יש לי התלבטות בין שני כרטיסי קול צריך עזרה
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
ההשוואה די פשוטה
X-Fi = יותר חדש, יותר טוב למשחקים ולמוסיקה, יותר פיצ'רים, יותר יקר
Audigy = פחות חדש, פחות טוב מה-X-Fi, פחות פיצ'רים, פחות יקר
נורא פשוט, אם יש לך את הכסף ל- X-Fi אל תחשוב פעמיים
תחשוב פעמיים אם אתה צריך לחבר אוזניות או מיקרופון בפרונט של המחשב ושלט רחוק. אם כן, ויש לםך את הכסף, תקח את ה-X-Fi Platinum בתוספת ~500 ש"ח
Audigy = פחות חדש, פחות טוב מה-X-Fi, פחות פיצ'רים, פחות יקר
נורא פשוט, אם יש לך את הכסף ל- X-Fi אל תחשוב פעמיים
תחשוב פעמיים אם אתה צריך לחבר אוזניות או מיקרופון בפרונט של המחשב ושלט רחוק. אם כן, ויש לםך את הכסף, תקח את ה-X-Fi Platinum בתוספת ~500 ש"ח
Mentally:
מדובר בזוג כרטיסים שונים לגמרי,הכרטיסים בעלי מעבד שונה (אפשר להשוות אותם לפנטיום 2 ולפנטיום 4 סתם לצורך ההדגמא/ההגזמה) ואין ספור שינויים נוספים
כך שה X-FI בעל יתרונות אין ספור הן במשחקים והן במוזיקה גם ללא קשר לרמקולים.
ה X-FI חזק הרבה יותר מה שיתן לו fps גבוה יותר במשחקים תוך כדי ניצול נמוך יותר של מעבד המחשב.
לסיכום כמו שנאמר השאלה היא שאלה פשוטה של כסף
מדובר בזוג כרטיסים שונים לגמרי,הכרטיסים בעלי מעבד שונה (אפשר להשוות אותם לפנטיום 2 ולפנטיום 4 סתם לצורך ההדגמא/ההגזמה) ואין ספור שינויים נוספים
כך שה X-FI בעל יתרונות אין ספור הן במשחקים והן במוזיקה גם ללא קשר לרמקולים.
ה X-FI חזק הרבה יותר מה שיתן לו fps גבוה יותר במשחקים תוך כדי ניצול נמוך יותר של מעבד המחשב.
לסיכום כמו שנאמר השאלה היא שאלה פשוטה של כסף
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
Mesh,
אני לא מסכים עם רוב מה שאמרת.
ה X-FI לא מהווה שיפור משמעותי בסטריאו מכיוון ובתחום הזה באמת אין מה לחדש, רק איכות בניה/תכנון/ביצוע משפיעה.
לגבי משחקים ה X-FI אכן חזק יותר אבל גם מלא בפיצ'רים וגימקים מכאן ועד להודעה חדשה. שמייקרים אותו בנוסף להיותו חדש יותר נתון שמייקר.
במשחקים הוא תומך ב EAX 5 שנתמך כרגע ב 2 משחקים בערך.
לדעתי הוא מיותר וזה עוד ניסיון של CREATIVE לעשות כסף על אנשים שלא מבינים.
וההשוואה בין ה פנטיום 4/2 היא ממש לא נכונה וממש לא במקום.
לדעתי ה AUDIGY 2 כרטיס שנותן תמורה גבוהה למחירו ביחס להרבה דברים שקריאטיב הוציאה בזמן האחרון. כמו כן זה נראה לי מגוחך להשקיע בכרטיס קול יותר מברמקולים
אני לא מסכים עם רוב מה שאמרת.
ה X-FI לא מהווה שיפור משמעותי בסטריאו מכיוון ובתחום הזה באמת אין מה לחדש, רק איכות בניה/תכנון/ביצוע משפיעה.
