מחר זה יוצא - רימאסטר לביטלס
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
הסט סטריאו כבר SOLD OUT באמזון, ב CDUNIV הוא גם לא קיים, במוזיקה נטו הוא גם בהזמנה מראש... לא ברור.
ועוד חצי שנה הם בטח יוציאו את הסט ב SACD או בלוריי...

ועוד חצי שנה הם בטח יוציאו את הסט ב SACD או בלוריי...
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
תהרגו אותי אבל אני לא מבין למה שמישהו ירצה מאסטר חדש של אלבומי ביטלס.
אותם השירים עם levelים שדבוקים לסקלה? מה רע בשיר שמתחיל ב -20 ונע בטווח דינמי של פלוס מינוס 10 דיבי?
מי רוצה גרסאות רדיו דחוסות למוות של ביטלס?
אני לא אודיופיל או משהו אבל ראבק, תנו לנוסטלגיה להישמע כמו שהרביעייה המקורית רצתה שהיא לא תישמע ולא כך שתוכל להתחרות עם מטאליקה ורד הוט צ'ילי פפרס או במילים אחרות קרוב ל +5 dB
אותם השירים עם levelים שדבוקים לסקלה? מה רע בשיר שמתחיל ב -20 ונע בטווח דינמי של פלוס מינוס 10 דיבי?
אני לא אודיופיל או משהו אבל ראבק, תנו לנוסטלגיה להישמע כמו שהרביעייה המקורית רצתה שהיא לא תישמע ולא כך שתוכל להתחרות עם מטאליקה ורד הוט צ'ילי פפרס או במילים אחרות קרוב ל +5 dB
Need more cowbell
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
הם לא רצו שזה יישמע ככה
הם לא יכלו להשמע אחרת (טכנית)
הרימסטר מוציא דברים שלא נשמעו היטב בעבר
הוא לא מתקן שגיאות שנעשו באולפן
נראה לי דווקא מעולה
יצירות מופת כאלו
אבני דרך במוזיקה
אם הרימסטר נעשה היטב ובטעם
אז למה לא?
דוגמא קטנה אפשר היה לשמוע ב LOVE
אם תתעלם מהעיבודים
תשמע את הסאונד
הם לא יכלו להשמע אחרת (טכנית)
הרימסטר מוציא דברים שלא נשמעו היטב בעבר
הוא לא מתקן שגיאות שנעשו באולפן
נראה לי דווקא מעולה
יצירות מופת כאלו
אבני דרך במוזיקה
אם הרימסטר נעשה היטב ובטעם
אז למה לא?
דוגמא קטנה אפשר היה לשמוע ב LOVE
אם תתעלם מהעיבודים
תשמע את הסאונד
העם דורש..... כל מיני דברים
אני חולה על הביטלס ומכיר את כל המילים בעלפה...
אבל ראבק לשלם על זה 1000 שח העידן האימיול.....
נחכה שזה יהיה בSACD ....
אבל ראבק לשלם על זה 1000 שח העידן האימיול.....
נחכה שזה יהיה בSACD ....
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אתה כבר קוטל את הרימסטר הזה?Pavelz כתב:תהרגו אותי אבל אני לא מבין למה שמישהו ירצה מאסטר חדש של אלבומי ביטלס.
אני לא אודיופיל או משהו אבל ראבק, תנו לנוסטלגיה להישמע כמו שהרביעייה המקורית רצתה שהיא לא תישמע ולא כך שתוכל להתחרות עם מטאליקה ורד הוט צ'ילי פפרס או במילים אחרות קרוב ל +5 dB...
אני נותן לטכנאי הסאונד באייבי רואד קרדיט שיוציאו משהו איכותי.
אכן אפשר להיתווכח למה זה טוב....
וכמו שאמר פאבלז......מה זה טוב להוציא מחדש את הדברים שנישמעו כל כך טוב טבעי ואמיתי בעבר.
ולא פעם ולא פעמיים שמעתי דברים טובים שנעשו בעבר ואמרתי למי שאמרתי.......אוחחחחח אם הייתי יכולתי לשמוע את הדברים האלה עם הסאונד המשופר של היום , והתשובה הייתה כימעט חד משמעית תמיד.......כך אני רוצה לשמוע את זה.....כך אהבתי...........עם הסאונד המלוכלך של פעם............זה הדבר הכי טוב שיכול להיות.
אבל מנגד......וצדק סאם ,וגם אני חושב כך.......שמה רע לשמוע את הדבר שכל כך אהבנו שלא נישמע הכי הכי פעם.......עם סאונד חדש ונוצץ. ואגב זה בדיוק היה העניין מבחינתי ב Mother Ship של לד זפלין שחודש , למה לא להנות שוב מהדבר הניפלא שעשו פעם........ ורק הטכנולוגיה של פעם עצרה אותו. אז בשימחה אוסיף לאוסף גם דבר שחודש ,בהנחה שבאמת נעשתה עבודה מיוחדת ואיכותית.
