עזרה: בעיה בסאונד ותמונה בכרטיס טלויזיהvideomate h900f
יש לי את הכרטיס טלויזיה
videomate h900f
שתי שאלות שאני ישמח לעזרה ממכם:
הבעיה הראשונה:
חיברתי את ממיר היס שלי לכרטיס טלויזיה דרך חיבור scart(21 פינים) ל svideo והוא מראה לי את התמונה בשחור לבן באיכות גרועה ללא סאונד.
הבעיה השניה:
כאשר אני חיברתי את הממיר דרך קומפוסיט יש תמונה ציבעונית אך אין סאונד למרות שחיברתי את הכבל: external audio patch cable לכרטיס קול..
איך אפשר לפתור את זה? מה אני עושה לא בסדר?
אני משתמש windows 7 64 bit
4gb ram
AMD phenom2
כרטיס קול מובנה realtek HD
תודה לעוזרים..
videomate h900f
שתי שאלות שאני ישמח לעזרה ממכם:
הבעיה הראשונה:
חיברתי את ממיר היס שלי לכרטיס טלויזיה דרך חיבור scart(21 פינים) ל svideo והוא מראה לי את התמונה בשחור לבן באיכות גרועה ללא סאונד.
הבעיה השניה:
כאשר אני חיברתי את הממיר דרך קומפוסיט יש תמונה ציבעונית אך אין סאונד למרות שחיברתי את הכבל: external audio patch cable לכרטיס קול..
איך אפשר לפתור את זה? מה אני עושה לא בסדר?
אני משתמש windows 7 64 bit
4gb ram
AMD phenom2
כרטיס קול מובנה realtek HD
תודה לעוזרים..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ברוך הבא לפורום!
רוב הממירים של יס כלל לא מוציאים S-Video, רק הממירים של ADB עם לוגו כחול של יס (דגם 3100S) בחזית הממיר והממירים הישנים השחורים של PACE. כמו כן, גם אם יש לך ממיר של יס שתומך ב-S-Video, אתה צריך להגדיר בתפריטים שלו שיוציא S-Video.
את האודיו מהממיר אתה צריך לחבר לכניסת האודיו של כרטיס הטלוויזיה ולא לכרטיס הקול.
רוב הממירים של יס כלל לא מוציאים S-Video, רק הממירים של ADB עם לוגו כחול של יס (דגם 3100S) בחזית הממיר והממירים הישנים השחורים של PACE. כמו כן, גם אם יש לך ממיר של יס שתומך ב-S-Video, אתה צריך להגדיר בתפריטים שלו שיוציא S-Video.
את האודיו מהממיר אתה צריך לחבר לכניסת האודיו של כרטיס הטלוויזיה ולא לכרטיס הקול.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ממיר היס שלי הוא של ADB יש שני חיבורי scart חיברתי ממנו כבל scart ל svideo
הבנתי שאני צריך להגדיר שהממיר יוציא svideo איך אני עושה זאת?
והבעיה של הסאונד:
מתוך הכרטיס טלויזיה שלי יש יציאת A/V cable in
יש חיבור שניכנס אליו ומפצל אותו ל4:
audio in(blue)
external audio out(green)
composite in (yellow)
s-video-in(black)
ובנוסך לזה יש לי external audio patch cable
שאני אמור לחבר אותו ללכרטיס קול.. ניסיתי הרבה צירופי חיבור של הקומפוסייט וזה פשוט לא יוצא לי.. אין סאונד..(יש תמונה)
תודה על העזרה
הבנתי שאני צריך להגדיר שהממיר יוציא svideo איך אני עושה זאת?
והבעיה של הסאונד:
מתוך הכרטיס טלויזיה שלי יש יציאת A/V cable in
יש חיבור שניכנס אליו ומפצל אותו ל4:
audio in(blue)
external audio out(green)
composite in (yellow)
s-video-in(black)
ובנוסך לזה יש לי external audio patch cable
שאני אמור לחבר אותו ללכרטיס קול.. ניסיתי הרבה צירופי חיבור של הקומפוסייט וזה פשוט לא יוצא לי.. אין סאונד..(יש תמונה)
תודה על העזרה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם אין לך בממיר ה-ADB לוגו כחול בפאנל הקדמי, אז מדובר בממיר שלא יודע להוציא S-Video, גם אם האפשרות לכך מופיעה בתפריטי הממיר. ההגדרה עצמה נמצאת בהגדרות המתקדמות, תחת הגדרות ה-SCART.
לגבי הסאונד, על פי ההוראות של הכרטיס שלך אתה אמור להתחבר כך:
1. מהממיר - כבל של 2 RCA אדום ולבן אל תקע PL כמו של אוזניות אל השקע הכחול במפצל המיוחד שמגיע עם הכרטיס.
2. כבל שקיבלת עם תקע PL מכל הצד, אשר צד אתה מחבר לתקע הירוק במפצל המיוחד, ואת הצד השני אתה מחבר אל ה-Line In של כרטיס הקול המובנה לוח אם שלך (בד"כ זה שקע בצבע כחול).
כמו כן, תוודא בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס שאתה מגדיר את ה-Audio כמו שצריך.
לגבי הסאונד, על פי ההוראות של הכרטיס שלך אתה אמור להתחבר כך:
1. מהממיר - כבל של 2 RCA אדום ולבן אל תקע PL כמו של אוזניות אל השקע הכחול במפצל המיוחד שמגיע עם הכרטיס.
2. כבל שקיבלת עם תקע PL מכל הצד, אשר צד אתה מחבר לתקע הירוק במפצל המיוחד, ואת הצד השני אתה מחבר אל ה-Line In של כרטיס הקול המובנה לוח אם שלך (בד"כ זה שקע בצבע כחול).
כמו כן, תוודא בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס שאתה מגדיר את ה-Audio כמו שצריך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בד"כ כן, רק תסווה את זה כ"תקלה" ולא כ"בקשה", כדי שלא יגבו ממך עבור זה כסף. כלומר, תתקשר ותגיד שהממיר שלך מקולקל - הוא מוציא תמונה באיכות גרועה בחיבור S-Video...