כרטיס ביקור
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אחד החברים שטיילתי איתו בגרמניה היה עם כרטיס ביקור שהיה גדול פיזית מכל האחרים.
זה הרג אותנו אבל מתברר שזה טרנד עולמי:
זה הרג אותנו אבל מתברר שזה טרנד עולמי:
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
25 שנה לקח לו לעצב את זה?????
ולרעיון עצמו... אממ... לא יודע עד כמה זה חזק. אם זה לא יתאים לי לפנקס כרטיסי הביקור שלי, או לארנק, זה בטח ילך לאיבוד מהר מאוד באיזו מגירה וישכח. מסוג הדברים שאתה לא יודע איפה לשים ואיפה לקטלג אותם.
ולרעיון עצמו... אממ... לא יודע עד כמה זה חזק. אם זה לא יתאים לי לפנקס כרטיסי הביקור שלי, או לארנק, זה בטח ילך לאיבוד מהר מאוד באיזו מגירה וישכח. מסוג הדברים שאתה לא יודע איפה לשים ואיפה לקטלג אותם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46421
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
מישהו משתמש היום בכלל בכרטיסי ביקור?
בתערוכות לדוגמה, כבר מעבירים כרטיס מגנטי בכניסה וחסל.
בתערוכות לדוגמה, כבר מעבירים כרטיס מגנטי בכניסה וחסל.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73368
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
קשקשן עם דיפלומה. כל מי שמתייק/שומר כרטיסי ביקור עושה זאת בכרטסת שמותאמת לגודל אחיד, על הבעייה הזו אני מניח שהוא לא חשב. בנוסף, אין בעייה ליצור כרטיס ביקור מושך עין גם בגודל סטנדרטי (הגודל לא קובע).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בוודאי שמשתמשים. אמנם בתערוכות מעבירים את תג המבקר דרך קורא מגנטי אבל עד היום מחליפים כרטיסי ביקור בפגישות עבודה.ziv_r כתב:מישהו משתמש היום בכלל בכרטיסי ביקור?
בתערוכות לדוגמה, כבר מעבירים כרטיס מגנטי בכניסה וחסל....
אני זוכר שלפני כמה שנים הייתה אופנה של כרטיסי ביקור המודפסים על CD זעיר בגודל ומימדי כרטיס ביקור. מין גימיק כזה המאפשר לכלול מצגת על החברה (ואולי גם קורות חיים) ודברים דומים. יצא לי לקבל כמה כאלה ומעולם לא השתמשתי בהם.
כנראה שלא הייתי היחיד כי האופנה הזו נעלמה כלאחר שבאה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אנחנו עוד משתמשים ב CD הזעירים הללו
טוב, אבל זה בגלל שכולם רוצים לראות מה שיש לנו...
טוב, אבל זה בגלל שכולם רוצים לראות מה שיש לנו...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73368
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לא כל המנהלים צעירים ומדליקיםziv_r כתב:מישהו עוד מתייק כרטיסי ביקור?![]()
היום סורקים אותם ישר ל Outlook....
עכשיו ברצינות, אני מכיר לא אחד ולא שתיים כאלו שעדיין משתמשים בשיטה "הישנה והבטוחה"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

טוב נו....אילו היינו נוהגים כמוכם הייתי צריך לחלק לכולם מבחנות.ziv_r כתב:אנחנו עוד משתמשים ב CD הזעירים הללו![]()
טוב, אבל זה בגלל שכולם רוצים לראות מה שיש לנו......
דרך אגב, שאלה שמסקרנת אותי. יש לכם גירסה של כרטיסי ביקור שמתאימה לעיוורים? ואני לא מתכוון לכתב ברייל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

עיוורים לא רואים את הערוצים שלנו, אז הם לא ממש קהל היעד, אבל יש לנו שירות קולי (עדיין צריך עיניים בשביל לקרוא את מספר הטלפון) אשר מספק חוויה חיובית לפי מספר המתקשרים 
עזבו, נחזור לנושא השרשור, לא רוצה לדבר עוד על העבודה.
עזבו, נחזור לנושא השרשור, לא רוצה לדבר עוד על העבודה.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש לי מאות כרטיסי ביקור. האמת שאני די מבולגן עם העניין הזה, אבל אני מוצא שכרטיסי ביקור זה דבר נוח להפליא להיזכר במישהו שמזמן לא היית בקשר איתו ושקשור לעבודה או לתחום עיסוק.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני פעם קיבלתי כרטיס ביקור שהודפס על לוחית מאוד דקה של מתכת (פלדה או אלומיניום, אני כבר לא זוכר). זה היה שייך למישהו שהתמחה בתכנון וייצור מארזים למכשור תעשייתי.
בהתחלה התלהבתי כי זה באמת היה יוצא דופן. כמה שעות לאחר מכן, כשהכרטיס קרע לי את הכיס במכנסיים חדשות התלהבתי כבר הרבה פחות.
בהתחלה התלהבתי כי זה באמת היה יוצא דופן. כמה שעות לאחר מכן, כשהכרטיס קרע לי את הכיס במכנסיים חדשות התלהבתי כבר הרבה פחות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
עופר, ביזבזת לי 3 דקות, אתה חיב לי
פשוט שטות, והוא אפילו לא נראה לי איש מכירות מוצלח, יותר בכיוון של מעצבן.
פשוט שטות, והוא אפילו לא נראה לי איש מכירות מוצלח, יותר בכיוון של מעצבן.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- Catskinner
- חבר במועדון HT

הבחור נשמע בדיוק, אבל ממש עד לרמת הזהות של שפת גוף וקצב דיבור, כמו מטיף דתי הישר מתוכניות טלביזיה מה Bible belt בארה"ב. ציפיתי שכל רגע הוא יקום, ירים את ידיו למעלה ויצעק Praise the Lord בקול גדול.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אין כזה דבר פרסום שלילי ....גם שתקבלו כרטיס כזה ותגידו כמה שהוא מגלומן ופוץ ועוד כמה מחמאות , את האפקט שלו הוא כבר השיג .
בקיצור , עדיף להיות זה עם הכרטיס ביקור המטומטם מאשר להישכח יחד עם שאר הכרטיסים .
בחיי קיבלתי כבר אלפי כרטיסים חלקם מקוריים וחלקם לא אבל תמיד אם זה היה חשוב ידעתי לשמור אותו , מבלי קשר למראה שלו .
אגב לגבי הבן אדם ההזוי הזה ....איש מכירות נלוז שיכול לסחוף אולי עקרות בית אמריקיות שיקנו ממנו בלנדר ו 6 סכיני סטייק.....
בקיצור , עדיף להיות זה עם הכרטיס ביקור המטומטם מאשר להישכח יחד עם שאר הכרטיסים .
בחיי קיבלתי כבר אלפי כרטיסים חלקם מקוריים וחלקם לא אבל תמיד אם זה היה חשוב ידעתי לשמור אותו , מבלי קשר למראה שלו .
אגב לגבי הבן אדם ההזוי הזה ....איש מכירות נלוז שיכול לסחוף אולי עקרות בית אמריקיות שיקנו ממנו בלנדר ו 6 סכיני סטייק.....