אחרי הכל.......ואני לא מחסידי החיפושיות ,אבל הם אבן דרך מופלאה ,שבהחלט מגיע להם ולאוזניים שלנו ,להנות מהדבר המדהים הזה שהם עשו פעם במיגבלות הטכנולוגיה ,ולשמוע את זה מבריק ונוצץ יותר ועכשווי יותר.
ואגב.....אפשר לתקן שגיאות שנעשו באולפן פעם.............אפשר לעשות הרבה דברים עם הטרקים המקוריים.
ובכלל נראה כאילו עוטף אותנו גל ביטלמניה חדש......גם אחרי הוצאת מישחק הרוק בנד עם שירי החיפושיות.
אז אני לא חושב כך....אבל המנגינה לעולם נישארת.
לסיכום אמר מי שאמר פה............שאם הרימסטרים באמת נעשו טוב.......אז למה לא.וגם אני בעד.
רפי_א
ולא פעם ולא פעמיים שמעתי דברים טובים שנעשו בעבר ואמרתי למי שאמרתי.......אוחחחחח אם הייתי יכולתי לשמוע את הדברים האלה עם הסאונד המשופר של היום , והתשובה הייתה כימעט חד משמעית תמיד.......כך אני רוצה לשמוע את זה.....כך אהבתי...........עם הסאונד המלוכלך של פעם............זה הדבר הכי טוב שיכול להיות.
אבל מנגד......וצדק סאם ,וגם אני חושב כך.......שמה רע לשמוע את הדבר שכל כך אהבנו שלא נישמע הכי הכי פעם.......עם סאונד חדש ונוצץ. ואגב זה בדיוק היה העניין מבחינתי ב Mother Ship של לד זפלין שחודש , למה לא להנות שוב מהדבר הניפלא שעשו פעם........ ורק הטכנולוגיה של פעם עצרה אותו. אז בשימחה אוסיף לאוסף גם דבר שחודש ,בהנחה שבאמת נעשתה עבודה מיוחדת ואיכותית.
אחרי הכל.......ואני לא מחסידי החיפושיות ,אבל הם אבן דרך מופלאה ,שבהחלט מגיע להם ולאוזניים שלנו ,להנות מהדבר המדהים הזה שהם עשו פעם במיגבלות הטכנולוגיה ,ולשמוע את זה מבריק ונוצץ יותר ועכשווי יותר.
ואגב.....אפשר לתקן שגיאות שנעשו באולפן פעם.............אפשר לעשות הרבה דברים עם הטרקים המקוריים.
ובכלל נראה כאילו עוטף אותנו גל ביטלמניה חדש......גם אחרי הוצאת מישחק הרוק בנד עם שירי החיפושיות.
אז אני לא חושב כך....אבל המנגינה לעולם נישארת.
לסיכום אמר מי שאמר פה............שאם הרימסטרים באמת נעשו טוב.......אז למה לא.וגם אני בעד.
רפי_א
סאם..........
אני הספקתי לשמוע עוד משהו......שזה לא רק התיעוד או הכבוד ללהקה אלא משהו אחר לחלוטין.
שחברת EMI......מנסה לגרוף כמה שיותר קופונים וכסף מהוצאות מחודשות ,כי בעוד 3 שנים מסתיים החוזה לכאורה עליהם..............אז עד אז הם מנסים לשבור קופות לעצמם כמה שאפשר.
אני רק מקווה...........שלא על חשבוננו ,והדברים שיוצאים אכן באיכויות טובות יותר ושוות יותר.
רפי_א
שחברת EMI......מנסה לגרוף כמה שיותר קופונים וכסף מהוצאות מחודשות ,כי בעוד 3 שנים מסתיים החוזה לכאורה עליהם..............אז עד אז הם מנסים לשבור קופות לעצמם כמה שאפשר.
אני רק מקווה...........שלא על חשבוננו ,והדברים שיוצאים אכן באיכויות טובות יותר ושוות יותר.
רפי_א
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
כמכור לביטלס אני מתכונן עקרונית לרכוש את שני הסטים החדשים (המונו במיוחד אבל גם את הסטריאו), בכפוף לחוות דעת של מאזינים באתרים השונים על איך זה נשמע יחסית לדיסקוגרפיה הקיימת שלי (של Parlophone)
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
אני כל כך לא מתחבר ללהקה הזו .
אני בטוח שחובבי הביטלס יהרגו אותי על המשפט הבא ..
אם היתי מקבל את הסט הזה מתנה ליום ההולדת .. זו היתה מתנה סופר מאכזבת .
אם היתי מקבל את הסט הזה מתנה ליום ההולדת .. זו היתה מתנה סופר מאכזבת .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
קשה לי להאמין שהזזת איזו שערה באפו של פול מקרטני...Eyal_W כתב:אני כל כך לא מתחבר ללהקה הזו .
אם היתי מקבל את הסט הזה מתנה ליום ההולדת .. זו היתה מתנה סופר מאכזבת ....