סקר כמותי - כמות מדיה שברשותי
הסקר מתייחס לכמות המדיה הקנויה החוקית , לא צרוב , לא קיבצי מחשב .
מדיה = הינה תקליטורים , ותקליטים בלבד .
כמות= סכום המדיה הכולל
מדיה = הינה תקליטורים , ותקליטים בלבד .
כמות= סכום המדיה הכולל
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם נכלול את כל התקליטים, CD ו DVD אני כבר מזמן מגרד את ה 400
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
כתבתי על זה בפורום אחר, אני שומע המון מוזיקה, ועדיין לא עברתי את ה-100 דיסקים (כולם קנויים וחוקיים, אין דבר כזה אצלי לצרוב דיסק). אני לא רואה איך אפשר להוסיף כמות גדולה של דיסקים, כי משמעות הדבר תהיה שאני אשמע כל דיסק פחות, וזה לא אפשרי. אני אוהב כל דיסק וכל שיר, ובכל שמיעה אני שומע דברים חדשים ואחרים.
Silence speaks louder than words
אפשר גם אפשר , תהייה בטוח שאני כניראה לא אוהב מוסיקה פחות ממך , ואני אוהב כל דיסק ודיסק שברשותי .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

איל, לא אמרתי שאי אפשר, אמרתי שאני לא יכול...
אני משתלט עכשיו על הדיסקים של מגאדת', היו לי רק שלושה מתוך ה-16 שהם הוציאו, וכל דיסק לוקח לי בערך 10 הקשבות עד שהוא "נופל" טוב בתוך האוזן. עד אז הוא נשמע לא הכי מתאים ומלודי, מה לעשות שמטאל זאת מוזיקה שקשה להקשיב לה ולקלוט אותה. ברגע שהוא מתיישב טוב באוזן, כמובן שצריך עוד כמה עשרות הקשבות כדי לצלול טוב טוב לתוכו ולספוג כל צליל. וגם אחר כך, לאורך זמן, כיף להקשיב לו שוב ושוב. אז איפה אני אכניס עוד דיסקים לרוטינה?...
אני משתלט עכשיו על הדיסקים של מגאדת', היו לי רק שלושה מתוך ה-16 שהם הוציאו, וכל דיסק לוקח לי בערך 10 הקשבות עד שהוא "נופל" טוב בתוך האוזן. עד אז הוא נשמע לא הכי מתאים ומלודי, מה לעשות שמטאל זאת מוזיקה שקשה להקשיב לה ולקלוט אותה. ברגע שהוא מתיישב טוב באוזן, כמובן שצריך עוד כמה עשרות הקשבות כדי לצלול טוב טוב לתוכו ולספוג כל צליל. וגם אחר כך, לאורך זמן, כיף להקשיב לו שוב ושוב. אז איפה אני אכניס עוד דיסקים לרוטינה?...
לפני חצי שנה היו לי 20 דיסקים
היום יותר מ 200 .....
שידרוג המערכת נתן לי תיאבון.
לעומת זאת אם הייתי אודיופיל אמיתי הייתי שם את ה8000 ש"ח שהוצאתי על דיסקים על למשל שידרוג של כבל רמקול יוקרתי.
שידרוג המערכת נתן לי תיאבון.
לעומת זאת אם הייתי אודיופיל אמיתי הייתי שם את ה8000 ש"ח שהוצאתי על דיסקים על למשל שידרוג של כבל רמקול יוקרתי.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
ברור שאם תתרכז רק סביב מגאדת' ודומיהם אין צורך שתעבור את ה-100MetalliJoe כתב:איל, לא אמרתי שאי אפשר, אמרתי שאני לא יכול...![]()
אני משתלט עכשיו על הדיסקים של מגאדת', היו לי רק שלושה מתוך ה-16 שהם הוציאו, וכל דיסק לוקח לי בערך 10 הקשבות עד שהוא "נופל" טוב בתוך האוזן. עד אז הוא נשמע לא הכי מתאים ומלודי, מה לעשות שמטאל זאת מוזיקה שקשה להקשיב לה ולקלוט אותה. ברגע שהוא מתיישב טוב באוזן, כמובן שצריך עוד כמה עשרות הקשבות כדי לצלול טוב טוב לתוכו ולספוג כל צליל. וגם אחר כך, לאורך זמן, כיף להקשיב לו שוב ושוב. אז איפה אני אכניס עוד דיסקים לרוטינה?......
אך תאר לך לו היית אוהב ג'אז בדיוק כמו מטאל וקלאסי בדיוק כמו ג'אז ואופרות כמו קלאסי. האמן לי ש-100 דיסקים לא היו מגרדים את מה שתרצה לשמוע ולהכיר.
לי יש יותר מ-1,000 וידי עוד נטויה (וארנקי)
ועוד דבר, לא יכול להתאפק! כתבת:
אני כרגע מתרכז סביב סונטות של בטהובן וסימפוניות של מהלר. מתי לדעתך אהיה מוכן למגאדת'?מה לעשות שמטאל זאת מוזיקה שקשה להקשיב לה ולקלוט אותה...
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אין קשר. לא התכוונתי שמטאל יותר מתוחכם או מורכב, אלא שהוא פשוט לא כזה קליט. ובאמת שאין צורך בהתנשאות. הבנתי כבר שמטאל ילדותי וטיפשי, וקלאסי כשמו כן הוא.
- danlior
- חבר מכור קשה

