שאלה דחופה!!!! | מיקום רמקול מדף
-
omerblabla
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
יש לי פו שיפוצניק שרוצה (צריך) לעשות לי חורים לרמקולים של מערכת קולנוע. המערכת היא שני רמקולים קדמיים, סנטר, סאב ורמקולים מדפיים מאחורה (אם ככה קוראים להם, הכוונה לרמקולים שנמצאים בקופסת עץ ולא הקטנטנים מפלסטיק). ואני רוצה לדעת איפה למקדם אותם (גובה) מכיוןן שאני יודע שצריך בגובה הראש במצב ישיבה אך הספה יוצאת בול לידם כך שמי שישב בקצוות הספה ישמע אותם בצורה קצת לא נעימה.
אז מה לעשות? איפה לתלות אותם? בגובה של הראש או יותר גבוה?
אני חייב תשובות דחוף!
תודה לעוזרים
אז מה לעשות? איפה לתלות אותם? בגובה של הראש או יותר גבוה?
אני חייב תשובות דחוף!
תודה לעוזרים
שלום,
אני מבין שאתה מתכוון לרמקולים האחוריים, נכון?
על מנת שאותו אדם לא יכניס "ראסיה" לרמקול מדף, תלה אותו קצת יותר גבוה. יש רצוי ויש מצוי...
יש מתלים שאפשר לכוון את הרמקול גם לצדדים וגם למעלה ולמטה כך שתמיד תוכל לכוון אותם כרצונך.
לגבי הרמקולים הקדמיים לא צריכה להיות בעיה כי הם מול הספה, אני מקווה....
ארז
אני מבין שאתה מתכוון לרמקולים האחוריים, נכון?
על מנת שאותו אדם לא יכניס "ראסיה" לרמקול מדף, תלה אותו קצת יותר גבוה. יש רצוי ויש מצוי...
יש מתלים שאפשר לכוון את הרמקול גם לצדדים וגם למעלה ולמטה כך שתמיד תוכל לכוון אותם כרצונך.
לגבי הרמקולים הקדמיים לא צריכה להיות בעיה כי הם מול הספה, אני מקווה....
ארז
-
omerblabla
-
- חבר שרק התחיל

עם הקדמיים אין בעיה...
אבל האחוריים תקועים ממש צמוד לראשים של מי שיושב בקצוות הספה לכן הסאונד כל הזמן יצעק להם באוזן. אז השאלה שלי היא: האם אני יכול/צריך לתלות את הרמקולים גבוה יותר מגובה הראש (כפי שנהוג)? ואם כן אז כמה גבוה? אפילו ליד התקרה?
אתם מבינים את הבעיה שנוצרת פה?
אבל האחוריים תקועים ממש צמוד לראשים של מי שיושב בקצוות הספה לכן הסאונד כל הזמן יצעק להם באוזן. אז השאלה שלי היא: האם אני יכול/צריך לתלות את הרמקולים גבוה יותר מגובה הראש (כפי שנהוג)? ואם כן אז כמה גבוה? אפילו ליד התקרה?
אתם מבינים את הבעיה שנוצרת פה?
לו אני במצבך, הייתי מרחיק אותם קצת הצידה (אם יש מקום) וקצת למעלה ובאמצעות מתלה שניתן לכוון אותו לכל הכיוונים מכוון את הרמקולים לאמצע הספה.
לא צריך לתלות אותם בגובה התקרה (זה גם לא אסטטי במיוחד לטעמי). מספיק חצי מטר למעלה שלא ישב בדיוק על הראש.
ארז
לא צריך לתלות אותם בגובה התקרה (זה גם לא אסטטי במיוחד לטעמי). מספיק חצי מטר למעלה שלא ישב בדיוק על הראש.
ארז
-
omerblabla
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה. עזרת לי מאוד!