שווה סטיקי?
המדריך לבניית מחשב HTPX מבוסס ION
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אכן, כשהוא מנגן את התוכן ע"י MPC-HC רואים שהכל מתנגן מצויין.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כמה אתה כבר משנה ווליום במהלך צפיה בסרט? אני לא זוכר את עצמי נוגע בזה יותר מפעם אחת כשאני מתחיל לצפות בסרט, ואני לא חושב שזה כזה קריטי.
אם זה כ"כ בעייתי מבחינתך אז תשנה את הווליום ברסיבר עם השלט.
אם זה כ"כ בעייתי מבחינתך אז תשנה את הווליום ברסיבר עם השלט.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
ואז יש הרבה יותר מגבלות.מלאך כתב:לא מדוייק יש קפיצות בתצרוכת CPU כשמשנים ווליום.TheCoolest כתב:אכן, כשהוא מנגן את התוכן ע"י MPC-HC רואים שהכל מתנגן מצויין....
נראה לי שעדיף לחבר לוח ITX שתוממך סוקט 775 ואז ההגבלות יורדות....
לא יתכן מארז ITX עם מעבד רגיל...
אני לא רואה את זה קורה.
לא יודע איך זה בחלונות, אבל בלינוקס אין צריכת CPU מוגברת בעת שינוי ווליום, כמו שניתן לראות בסקירה שנעשתה לאחרונה על ה-ION, הגרפים יציבים ונשארים באיזור ה-10 אחוז או מתחתיו.מלאך כתב:לא מדוייק יש קפיצות בתצרוכת CPU כשמשנים ווליום.TheCoolest כתב:אכן, כשהוא מנגן את התוכן ע"י MPC-HC רואים שהכל מתנגן מצויין....
You are never fully dressed without a smile
יש מארזי ITX שיצאו וכתוב במופרש שהם עומדים בדרישות של אינטל בנושא קירור למשל:zovirax כתב:ואז יש הרבה יותר מגבלות.מלאך כתב:לא מדוייק יש קפיצות בתצרוכת CPU כשמשנים ווליום.TheCoolest כתב:אכן, כשהוא מנגן את התוכן ע"י MPC-HC רואים שהכל מתנגן מצויין....
לא יתכן מארז ITX עם מעבד רגיל...
אני לא רואה את זה קורה....
http://www.thermaltake.com/product_info ... ov=n&ovid=
למה זה לא יכול לקרות ? יש מארז,יש לוח אם גם של ZOTAC וגם של INTEL אז מה חסר ??
יש המון חסרונות בלשים מעבד core2due בסלון. זה מתחיל בחשמל, צורך באוורור אקטיבי (ולרוב יותר ממאוורר אחד), חוסר אפשרות לרדת לגדלים של pico itx, חימום רב, רגישות לאבק ועוד.
1.ספק מיני של 120-150W מספיק לחיבור CDC של 65W ביחד עם לוח של אינטל G45Shed כתב:יש המון חסרונות בלשים מעבד core2due בסלון. זה מתחיל בחשמל, צורך באוורור אקטיבי (ולרוב יותר ממאוורר אחד), חוסר אפשרות לרדת לגדלים של pico itx, חימום רב, רגישות לאבק ועוד....
2. יש מאוורים איכותים שקטים נמוכים (LP).
3. לי מספיק בהחלט מארז ITX.
4. לידעתך יחידות כמו ASROCK NETTOP ואחרות מגיות לטמפ' שבין 50-60 מעלות וחלקן דווקא כן מכילות מאוורר.
תשמע צריך לקרוא ביקורות שמשוות מערכות ITX בעלי C2D מול ATOM מקווה שחברים כאן יחוו דעה על בסיס נסיון פרקטי כדי להבין עד כמה המערכות שקטות (או לא) מתחממות ומספקות את הסחורה בשידורי FHD.
נכון לרגע זה קראתי ביקורת מבוססת ION שהיא פלטפורמה טובה מאוד אך אם באותה כסף אתה יכול לקבל לוח ITX+מעבד חזק לדעתי אין לפסול זאת.
אני לא מבין אם אתה מדבר על גודל של mini itx או ITX מלא. במארז מיני ITX יש בעיה קשה להכניס ספק פנימי ל 150W ולשמור על קירור כמו שצריך.מלאך כתב:1.ספק מיני של 120-150W מספיק לחיבור CDC של 65W ביחד עם לוח של אינטל G45Shed כתב:יש המון חסרונות בלשים מעבד core2due בסלון. זה מתחיל בחשמל, צורך באוורור אקטיבי (ולרוב יותר ממאוורר אחד), חוסר אפשרות לרדת לגדלים של pico itx, חימום רב, רגישות לאבק ועוד....
2. יש מאוורים איכותים שקטים נמוכים (LP).
3. לי מספיק בהחלט מארז ITX.
