המלצה למסך 42 - 5K..
שלום לכולם,
עזרתכם בבקשה.. מחפש מסך לצפייה ממרחק של כ3 מטרים, עיקר התכנים יהיה שידורי טלויזיה.. עוד לא ברור אם HD או לא אבל אני מניח שעדיף שתהיה האפשרות..
כמו כן, סרטים ישירות מהמחשב (כנראה שאחבר את המסך ישירות למחשב גם) ואולי גם גלישה באינטרנט..
תכני HD, בעיקר 720P ייתכנו, גם אם אולי לא בשלב הראשון.
ראיתי את ה ps42b450 של סמסונג והתרשמתי ממנה. המוכרן התעקש שהיא full HD למרות פיקפוקיי..
מה אתם אומרים? האם יש משהו אחר מומלץ? ומה דעתכם על זו שראיתי??
עזרתכם בבקשה.. מחפש מסך לצפייה ממרחק של כ3 מטרים, עיקר התכנים יהיה שידורי טלויזיה.. עוד לא ברור אם HD או לא אבל אני מניח שעדיף שתהיה האפשרות..
כמו כן, סרטים ישירות מהמחשב (כנראה שאחבר את המסך ישירות למחשב גם) ואולי גם גלישה באינטרנט..
ראיתי את ה ps42b450 של סמסונג והתרשמתי ממנה. המוכרן התעקש שהיא full HD למרות פיקפוקיי..
מה אתם אומרים? האם יש משהו אחר מומלץ? ומה דעתכם על זו שראיתי??
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
guys שלום לך .guys כתב:שלום לכולם,
מה אתם אומרים? האם יש משהו אחר מומלץ? ומה דעתכם על זו שראיתי??...
הסמסונג b-450 42 היא 1024-768 . היא לא fhd .
יש לה תמיכה מלאה בשידורי 1080p .
המסך יודע לקבל שידור ב 1080p ולתרגם אותו נכון ל768p .
זה נתון שקיים בכל מסכי הפלזמה החדשים של כל מותגים המובילים .
יום טוב לך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אבל איך המסך??? בזמנו שמעתי המון דברים טובים על הפלזמות של פנסוניק.. אבל עכשיו עם בעית ההשתקפות אני קצת חושש..
איך יהיה המסך בחיבור למחשב?
מה עם פיליפס?
תודה!
עכשיו יש המון מבצעיםף אז זה די דחוף.. חבל לי להפסיד את זה..
מה עם פיליפס?
תודה!
עכשיו יש המון מבצעיםף אז זה די דחוף.. חבל לי להפסיד את זה..
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
פלזמה וחיבור למחשב
guys .guys כתב:אבל איך המסך??? בזמנו שמעתי המון דברים טובים על הפלזמות של פנסוניק.. אבל עכשיו עם בעית ההשתקפות אני קצת חושש..
מה עם פיליפס?
תודה!
עכשיו יש המון מבצעיםף אז זה די דחוף.. חבל לי להפסיד את זה.....
אם יש ברצונך לחבר מחשב למסך . הייתי ממליץ לך .
ללכת לכיוון של מסכי LCD .
בטח שלא יהיה למסך בעיית השתקפות .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
המוכר אמר שלדגם הB450 יש ציפוי נגד השתקפויות..
כרגע נראה שאחבר את המסך למשהו כמו הWD TV ואז אוכל לראות תכני המחשב דרכו.. אבל זה יגיע בשלב מאוחר יותר.
אם אתרכז במסך נטו - מה מומלץ כיום?
אגב יש דעה לגבי מכשירי הפיליפס המקבילים? נראה שראיתי את מסך ה8404 מוצג ליד הB450 וראו יותר טוב דוקא בסמסונג.. יכול להיות שזה כויל כדי להיטיב עם אינטרסי הרשת, ואולי אני רק פרנואיד
קיצור, עזרה...
כרגע נראה שאחבר את המסך למשהו כמו הWD TV ואז אוכל לראות תכני המחשב דרכו.. אבל זה יגיע בשלב מאוחר יותר.
אם אתרכז במסך נטו - מה מומלץ כיום?
אגב יש דעה לגבי מכשירי הפיליפס המקבילים? נראה שראיתי את מסך ה8404 מוצג ליד הB450 וראו יותר טוב דוקא בסמסונג.. יכול להיות שזה כויל כדי להיטיב עם אינטרסי הרשת, ואולי אני רק פרנואיד
קיצור, עזרה...