זקוק בדחיפות לחוות דעת על פלזמה טושיבה WP56
תחפש בבשירשורים יש הרבה דיונים על המכשיר המדובר.
מי שיש לו את המכשיר, כמוני, מאוד מרוצה.
יש פה במרחב דעות שונות ומגוונות לגבי כל דבר שזז (שזה חיובי לחלוטין ואני אוהב את זה)
בשורה התחתונה, הכל עניין סובייקטיבי. אם אהבת את התמונה שאתה רואה.
והמחיר טוב (ואני אומר לך שהוא טוב).
לך על זה ותהנה.
מי שיש לו את המכשיר, כמוני, מאוד מרוצה.
יש פה במרחב דעות שונות ומגוונות לגבי כל דבר שזז (שזה חיובי לחלוטין ואני אוהב את זה)
בשורה התחתונה, הכל עניין סובייקטיבי. אם אהבת את התמונה שאתה רואה.
והמחיר טוב (ואני אומר לך שהוא טוב).
לך על זה ותהנה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7405
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
לא אמרתי שהיא יותר טובה מהם ולא פחות לדעתי וראיתי אותה רואים יפה מאוד בלי מריחות של צבעים ובלי כול ההשתקפות במסך .לדעתי הפלזמה של טושיבה לא נופלת מהפיוניר פנסוניק מהנק ופיליפס שהם בעיני מהליגה הראשונה של המכשירים האלה. גם הpx4 של lg נחמדה מאוד.רק חבל שאין לה תאורה אחורית ולמה הם לא חושבים על הדברים האלה כמו פיליפס
אני קניתי את הטושיבה 42WP56 ואני מאוד מרוצה
לאחר השוואה בין הרבה דגמים, תוך שימת דגש במיוחד על שידורי טלויזיה, קניתי את הטושיבה 42wp56. יש לי אותה בבית כבר מספר שבועות ואני מאוד מרוצה.
השחור מצוין, הלבן מצוין, הצבעים והחדות טובים מאוד, והיכולת להתמודד עם מקור לא איכותי (שידורי טלויזיה) טובה מאוד. גם איכות הקול מצוינת.
השחור מצוין, הלבן מצוין, הצבעים והחדות טובים מאוד, והיכולת להתמודד עם מקור לא איכותי (שידורי טלויזיה) טובה מאוד. גם איכות הקול מצוינת.
גם אני קניתי את המכשיר הנ"ל ואני דיי מרוצה.
איכות התמונה בהחלט טובה.
אצלנו השימוש הוא 95% שידורי טלוויזה ו 5% סרטים DVD, ואחת הסיבות העיקריות שהחלטתי לקנות את המכשיר הנ"ל היא שבהשוואה למסכים אחרים שמוזכרים כאן בפורום הטושיבה ( לדעתי) בשידורי טלוויזה הכי פחות מעוותת את התמונה במצב שנקרא SUPER LIVE.
צריך לזכור עוד דבר שהטושיבה הזאת היא טלוויזה-פלזמה ולא רק מסך שיש צורך לחבר אליו רמקולים ו/או מערכת קולנוע ביתית, שאצלי זה היה שיקול נוסף.
לסיכום מכשיר נחמד מאוד, המחיר שקיבלת עליו לדעתי מצויין, אני קניתי אותו בכמה מאות שקלים יותר וההיתי משוכנע שעשיתי עיסקה מעולה ( אבל זה היה לפני מספר שבועות כאשר המודל יצא לשוק, המחיר שלה יורד עכשיו).
נ.ב
אני קניתי את המכשיר כי אנחנו עוברים לדירה חדשה שהסלון עוצב במיוחד למסך דק. בדיעבד אם לא היה הדבר כך לא הייתי קונה פלזמה כי לשימוש שלנו 95% שידורי טלוויזיה, CRT טוב כמו שהיה לנו, היא מעולה ואי אפשר להשוות את איכות התמונה לפלזמה.
איכות התמונה בהחלט טובה.
אצלנו השימוש הוא 95% שידורי טלוויזה ו 5% סרטים DVD, ואחת הסיבות העיקריות שהחלטתי לקנות את המכשיר הנ"ל היא שבהשוואה למסכים אחרים שמוזכרים כאן בפורום הטושיבה ( לדעתי) בשידורי טלוויזה הכי פחות מעוותת את התמונה במצב שנקרא SUPER LIVE.
צריך לזכור עוד דבר שהטושיבה הזאת היא טלוויזה-פלזמה ולא רק מסך שיש צורך לחבר אליו רמקולים ו/או מערכת קולנוע ביתית, שאצלי זה היה שיקול נוסף.
לסיכום מכשיר נחמד מאוד, המחיר שקיבלת עליו לדעתי מצויין, אני קניתי אותו בכמה מאות שקלים יותר וההיתי משוכנע שעשיתי עיסקה מעולה ( אבל זה היה לפני מספר שבועות כאשר המודל יצא לשוק, המחיר שלה יורד עכשיו).
נ.ב
אני קניתי את המכשיר כי אנחנו עוברים לדירה חדשה שהסלון עוצב במיוחד למסך דק. בדיעבד אם לא היה הדבר כך לא הייתי קונה פלזמה כי לשימוש שלנו 95% שידורי טלוויזיה, CRT טוב כמו שהיה לנו, היא מעולה ואי אפשר להשוות את איכות התמונה לפלזמה.
אני ראיתי אותה בא.ל.מ לפני כמה שבועות והאיכות של שידורי הטלוויזיה היתה ממש טובה והעיוותים מינימלים באופן יחסי.
אתמול בלילה ראיתי אותה ליד ה PW8 בחנות BIGBOX ברמת גן. התאכזבתי משניהן, היה הרבה רעש והתמונה של הטלוויזיה עוותה, כנראה שזה עניין של כיוונון ואותות אנלוגים מפוצלים על מסכים רבים מדי.
uv1709 hoorygm
איפה מצאתם את הפלאזמה באיזור ה 13000 ?
אשמח אם תעדכנו אותי כאן או בהודעה פרטית
תודה
אתמול בלילה ראיתי אותה ליד ה PW8 בחנות BIGBOX ברמת גן. התאכזבתי משניהן, היה הרבה רעש והתמונה של הטלוויזיה עוותה, כנראה שזה עניין של כיוונון ואותות אנלוגים מפוצלים על מסכים רבים מדי.
uv1709 hoorygm
איפה מצאתם את הפלאזמה באיזור ה 13000 ?
אשמח אם תעדכנו אותי כאן או בהודעה פרטית
תודה
ממציאים כאן מחירים!!!!!
איני יודע מהיכן אתם מביאים את המחירים האלו, אבל בכול החנויות שהייתי בהן, ובכול אתרי האינטרנט (אין כרגע אף מכרז על הפלאזמה הזו או על הפנסוניק או הפיוניר החדשות) המחיר עומד על 16K או אפילו יותר, ואלו שיורדים מתחת ל16K ומעל ל15K זו בדרך כלל יבוא פראללי ולא ניופאן.
חוץ מזה!
המינוס היחידי למי שעבר מCRT הוא בכך שכול שידור שאינו איכותי מיד נראה באופן ברור.
אין הדבר אומר שהפיוניר או הפנסוניק פחות טובות, בשבילי הטושיבה הייתה הטובה ביותר וזאת לאחר סקר מקיף ביותר בחנויות מקצועיות ועם מגוון של דיסקים שלקחתי וחיבורה לכבלים בחנות. לכן בדיקה כזו מתבקשת לכול פלאזמה ורק אז להחליט ולא משנה איזו מהן.