות שהחברה שלך קיבלה עלינו. אם היא קיבלה, זה לחלוטין לא תואם לאתיקה העיתונאית המקובלת.
שיקולי העריכה הם שלנו. יש כתבים, יש עורך ראשי ואם כתב חושב שזה מספיק מעניין, והעורך בוחר לפרסם את הכתבה אז היא עולה.
זה כל הסיפור.
אין לי תוכניות לרכוש ב-iDigital (יקרים לדעתי) ולמיטב ידיעתי גם הכתב וגם העורך שלנו הם לא לקוחות פוטנציאלים של iDigital...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
SIV,
בתור הכתב - אני רק יכול להסביר לך - שהסיבה היחידה שזה הגיע ככתבה ולא כשרשור - זה בכדי שלכם הקוראים - יהיה נוח לקרוא את הכתבה.
הכתבה לא מתייחסת לסוגיית המחירים - פשוט כי כולם מכירים זאת באתר - ואני לא אחדש כלום.
אני יכול דווקא לחדש בעניין - שאחד הכתבים שאל את ערן תור לגבי רמת המחירים - נתקבלה תשובה שהם משתדלים להיות תחרותיים במחירים האביזרים והתוכנות, וגם כמובן במחשבים - אבל בגלל ההבדלים בין ישראל וארה"ב (מע"מ, משלוח וכו') המחירים שונים.
הסקירה היא על פתיחת החנות - ולא על iDigital על המחשבים - אז הייתי כותב (בדומה לכתבה שהתפרסמה במקום כלשהו אתמול) שהמעבר למערכת של מק - זה מעבר קשה לרוב האנשים - שהתרגלו משך שנים לחלונות - לדעתי למעשה מי שלא צריך את זה - עדיף שלא יתקרב - אלא אם הוא איש מחשבים שידע להסתדר.
בתור הכתב - אני רק יכול להסביר לך - שהסיבה היחידה שזה הגיע ככתבה ולא כשרשור - זה בכדי שלכם הקוראים - יהיה נוח לקרוא את הכתבה.
הכתבה לא מתייחסת לסוגיית המחירים - פשוט כי כולם מכירים זאת באתר - ואני לא אחדש כלום.
אני יכול דווקא לחדש בעניין - שאחד הכתבים שאל את ערן תור לגבי רמת המחירים - נתקבלה תשובה שהם משתדלים להיות תחרותיים במחירים האביזרים והתוכנות, וגם כמובן במחשבים - אבל בגלל ההבדלים בין ישראל וארה"ב (מע"מ, משלוח וכו') המחירים שונים.
הסקירה היא על פתיחת החנות - ולא על iDigital על המחשבים - אז הייתי כותב (בדומה לכתבה שהתפרסמה במקום כלשהו אתמול) שהמעבר למערכת של מק - זה מעבר קשה לרוב האנשים - שהתרגלו משך שנים לחלונות - לדעתי למעשה מי שלא צריך את זה - עדיף שלא יתקרב - אלא אם הוא איש מחשבים שידע להסתדר.
פספסתם את הנקודה. לא אכפת לי אם תקבלו טובות הנאה או לא. נהפוך הוא, אפילו אשמח שצוות האתר יזכה להטבות אבל כי פוחדים מכם. נצלו את הבמה שניתנה לכם כדי ליצור צרכנים נבונים; יצגו את הקוראים שלכם ולא את היבואן\יחצ"ן שיש לו את מספר הטלפון שלכם. נכון זה יותר קשה. תקבלו טלפונים זועמים. תצטרכו לבחון דגמים שמישהו קנה ולא תקבלו אותם הביתה עם שליח. אבל אם כל הכבוד, רק כשישנאו אתכם בניופאן\ח.י. ושות' תהיו יותר עיתונאים ופחות יח"צנים-שלא-בידיעתם (?).
@עופר ואיתי - עושה רושם שאתם מחזיקים בדעות מוצקות בנושא אפל ואידיגיטל. חבל שהן נאמרות במאמר מוסגר באיזה פינה של הפורום. הרימו את הכפפה - כיתבו ביקורת על הכרישים. אנחנו הסרדינים נשמח. @איתי: אתה קונה את הסיפור על מע"מ\משלוח? באמת מסקרן כמה עולה המשלוח. זה שסוגיית המחירים היא לא חידוש לא נראה רלוונטי - זה לא שקול לUSB3.
@ דיזינגוף - קרא לי פרשן מרחיק לכת, אבל לי זה נראה כאילו אמרת שאני לא ראוי לתגובה. אם היית מעיר לי על תרבות הדיון שלי כנראה שהייתי מסכים אתך ומפרט למה התכוונתי. אבל אם, ולדבריך ללא ספק זה המצב, זה לא היה זלזול - אז פשוט התחנפת לעופר על חשבוני. לא נורא, תהנו. מסתבר שיש מקומות שככה עושים עיתונות.
שנה טובה לכולכם.
@עופר ואיתי - עושה רושם שאתם מחזיקים בדעות מוצקות בנושא אפל ואידיגיטל. חבל שהן נאמרות במאמר מוסגר באיזה פינה של הפורום. הרימו את הכפפה - כיתבו ביקורת על הכרישים. אנחנו הסרדינים נשמח. @איתי: אתה קונה את הסיפור על מע"מ\משלוח? באמת מסקרן כמה עולה המשלוח. זה שסוגיית המחירים היא לא חידוש לא נראה רלוונטי - זה לא שקול לUSB3.
@ דיזינגוף - קרא לי פרשן מרחיק לכת, אבל לי זה נראה כאילו אמרת שאני לא ראוי לתגובה. אם היית מעיר לי על תרבות הדיון שלי כנראה שהייתי מסכים אתך ומפרט למה התכוונתי. אבל אם, ולדבריך ללא ספק זה המצב, זה לא היה זלזול - אז פשוט התחנפת לעופר על חשבוני. לא נורא, תהנו. מסתבר שיש מקומות שככה עושים עיתונות.
שנה טובה לכולכם.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
siv כתב:פספסתם את הנקודה. לא אכפת לי אם תקבלו טובות הנאה או לא. נהפוך הוא, אפילו אשמח שצוות האתר יזכה להטבות אבל כי פוחדים מכם. נצלו את הבמה שניתנה לכם כדי ליצור צרכנים נבונים; יצגו את הקוראים שלכם ולא את היבואן\יחצ"ן שיש לו את מספר הטלפון שלכם. נכון זה יותר קשה. תקבלו טלפונים זועמים. תצטרכו לבחון דגמים שמישהו קנה ולא תקבלו אותם הביתה עם שליח. אבל אם כל הכבוד, רק כשישנאו אתכם בניופאן\ח.י. ושות' תהיו יותר עיתונאים ופחות יח"צנים-שלא-בידיעתם (?).
שנה טובה לכולכם....