שאלות לגבי DVD מקליט

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
ab81 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות DVD מקליט, כך שאוכל לבצע הקלטות מתוזמנות של תוכניות בערוצים דיגיטאלים (יש לי בבית ממיר דיגיטאלי של הוט). יש לי מספר שאלות בנוושא:
- אילו תכונות אני צריך שיהיו ב-DVD שאני אקנה חות מהקלטה מתוזמנת ?
- איך אני מחבר את כל העסק בזה ביחד (ממיר, טלוויזיה, DVD) ?
- איך מבחינה תפעולית זה יעבוד ? (אני יכול פשוט להגדיר לממיר תקליט את ערוץ ספוט 5+ מחר ב 20:00 וה DVD פשוט עובר לערוץ המתאים אוטמטית ובשעה המתאימה ויקליט , או שאני חייב להעביר את הממיר לערוץ המתאים מראש ?
- על איזה דגמים אתם ממליצים לי ?

בנוסף יש לי שאלה לגבי DVD רגיל שיש לי בבית, למכשיר יש כניסת USB - האם אני יכול לחבר אליה דיסק קשיח חיצוני של 500GB או שיש מגבלה של סוג מערכת הקצבים (NTFS/ FAT 32).

אשמח אם תוכלו לעזור לי,

תודה,
אריק.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #2 

ab81 כתב:שלום לכולם,

אני רוצה לקנות DVD מקליט, כך שאוכל לבצע הקלטות מתוזמנות של תוכניות בערוצים דיגיטאלים (יש לי בבית ממיר דיגיטאלי של הוט). יש לי מספר שאלות בנוושא:
- אילו תכונות אני צריך שיהיו ב-DVD שאני אקנה חות מהקלטה מתוזמנת ?
- איך אני מחבר את כל העסק בזה ביחד (ממיר, טלוויזיה, DVD) ?
- איך מבחינה תפעולית זה יעבוד ? (אני יכול פשוט להגדיר לממיר תקליט את ערוץ ספוט 5+ מחר ב 20:00 וה DVD פשוט עובר לערוץ המתאים אוטמטית ובשעה המתאימה ויקליט , או שאני חייב להעביר את הממיר לערוץ המתאים מראש ?
- על איזה דגמים אתם ממליצים לי ?

בנוסף יש לי שאלה לגבי DVD רגיל שיש לי בבית, למכשיר יש כניסת USB - האם אני יכול לחבר אליה דיסק קשיח חיצוני של 500GB או שיש מגבלה של סוג מערכת הקצבים (NTFS/ FAT 32).

אשמח אם תוכלו לעזור לי,

תודה,
אריק.
...
הפתרון של DVD מקליט הוא פתרון שמאוד התיישן ועקרונית עדיף לשקול פתרונות מקליטים אחרים שמתבססים על דיסק קשיח ומערכת קבצים או דיסק קשיח וכונן DVD.
אם למרות זאת אתה רוצה DVD מקליט ואני מניח שמדובר על אחד המוצרים של ה- 600 ש"ח (APEX למשל) אזי כל התכונות הרלוונטיות קיימות בדגמים החדשים. הבעיה היא כפי שכבר זיהית לבד, באחריותך להזמין את התוכנית גם בממיר וגם במכשיר ההקלטה ומכאן שהנוחות כאן לא גבוהה במיוחד. בנוסף אם מרבית התוכן שאתה מקליט הוא לצרכי צפייה בלבד ואתה מחובר להוט, מדוע לא לרכוש מהם מכשיר מקליט (הוט מג'יק) מתוך ההנחה שעלותו הכוללת אמורה להיות נמוכה יותר משל מכשיר מקליט שאתה רוכש לבד.

מבחינת חיבורים ההנחה היא שהממיר צריך להיות מחובר ליציאה של הממיר הדיגיטלי, עדיף SVIDEO במידה ויש בממיר ומחובר לטלוויזיה לצורך הקרנת התכנים ולמערכת שמע במידה וקיימת, עדיף באמצעות חיבור קואקסיאלי או אופטי.

לגבי ה- DVD, אפשר לחבר דיסק קשיח, אבל כמו שכבר ציינת זה תלוי במערכת הקבצים ובתמיכה של המכשיר, קרא בהוראות ההפעלה של המוצר במה הוא תומך.

ariekarp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #3 

אני ממליץ לך ללכת על HTPC .
גם אני בדרך לזה לאט לאט.

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”