עזרה בבקשה, מחפש פיתרון כולל
היי,
היינו שמחים לעזרה בחיפוש אחר פיתרון כולל לצפיה ושמיעת סרטי HD.
מבחינת LCD, אין בעיה, FULL HD.
העניין הוא כזה, אנחנו עדיין עם המערכת קולנוע ביתית מלפני כמה וכמה שנים, אתם יודעים, אלה שמשולבות מגבר וDVD.
הכמשיר כבר די עשה את שלו, לא שומעים ברמקול אחד (לא בעיה ברמקול) וגם הDVD כבר מזייף.
אנחנו מחפשים פיתרון כולל וזול כמה שאפשר בשביל לראות סרטי HD וגם לשמוע כמו שצריך, ז"א מעבר לרמקולים של ה-LCD.
מכיוון שהמגברים יקרים בשבילנו, האם ניתן נניח לקנות מערכת קולנוע ביתית זולה בסגנון שיש לנו + מזרימדיה,
לחבר את יציאת ה-HDMI לLCD ואת יציאת האודיו למערכת קולנוע ביתית? האם זה יעבוד?
מה האופציות שלנו? יש את הWDHD שאני לא יודע אם כבר פתרו את נושא הכתוביות שלו.
הפופקורן קצת יקר לנו מכיוון שעדיין צריך לרכוש כונן חיצוני בנפרד (אין לנו רשת ביתית).
האם ישנן עוד אופציות? אם יש רעיונות אחרים גם נשמח לשמוע.
תודה על העזרה.
היינו שמחים לעזרה בחיפוש אחר פיתרון כולל לצפיה ושמיעת סרטי HD.
מבחינת LCD, אין בעיה, FULL HD.
העניין הוא כזה, אנחנו עדיין עם המערכת קולנוע ביתית מלפני כמה וכמה שנים, אתם יודעים, אלה שמשולבות מגבר וDVD.
הכמשיר כבר די עשה את שלו, לא שומעים ברמקול אחד (לא בעיה ברמקול) וגם הDVD כבר מזייף.
אנחנו מחפשים פיתרון כולל וזול כמה שאפשר בשביל לראות סרטי HD וגם לשמוע כמו שצריך, ז"א מעבר לרמקולים של ה-LCD.
מכיוון שהמגברים יקרים בשבילנו, האם ניתן נניח לקנות מערכת קולנוע ביתית זולה בסגנון שיש לנו + מזרימדיה,
לחבר את יציאת ה-HDMI לLCD ואת יציאת האודיו למערכת קולנוע ביתית? האם זה יעבוד?
מה האופציות שלנו? יש את הWDHD שאני לא יודע אם כבר פתרו את נושא הכתוביות שלו.
הפופקורן קצת יקר לנו מכיוון שעדיין צריך לרכוש כונן חיצוני בנפרד (אין לנו רשת ביתית).
האם ישנן עוד אופציות? אם יש רעיונות אחרים גם נשמח לשמוע.
תודה על העזרה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אז ככה (שיהיה ממה להתחיל)
כדי לראות HD צריך מחשב או מזרימדיה או נגן בלוריי.
אם התקציב לחוץ הייתי הולך על מזרימדיה יד שנייה מהדור האחרון (פופקורן 110, HDX 1000 וכד') או על האקסטרימר בהסתייגות (תעשה חיפוש באתר)
אם יש לך רסיבר ללא תמיכה בפורמטי האודיו החדשים אז תוכל להינות מסאונד של DTS ו-AC3 הרגיל, אם אין לרך רסיבר בכלל, אז במחשבה קדימה, הייתי משתדל ללכת על רסיבר עם תמיכה בפורמטי האודיו החדשים כי רסיבר זה מכשיר לשנים ולא משהו שמשדרגים בתכיפות.
כדי לראות HD צריך מחשב או מזרימדיה או נגן בלוריי.
אם התקציב לחוץ הייתי הולך על מזרימדיה יד שנייה מהדור האחרון (פופקורן 110, HDX 1000 וכד') או על האקסטרימר בהסתייגות (תעשה חיפוש באתר)
אם יש לך רסיבר ללא תמיכה בפורמטי האודיו החדשים אז תוכל להינות מסאונד של DTS ו-AC3 הרגיל, אם אין לרך רסיבר בכלל, אז במחשבה קדימה, הייתי משתדל ללכת על רסיבר עם תמיכה בפורמטי האודיו החדשים כי רסיבר זה מכשיר לשנים ולא משהו שמשדרגים בתכיפות.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
סייג קטן לדברי Guyezra,
הייתי במצב דומה, ובחרתי ללכת דווקא על רסיבר יד שנייה, בן 8, אבל במחיר מינימלי לרסיבר מצוין.