לגבי משחקים ה X-FI אכן חזק יותר אבל גם מלא בפיצ'רים וגימקים מכאן ועד להודעה חדשה. שמייקרים אותו בנוסף להיותו חדש יותר נתון שמייקר.
במשחקים הוא תומך ב EAX 5 שנתמך כרגע ב 2 משחקים בערך.
לדעתי הוא מיותר וזה עוד ניסיון של CREATIVE לעשות כסף על אנשים שלא מבינים.
וההשוואה בין ה פנטיום 4/2 היא ממש לא נכונה וממש לא במקום.
לדעתי ה AUDIGY 2 כרטיס שנותן תמורה גבוהה למחירו ביחס להרבה דברים שקריאטיב הוציאה בזמן האחרון. כמו כן זה נראה לי מגוחך להשקיע בכרטיס קול יותר מברמקולים
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
The-Fox
מסכים איתך, מה גם שדרך רמקולי המחשב הממוצאים, אין ממש סיכוי להעריך איכויות וניואנסים קלילים.
בסטאפ 5.1 יכול להיות שה X יותר עדיף.
קריאטיב מנסים לשרוד בזמן שרוב המחשבים מגיעים היום עם 5.1 על הלוח אם...
מסכים איתך, מה גם שדרך רמקולי המחשב הממוצאים, אין ממש סיכוי להעריך איכויות וניואנסים קלילים.
בסטאפ 5.1 יכול להיות שה X יותר עדיף.
קריאטיב מנסים לשרוד בזמן שרוב המחשבים מגיעים היום עם 5.1 על הלוח אם...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Booboo
- חבר ותיק

שכחתם שלפעמים שומעים גם עם אוזניות
גם מוזיקה וגם במשחקים
ואז אין עניין של רמקולים למחשב שבהם "לא" שומעים את הניואנסים (אני בספק, אבל נגיד)
וכאן ה-Game Mode של ה-X-Fi נותן חזק בראש ל-Audigy.
גם צליל 3D, גם 110~ DB SNR
ולגבי מוסיקה - אני לא שומע קבצים מכווצים על המחשב בפחות מ-256 Kbps, ולכן לא צריך את זה, אבל למי שיש אוסף גדול של MP3 באיכות פחותה מ-256, הפיצ'ר של
ה-Crystalizer ב-X-Fi יכול להוסיף המון.
ואז אין עניין של רמקולים למחשב שבהם "לא" שומעים את הניואנסים (אני בספק, אבל נגיד)
וכאן ה-Game Mode של ה-X-Fi נותן חזק בראש ל-Audigy.
גם צליל 3D, גם 110~ DB SNR
ולגבי מוסיקה - אני לא שומע קבצים מכווצים על המחשב בפחות מ-256 Kbps, ולכן לא צריך את זה, אבל למי שיש אוסף גדול של MP3 באיכות פחותה מ-256, הפיצ'ר של
ה-Crystalizer ב-X-Fi יכול להוסיף המון.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
The-Fox,
אל תשכח שהX-FIמהווה תחילה של מהפכה לא קטנה(היות והוא מתפקד בצורה דומה מאוד לכרטיס מסך שלמעשה מוריד את מעמסת עיבוד הסאונד מהמעבד ומפנה אותה ישירות לכרטיס,דבר שבא ויבוא ליידי ביטוי במשחקי החדשים),אולי כרגע המחיר אינו משתלם,אבל זה כמו להמשיל את זה לכרטיס מסך חזק מאוד וחדשני,אתה תוכל להסתפק ב6600GT אחר ירצה את ההכי חזק וההכי משוכלל,למרות שאין עדיין הרבה משחקים שממש יכולים לגרום לו להזיע.
הכל עניין של השקפה
לקליינטים פוטנציאלים בעתיד בתחום הגיימרים זה יהפוך להיות שם דבר בדיוק כמו האודיג'י.