סתם צחקתי.MetalliJoe כתב:אין קשר. לא התכוונתי שמטאל יותר מתוחכם או מורכב, אלא שהוא פשוט לא כזה קליט. ובאמת שאין צורך בהתנשאות. הבנתי כבר שמטאל ילדותי וטיפשי, וקלאסי כשמו כן הוא....
אתה יודע משיחות שלנו בפרטי שאני הוא האחרון שיגיד שמטאל טיפשי.
- danlior
- חבר מכור קשה

Re: לדנליור
הקופסא של מהלר אכן נפלאה. אני מכיר היטב את כל הביצועים שם ויש לי אותם כבר שנים כהוצאות ניפרדות.ברקצ כתב:רוץ קנה את הקופסא של מהלר
יכול להיות שאחר כך תרצה להשלים בביצועים נוספים - אבל הקופסא היא ריכוז מעולה של הקלטות מעולות ואם הבנתי נכון חלקן גם נדירות שאין כמעט אפשרות למצוא. ב 300 שקל זאת מציאה....
באמת לקחו גרסאות יוצאות מן הכלל אם כי מעט ישנות על מנת שיוכלו לארוז את הכל במחיר אטרקטיבי.
חוץ מאולי כמה הברקות של השנים האחרונות לרוב לא תמצא ביצועים טובים יותר ממה שמוצע במארז הזה.
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
Re: דיסקים
זה נראה כמו כותרי DVD...או שזה מוסיקה בלבד..?ronensud כתב:אצלי האוסף מורכב רק מדיסקים וכמובן שכולם מקוריים.
האוסף מכיל קצת מעל אלף...
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
מוסיקה בלבד.geblig כתב:זה נראה כמו כותרי DVD...או שזה מוסיקה בלבד..?ronensud כתב:אצלי האוסף מורכב רק מדיסקים וכמובן שכולם מקוריים.
האוסף מכיל קצת מעל אלף......
הדיוידי והספרים בארונית ליד (יש לי מעט מאוד כותרי דיוידי)
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
מרשים ביותרronensud כתב:מוסיקה בלבד.geblig כתב:זה נראה כמו כותרי DVD...או שזה מוסיקה בלבד..?ronensud כתב:אצלי האוסף מורכב רק מדיסקים וכמובן שכולם מקוריים.
האוסף מכיל קצת מעל אלף......
הדיוידי והספרים בארונית ליד (יש לי מעט מאוד כותרי דיוידי)...