חיבור XBOX360 לרסיבר עם כבל אופטי
שלום לכולם!
ברשותי XBOX360. הוצאתי מהמחסן את הרסיבר/דיוידי מעלה האבק, Graetz DVR-5000, אליו מחוברים כמובן חמישה רמקולים וסאבוופר (לא מי יודע מה איכותיים, בסך הכל זה מסוג מערכות הקולנוע שקונים בחתיכה אחת ב2500 שקל).
הXBOX מחובר לLCD בכבל Component HD, מאחר ויש בו כניסה לכבל אופטי. חיברתי את הXBOX לרסיבר בכבל אופטי (TOSLINK), ושמתי אותו על AUX. אבל בכל זאת המערכת לא עובדת עם הXBOX. לא בתפריט ולא בסרטים ומשחקים, למרות שהגדרתי בAUDIO על Dolby Digital 5.1.
איך אני פותר את הבעיה?
אודה להתייחסותכם ועזרתכם האדיבה...
ברשותי XBOX360. הוצאתי מהמחסן את הרסיבר/דיוידי מעלה האבק, Graetz DVR-5000, אליו מחוברים כמובן חמישה רמקולים וסאבוופר (לא מי יודע מה איכותיים, בסך הכל זה מסוג מערכות הקולנוע שקונים בחתיכה אחת ב2500 שקל).
הXBOX מחובר לLCD בכבל Component HD, מאחר ויש בו כניסה לכבל אופטי. חיברתי את הXBOX לרסיבר בכבל אופטי (TOSLINK), ושמתי אותו על AUX. אבל בכל זאת המערכת לא עובדת עם הXBOX. לא בתפריט ולא בסרטים ומשחקים, למרות שהגדרתי בAUDIO על Dolby Digital 5.1.
איך אני פותר את הבעיה?
אודה להתייחסותכם ועזרתכם האדיבה...
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אתה בטוח שהכניסה הדיגיטלית ברסיבר נקראת "AUX"? אתה יכול להעלות תמונה של גב הרסיבר?
אתה בטוח שהגדרת את הXBOX שיוציא אודיו מאופטי (בPS3 למשל צריך להגדיר בדיוק איזה יציאה פעילה)
ד.א.
ברוכים הבאים לפורום.
אתה בטוח שהגדרת את הXBOX שיוציא אודיו מאופטי (בPS3 למשל צריך להגדיר בדיוק איזה יציאה פעילה)
ד.א.
ברוכים הבאים לפורום.
תודה על התגובה! אני אכן חדש, נעים מאוד!
להלן צילום גב הרסיבר. הכבל הכחול כמובן הוא האופטי המדובר, המחובר בצידו השני לשקע המתאים בComponent HD של הXbox360
http://img43.yfrog.com/i/img0062d.jpg/
להלן צילום גב הרסיבר. הכבל הכחול כמובן הוא האופטי המדובר, המחובר בצידו השני לשקע המתאים בComponent HD של הXbox360
http://img43.yfrog.com/i/img0062d.jpg/
- harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
AUX זו לא הכניסה הדיגיטלית - אלא ארבע הכניסות בצד שמאל למטה בתמונה שלך.
אם תסתכל מעל החיבור האופטי כתוב DIGITAL AUDIO OUT -- כלומר, יציאה ולא כניסה.
אני חושש שאין לך כניסה דיגיטלית ברסיבר.
תיאלץ לחבר את הXBOX ע"י חיבור אנלוגי RCA (אדום ולבן) לחיבור הAUX.
אם תסתכל מעל החיבור האופטי כתוב DIGITAL AUDIO OUT -- כלומר, יציאה ולא כניסה.
אני חושש שאין לך כניסה דיגיטלית ברסיבר.
תיאלץ לחבר את הXBOX ע"י חיבור אנלוגי RCA (אדום ולבן) לחיבור הAUX.
- harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
לא. אלה שני ערוצים. (2.0)
יש רסיברים שיודעים לפצל את האות ל6 או 8 ערוצים אבל אני לא בטוח שאתה יכול - תסתכל בחוברת ההדרכה (אם יש לך אותה עדיין - אם לא, תחפש עותק באינטרנט)
תשחק בהגדרות אולי תמצא משהו
יש רסיברים שיודעים לפצל את האות ל6 או 8 ערוצים אבל אני לא בטוח שאתה יכול - תסתכל בחוברת ההדרכה (אם יש לך אותה עדיין - אם לא, תחפש עותק באינטרנט)
תשחק בהגדרות אולי תמצא משהו