אל תשכח שהX-FIמהווה תחילה של מהפכה לא קטנה(היות והוא מתפקד בצורה דומה מאוד לכרטיס מסך שלמעשה מוריד את מעמסת עיבוד הסאונד מהמעבד ומפנה אותה ישירות לכרטיס,דבר שבא ויבוא ליידי ביטוי במשחקי החדשים),אולי כרגע המחיר אינו משתלם,אבל זה כמו להמשיל את זה לכרטיס מסך חזק מאוד וחדשני,אתה תוכל להסתפק ב6600GT אחר ירצה את ההכי חזק וההכי משוכלל,למרות שאין עדיין הרבה משחקים שממש יכולים לגרום לו להזיע.
הכל עניין של השקפה
לקליינטים פוטנציאלים בעתיד בתחום הגיימרים זה יהפוך להיות שם דבר בדיוק כמו האודיג'י.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
מה שניסיתי להסביר--------------------------------------------------------------------------------
The-Fox,
...
ואני מסכים דווקא עם רוב דבריך בעיקר לגבי הסטריאו - אין כמעט בכלל הבדלים בין ה X-FI ל ZS
ואם זה היה תלוי בי הייתי קונה את ה X-FI היום לבינתיים אסתפק ב ZS
- Booboo
- חבר ותיק

דווקא פה אני, שמחזיק מאוד מה-X-Fi, לא מסכים איתך.crusader כתב:The-Fox,
הכל עניין של השקפה
לקליינטים פוטנציאלים בעתיד בתחום הגיימרים זה יהפוך להיות שם דבר בדיוק כמו האודיג'י....
הפיצ'ר שאתה מדבר עליו (X-Ram) קיים רק בשני הדגמים היקרים יותר, שעולים ~2000 ש"ח. הפיצ'ר הספציפי הזה נתמך כיום רק במשחק אחד (אבל אחלה של משחק) - Battlefield 2. לדעתי חברת Creative צריכה לצאת עם מוצר ביניים של XtremeMusic + X-Ram, ולתמחר אותו במחיר אטרקטיבי.
אז באמת לא תהיה סיבה אפילו לפזול לכיוון ה-Audigy
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
Booboo,
בו נפתח את השירשור הזה עוד כמה חודשים,אני מבטיח לך שיהיו עוד הרבה יותר משחקים למעט BF2.
מה גם שזה העתיד בין אם אתה רוצה או לא,עוד כמה שנים זה יהפוך לסטנדרט.
קראייטיב לא יתמחרו את ה X-FI במחיר זול יותר כרגע כי עדיין עלות הייצור שלו גבוה יותר ביחס לאודג'י מה גם שהאודג'י הינו הכרטיס הכי נמכר של קראייטיב והם עדיין לא סגרו לו את הברז,לכשזה יקרה אז תראה ירידה משמעותית במחיר ספינת הדגל החדשה שלהם.
וכמו בכל דבר בחיים,סבלנות היא עסק משתלם,חבל רק שלי אין מהתכונה הזו הרבה כשזה קשור בציוד שכזה
בו נפתח את השירשור הזה עוד כמה חודשים,אני מבטיח לך שיהיו עוד הרבה יותר משחקים למעט BF2.
מה גם שזה העתיד בין אם אתה רוצה או לא,עוד כמה שנים זה יהפוך לסטנדרט.
קראייטיב לא יתמחרו את ה X-FI במחיר זול יותר כרגע כי עדיין עלות הייצור שלו גבוה יותר ביחס לאודג'י מה גם שהאודג'י הינו הכרטיס הכי נמכר של קראייטיב והם עדיין לא סגרו לו את הברז,לכשזה יקרה אז תראה ירידה משמעותית במחיר ספינת הדגל החדשה שלהם.
וכמו בכל דבר בחיים,סבלנות היא עסק משתלם,חבל רק שלי אין מהתכונה הזו הרבה כשזה קשור בציוד שכזה
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money