4. לידעתך יחידות כמו ASROCK NETTOP ואחרות מגיות לטמפ' שבין 50-60 מעלות וחלקן דווקא כן מכילות מאוורר.
תשמע צריך לקרוא ביקורות שמשוות מערכות ITX בעלי C2D מול ATOM מקווה שחברים כאן יחוו דעה על בסיס נסיון פרקטי כדי להבין עד כמה המערכות שקטות (או לא) מתחממות ומספקות את הסחורה בשידורי FHD.
נכון לרגע זה קראתי ביקורת מבוססת ION שהיא פלטפורמה טובה מאוד אך אם באותה כסף אתה יכול לקבל לוח ITX+מעבד חזק לדעתי אין לפסול זאת....
ה-HTPC הראשון שלי היה מבוסס C2D, ועכשיו כל הקליינטים שלי הם ION. כרגע יש לי שלושה כאלה. אין בכלל מה להשוות בין הפלטפורמות. ה-ION נותן יותר ביצועים (בגלל עיבוד תמונה ו-post process טוב יותר). מערכת ללא מאוורר תמיד תהיה עם אורך חיים גדול יותר ממערכת בעלת חלקים נעים שרגישה לאבק. בנוסף, גודל של mini itx או picoitx (שאי אפשר להגיע אליו עם C2D) מאפשר חסכון במקום, לא צריך אוורור בתא במזנון ונראה אסטתי הרבה יותר.
מה אתה אומר על זה:
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5733
נראה לי כתבו על זה בפורום כבר, מחשב שעושה שימוש בלוח שציינת, או שבעצם בלוח אחר...
נראה לי כתבו על זה בפורום כבר, מחשב שעושה שימוש בלוח שציינת, או שבעצם בלוח אחר...
לפי היצרן (HEC) מארז זה מותאה ללוחות מיני ITX שכוללות סוקט 775 קרי לוח שך אינטל DG45FC או אחרים.c_on כתב:מה אתה אומר על זה:
נראה לי כתבו על זה בפורום כבר, מחשב שעושה שימוש בלוח שציינת, או שבעצם בלוח אחר......
זה כמובן דורש קירור בפרופיל נמוך (דומה למה שקיים במחשב SERVER למינהם).
כוונתי הייתה לשרת (SERVER) שבד"כ גובה המארז נמוך שבשונקה ממחשב DESKTOP.c_on כתב:מה הכוונה? "מחשב SERVER"?
ובכללי האם מחשב מסוג זה המצויין בקישור "יעשה" את העבודה, קרי ינגן סרטי בלו ריי 1080P ללא בעייה כלשהי?...
מחשב שבלינק מבוסס על ATOM330 וכרטיס מסך של NIVIDIA 9300 יעשה את העבודה בתנאי שהקידוד
יעשה על ידי חומרה של הכרטיס מסך בשימוש של COREAVC ו MPC.
לדעתי המיפרט שבלינק די טוב ולא יקר אבל מי שרוצה שהקידוד לא יהי מוגבל והמחשב יהיה קצת יותר מבסיסי
ועדיין רוצה המאז קטן ושקט יחסי ו\או להישתמש בציוד קיים קרי מעבד HD וכיב יכול להישתמש בלוח מיני ITX
תןמך סוקט 775של אינטל DG45FC או ZOTAC 9300 775 כאשר ZOTAC כולל WIFI וגם אפשרות לשידרוג כרטיס מסך אבל אז תצטרך מארז מיני שתומך בהרחבה של סלוט אחד בפרופיל נמוך..
מקווה שלא סיבכתי אותך יותר מדי...
לדעתי מיפרט הבא יתן לך מענה מצויין כמחשב מיני חזק יאכל כל סרט FHD לארוחת בוקר,יטחן כמה משימות במקביל יפשר לך כמה משחקים (אבל לא מיועד לכך),קידוד כמו שצריך ועוד.. בקיצר אחלה.c_on כתב:לא, יש מבין.
על איזה אופציות חשבת? מה נראה לך תהייה עלות של מערכת כזו?...
אתך יכול במקום הלוח הזה לשים את של ZOTAC שיפשר לך כרטיס גרפי מובנה טוב יותר.
564 ש"ח = לוח אם Intel BLKDG45FC Fly Creek BLKDG45FC
303 ש"ח =מארז כולל ספק HEC 8K01 200W CI-8K01-200
310 ש"ח =צורב Sony Nec - Optiarc AD-7670S X8 DVD AD-7670S
86 ש"ח =קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP 197737
522ש"ח =מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Tray IE7500ay
251 ש"ח =כונן קשיח Samsung HD502HI Eco Green 3.5" 500GB SATA2 16MB SAM-DD-35-
156 ש"ח = זכרון למחשב נייד G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL5 F2-6400CL5S-2GBSQ
2,193 ₪
מחירים מ SKYPC