שאלה שאלתית (חיבור PS3 לרשת)
המחשב מחובר בWIFI N,
לעומת G שהPS3 מסוגלת לתת זה יהיה הרבה יותר מהר (פי 6 אם אני לא טועה)
השאלה אם אני צריךswitch N ולחבר אליו את המחשב + PS3 או שאני יכול להסתפק בכרטיס רשת אלחוטי N למחשב ולחבר עם אתרנט את הPS3 למחשב וזה יעבוד?
לעומת G שהPS3 מסוגלת לתת זה יהיה הרבה יותר מהר (פי 6 אם אני לא טועה)
השאלה אם אני צריךswitch N ולחבר אליו את המחשב + PS3 או שאני יכול להסתפק בכרטיס רשת אלחוטי N למחשב ולחבר עם אתרנט את הPS3 למחשב וזה יעבוד?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה לא משנה. הרי אין לך חיבור אינטרנט יותר מהיר ממה ש G נותן לך, אז מה זה משנה אם מה שאתה מוריד ינצל עשירית מרוחב הפס של G או 1/60 מרוחב הפס של N?
היתרון היחיד של רשת N על G היא בהעברה של הרבה מידע בתוך הרשת הפנימית. למשל, אני מזרים סרטי 1080P דרך רשת אלחוטית, מה שלא היה קורה עם רשת G. אם אתה מעתיק בקביעות סרטים לתוך הדיסק הקשיח של הפלייסטיישן, זה שווה. בכל מקרה אחר, G בהחלט מספיק.
היתרון היחיד של רשת N על G היא בהעברה של הרבה מידע בתוך הרשת הפנימית. למשל, אני מזרים סרטי 1080P דרך רשת אלחוטית, מה שלא היה קורה עם רשת G. אם אתה מעתיק בקביעות סרטים לתוך הדיסק הקשיח של הפלייסטיישן, זה שווה. בכל מקרה אחר, G בהחלט מספיק.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אצלי האקסבוקס מחובר ככה, אני מניח שזה אפשרי גם עם PS3.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

מה זאת אומרת "מגיע אונליין"?
יש לי לפטופ שמחובר לרשת אלחוטית, והאקסבוקס מחובר אליו חוטית - פשוט אין לו כרטיס רשת אלחוטי.
יש לי לפטופ שמחובר לרשת אלחוטית, והאקסבוקס מחובר אליו חוטית - פשוט אין לו כרטיס רשת אלחוטי.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

ה PS3 מחובר ברשת אלחוטית.
לאקסבוקס יש רשת משלו, לא PSN שהיא רשת של סוני, אלא Live, שהיא רשת עם שירותים הרבה יותר טובים. הרשת הרבה יותר קריטית באקסבוקס.
לאקסבוקס יש רשת משלו, לא PSN שהיא רשת של סוני, אלא Live, שהיא רשת עם שירותים הרבה יותר טובים. הרשת הרבה יותר קריטית באקסבוקס.
סליחה שכחתי שיש לך 360,
אנחנו מנהלים פה דו שיח של חרשים,
לא צריך להביר לי על הLIVE תודה,
ויש לך כרטיס או רכיב אלחוטי בנייד, אחרת הוא לא היה מתחבר בקסם...
מישהו יודע להמליץ לי על פתרון? ניסתי עכשיו לחבר את הPS3 חוטית למחשב עם WIFI, כמובן שהעניין לא שמיש,
לפחות לא בלי הגדרות מיוחדות, למישנו יש רעיונות?
תודה
אנחנו מנהלים פה דו שיח של חרשים,
לא צריך להביר לי על הLIVE תודה,
ויש לך כרטיס או רכיב אלחוטי בנייד, אחרת הוא לא היה מתחבר בקסם...
מישהו יודע להמליץ לי על פתרון? ניסתי עכשיו לחבר את הPS3 חוטית למחשב עם WIFI, כמובן שהעניין לא שמיש,
לפחות לא בלי הגדרות מיוחדות, למישנו יש רעיונות?
תודה
לא הבנתי מה הבעיה? אם אתה רוצה לחבר את המחשב חוטית ל-PS3 אתה צריך להשתמש בכבל רשת מוצלב. אופציה אחרת היא לקנות איזה ראוטר זול או סוויץ' או HUB (בחר את התשובה הנכונה) ולחבר את המחשב וה-PS3 בצורה חוטית לראוטר הזה כך ליצור רשת פנימית.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73367
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אם יש לך ראוטר - לא חייב כבל מוצלב.
הראוטר בחדר השני...
סבבה, נפתרה הבעיה, מסתבר שיש אופציה בwindows לבחור את שני מתאמי הרשת אלחוטי וחוטי וללחוץ קליק ימני ולעשות גישור,
ככה מספיק כרטיס רשת אלחוטי למחשב, והPS3 מתחברת דרך המחשב,
ניסיתי היום עובד יופי,
חוץ מזה שתענוג להזאים בPS3 קבצי וידאו עם 60MBPS למי שעבד עד עכשיו אלחוטי זה מספר שנראה כמו חלום....
ומשהו חדש לגרסא 3 הPS3 בודקת גם את מהירות החיבור, למרות שהיא מגיעה למהירות נמוכה בהרבה מהמחשב...
סבבה, נפתרה הבעיה, מסתבר שיש אופציה בwindows לבחור את שני מתאמי הרשת אלחוטי וחוטי וללחוץ קליק ימני ולעשות גישור,
ככה מספיק כרטיס רשת אלחוטי למחשב, והPS3 מתחברת דרך המחשב,
ניסיתי היום עובד יופי,
חוץ מזה שתענוג להזאים בPS3 קבצי וידאו עם 60MBPS למי שעבד עד עכשיו אלחוטי זה מספר שנראה כמו חלום....
ומשהו חדש לגרסא 3 הPS3 בודקת גם את מהירות החיבור, למרות שהיא מגיעה למהירות נמוכה בהרבה מהמחשב...