הוא לא תומך בפורמטים החדשים, אבל הוא נותן לי את כל מה שאני צריך כרגע, וכשארצה לשדרג - בטח יהיו בשוק רסיברים טובים עם פורמטים חדשים בעלות סבירה.
הייתי במצב דומה, ובחרתי ללכת דווקא על רסיבר יד שנייה, בן 8, אבל במחיר מינימלי לרסיבר מצוין.
הוא לא תומך בפורמטים החדשים, אבל הוא נותן לי את כל מה שאני צריך כרגע, וכשארצה לשדרג - בטח יהיו בשוק רסיברים טובים עם פורמטים חדשים בעלות סבירה.
אם התקציב לחוץ, הייתי מציע ללכת על האקסטרימר, תמורה הכי טובה לכסף (עדיף על הWD TV).
רסיבר הייתי קונה מיד שניה רסיבר של דנון , ימאהה, HK, או אונקיו (כמובן בלי HDMI וכו', אבל עם דולבי דיגיטל וDTS).
יש הרבה כאלה למכירה היום, כי הרבה משדרגים לרסיבר עם תמיכה בHD. רסיבר כזה שעלה כחדש 1500 עד 2000 ש"ח לפני 4-5 שנים, אפשר לקנות היום ב-700 ש"ח בערך.
רסיבר הייתי קונה מיד שניה רסיבר של דנון , ימאהה, HK, או אונקיו (כמובן בלי HDMI וכו', אבל עם דולבי דיגיטל וDTS).
יש הרבה כאלה למכירה היום, כי הרבה משדרגים לרסיבר עם תמיכה בHD. רסיבר כזה שעלה כחדש 1500 עד 2000 ש"ח לפני 4-5 שנים, אפשר לקנות היום ב-700 ש"ח בערך.
ההימור פה הוא לא גדול, רסיבר זה דבר מאד אמין כשהוא מחברה טובה. אם כבר יש תקלות הן לרוב קורות בשבועות הראשונים (נקרא infant mortality), ובתקציב נתון ונמוך שווה לקחת סיכון קטן, לעומת קניה של מוצר נחות מחברה עלומה, עם אחריות לשנה, אבל שלא תהנה ממנו כי הוא *** כבר כשהוא יוצא מהקופסה. שלא נדבר על מה שיקרה אחרי שתפוג האחריות - אורך חיים של מוצרי אלקטרוניקה זולים לא עולה בהרבה על תקופת האחריות.
לדעתי אל תהסס ותקנה יד שניה, זה לא רכב, אין פה בלאי מתמשך, סה"כ מכשיר שעומד בארון ואין בו חלקים נעים.
במקרה הכי גרוע והלא סביר - סיכנת כמה מאות שקלים, לעומת בזבוז ודאי של לא פחות שקלים על מכשיר נחות וחדש.
לדעתי אל תהסס ותקנה יד שניה, זה לא רכב, אין פה בלאי מתמשך, סה"כ מכשיר שעומד בארון ואין בו חלקים נעים.
במקרה הכי גרוע והלא סביר - סיכנת כמה מאות שקלים, לעומת בזבוז ודאי של לא פחות שקלים על מכשיר נחות וחדש.
האם ה-WD HD TV או האקסטרימר יכולים להתחבר מבחינת אודיו למערכת קולנוע ביתית של סוני DAV-DZ30?
כתוב שיש חיבור SCART הכולל יציאת RGB או קומפוזיט.
http://www.isfar.co.il/Index.asp?Articl ... 413&Page=1
ואת הוידאו נחבר בHDMI ישירות לLCD כמובן.
כתוב שיש חיבור SCART הכולל יציאת RGB או קומפוזיט.
http://www.isfar.co.il/Index.asp?Articl ... 413&Page=1
ואת הוידאו נחבר בHDMI ישירות לLCD כמובן.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
מעיון ב Manual נדמה כי אין למערכת כניסה לאודיו. אם זה באמת כך, אין לך אפשרות להשתמש במערכת עבור המזרימדיה שתרכוש.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים