רסיבר מומלץ ברמת כניסה
מקור אודיו ותקציב
מעדיף תקציב נמוך ככל האפשר - לכן אפשר גם משומש.
באשר למקורות אודיו רצוי שתהיה הכנה - לא? אבל לא הכרחי.
הטלוויזיה נכון לעכשיו היא שרפ 42 hd ready
באשר למקורות אודיו רצוי שתהיה הכנה - לא? אבל לא הכרחי.
הטלוויזיה נכון לעכשיו היא שרפ 42 hd ready
אני לא מומחה גדול, ונכנסתי כמוך רק עכשיו לתחום אחרי קריאה פה ובאתרים אחרים. קניתי דנון 1509 לאחר התלבטות והחלטתי שאודיו HD זה משהו שאני לא מתכוון להשקיע עליו בשלב זה. הרמקולים שלי הם 5.1 של סרווין וגה.
המחיר לרסיבר הוא בין 1700 ל-2000 ש"ח.
אני מאוד מרוצה מהאיכות (לפחות ככניסה לתחום).
המחיר לרסיבר הוא בין 1700 ל-2000 ש"ח.
אני מאוד מרוצה מהאיכות (לפחות ככניסה לתחום).
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
דרון,
מצטער - התשובה שלך לא מספקת.
תקציב - תגדיר לפחות טווח (נמוך עבור אחד הוא גבוה עבור אחר...)
מקור - הטלויזיה פחות חשובה כאן, כי סביר להניח שיש לה HDMI אם היא HDR.
השאלה היא מה יתחבר אל הרסיבר כמקורות - אם מדובר במחשב (עם יציאת HDMI), סטרימר, DVD עם יציאה כזו וכו' - אתה צריך מיתוג של ה HDMI (הכל ייכנס לרסיבר, הוא יעביר לטלויזיה).
אם אתה רוצה לחבר את המקורות לטלויזיה בשביל וידאו, ורק את האודיו להעביר לרסיבר בצורה אחרת - זה עניין אחר.
פרט קצת יותר על הרכב המערכת שלך.
מצטער - התשובה שלך לא מספקת.
תקציב - תגדיר לפחות טווח (נמוך עבור אחד הוא גבוה עבור אחר...)
מקור - הטלויזיה פחות חשובה כאן, כי סביר להניח שיש לה HDMI אם היא HDR.
השאלה היא מה יתחבר אל הרסיבר כמקורות - אם מדובר במחשב (עם יציאת HDMI), סטרימר, DVD עם יציאה כזו וכו' - אתה צריך מיתוג של ה HDMI (הכל ייכנס לרסיבר, הוא יעביר לטלויזיה).
אם אתה רוצה לחבר את המקורות לטלויזיה בשביל וידאו, ורק את האודיו להעביר לרסיבר בצורה אחרת - זה עניין אחר.
פרט קצת יותר על הרכב המערכת שלך.
תקציב - רצוי עד 2000 ש"ח ונראה לי שאפשר כאמור גם משומש
מקורות כיום:
הרסיבר של קנווד מחובר לdvd (פיוניר 400) בכבל קואקס.
הטלביזיה מחוברת ל dvd בכבל hdmi
הטלביזיה מחוברת לממיר של הוט בכבל סקארט
והממיר מחובר גם לרסיבר על ידי שני כבלי rca. (אודיו בלבד)
אני מניח שארצה לחבר בעתיד גם מחשב בחיבור hdmi. לטלביזיה הנוכחית שלי שרפ 42 lc42sa1 כניסה אחת בלבד ל hdmi.
מקווה שהמידע מספק.
בתודה מראש!
מקורות כיום:
הרסיבר של קנווד מחובר לdvd (פיוניר 400) בכבל קואקס.
הטלביזיה מחוברת ל dvd בכבל hdmi
הטלביזיה מחוברת לממיר של הוט בכבל סקארט
והממיר מחובר גם לרסיבר על ידי שני כבלי rca. (אודיו בלבד)
אני מניח שארצה לחבר בעתיד גם מחשב בחיבור hdmi. לטלביזיה הנוכחית שלי שרפ 42 lc42sa1 כניסה אחת בלבד ל hdmi.
מקווה שהמידע מספק.
בתודה מראש!
- nadavya
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 849
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אם תוכל להגדיל את התקציב, תוכל למצוא ONKYO 605 במחיר דיי טוב.
אני קניתי עבור ההורים שלי את הרמקולים הנ"ל עם המגבר לפני שנה פלוס במחיר של 3500 ש"ח.
לכן אני משער שכיום תוכל למצוא אותו במחיר נמוך יותר.
אני קניתי עבור ההורים שלי את הרמקולים הנ"ל עם המגבר לפני שנה פלוס במחיר של 3500 ש"ח.
לכן אני משער שכיום תוכל למצוא אותו במחיר נמוך יותר.
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בסביבות 2200 אולי מעט יותר - אנשים רכשו מגבר ימהה התומך בפורמטים החדשים - לא הייתי מתפשר על פחות מכך.
דגם ספציפי מומלץ מהימהא?
מישהו יכול להתייחס ספציפית לדגמים שרשמתי?
אני לא זקוק לתמיכה ברמקולים מעבר ל 5.1
כן הייתי מעוניין שיהיה:
כיול אוטומטי
ורצוי אם אפשר rc
ואחרון במחשבה שניה חשוב לי יותר שמיעה במוזיקה - אבל היקפית...
אני לא זקוק לתמיכה ברמקולים מעבר ל 5.1
כן הייתי מעוניין שיהיה:
כיול אוטומטי
ורצוי אם אפשר rc
ואחרון במחשבה שניה חשוב לי יותר שמיעה במוזיקה - אבל היקפית...
אתה נעול על הדגמים האלה של אונקיו או שאתה שוקל עוד יצרנים?
אם כן, תשקול את הרמן קרדון 255 (סביב 2800 שקל) ואת רמת הכניסה, (אני חושב שהמודל הוא 134, אני לא יודע מה המחיר).
להרמן קרדון יש מצב שנקרא logic7 שעובד נהדר בהמרה של סטראו ל5.1. הרבה יותר טוב מכל המצבים של דולבי ו DTS למיניהם...
אם כן, תשקול את הרמן קרדון 255 (סביב 2800 שקל) ואת רמת הכניסה, (אני חושב שהמודל הוא 134, אני לא יודע מה המחיר).
להרמן קרדון יש מצב שנקרא logic7 שעובד נהדר בהמרה של סטראו ל5.1. הרבה יותר טוב מכל המצבים של דולבי ו DTS למיניהם...
מישהו מכיר את ה AVR 134
מנצל את השרשור בשל התלבטות דומה לרסיבר פשוט בדגם כניסה. ראיתי את הרסיבר הנ"ל במספר אתרים. באופן מוזר הוא מתקדם יותר מדגמים בעלי מספור גבוה 135 137 וכולל 3 כניסות HDMI ואפילו כניסת USB. לא מצאתי אף סקירה אודותיו.
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
134 נכלל בקטגוריית ה entry level מהסדרות האחרונות .מבחינה מספרית הוא חדש יותר מ 132\5\7 .
הוא בסיסי מאוד (לטעמי בסיסי מידי) ואני באופן אישי לא חושב שהוא משקף את ההארמנים הטיפוסיים .
ההגברה שונה מההגברה שקיימת בסדרות קודמות ואו עדכניות הוא אינו מעביר זרם באמפרז' גבוה .
אין תמיכה בפורמטים החדשים , מצבי הסראונד יחסית מאוד מצומצמים ביחס לדגמים כמו 255 או 245 וכו' , כניסות HDMI לא מעבירות MCH AUDIO (סראונד) רק דרך כניסה אופטית או קואקסיאלית יש פיענוע ולא לפורמטים החדשים.
בכללי מדובר בסוג של Hybrid לא ברור , בוא נגיד שלא הייתי מבסס עליו מערכת קולנוע בסלון אלא יותר לחדר קטן שלא מצריך משהו יחסית מתוחכם .
תבדוק עלויות ל 1610 של דנון , זו סידרה חדשה דגם פתיחה שיודע לעשות הכול מהכול להבדיל מהסדרות הקודמות שבהן לא הייתה אפשרות כזו .
הוא בסיסי מאוד (לטעמי בסיסי מידי) ואני באופן אישי לא חושב שהוא משקף את ההארמנים הטיפוסיים .
ההגברה שונה מההגברה שקיימת בסדרות קודמות ואו עדכניות הוא אינו מעביר זרם באמפרז' גבוה .
אין תמיכה בפורמטים החדשים , מצבי הסראונד יחסית מאוד מצומצמים ביחס לדגמים כמו 255 או 245 וכו' , כניסות HDMI לא מעבירות MCH AUDIO (סראונד) רק דרך כניסה אופטית או קואקסיאלית יש פיענוע ולא לפורמטים החדשים.
בכללי מדובר בסוג של Hybrid לא ברור , בוא נגיד שלא הייתי מבסס עליו מערכת קולנוע בסלון אלא יותר לחדר קטן שלא מצריך משהו יחסית מתוחכם .
תבדוק עלויות ל 1610 של דנון , זו סידרה חדשה דגם פתיחה שיודע לעשות הכול מהכול להבדיל מהסדרות הקודמות שבהן לא הייתה אפשרות כזו .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
האם ניתן להשוות בין ה- hk255 ל - onkyo 507?
חשובה לי פשטות ההפעלה רצוי osd
בהנחה שלא מעניין אותי אזור נוסף, אני מעוניין ב rc טוב ומוזיקה ב 5 ערוצים
האם יש עדיפות לאחד מהם?
מה ההבדל בין ה- onkyo 506 ל 507
מה הדנון שראוי להשוותו אליהם?
ושוב שתודה מראש!
חשובה לי פשטות ההפעלה רצוי osd
בהנחה שלא מעניין אותי אזור נוסף, אני מעוניין ב rc טוב ומוזיקה ב 5 ערוצים
האם יש עדיפות לאחד מהם?
מה ההבדל בין ה- onkyo 506 ל 507
מה הדנון שראוי להשוותו אליהם?
ושוב שתודה מראש!