הזמנתי PS3 SLIM - איפה מתחילים ?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
MarioMan פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה

שליחה

הזמנתי PS3 SLIM לפני כמה ימים ואני ממש טרי בתחום כך שאני צריך קצת הכוונה (עיינתי בפורום דיי לעומק אבל עדיין יש לי הרבה דברים להשלים)

כמה שאלות:

1. באיזה אתרים בארץ ובחו"ל מומלץ להתעדכן בנושא משחקים ? בנתיים אני מכיר את IGN ו-Gametrailers.

2. איזה אביזרים לדעתכם הם בגדר של MUST HAVE ?

3. על אילו אתרים אתם ממליצים לרכישת משחקים בארץ ובחו"ל ?

4. לגבי online - כיצד הקונסולה נותנת מענה לזה ? זה כרוך בתשלום כמו ב-XBOX LIVE ?

תודה מראש.

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598

שליחה

MarioMan כתב:הזמנתי PS3 SLIM לפני כמה ימים ואני ממש טרי בתחום כך שאני צריך קצת הכוונה (עיינתי בפורום דיי לעומק אבל עדיין יש לי הרבה דברים להשלים)

כמה שאלות:

1. באיזה אתרים בארץ ובחו"ל מומלץ להתעדכן בנושא משחקים ? בנתיים אני מכיר את IGN ו-Gametrailers.

2. איזה אביזרים לדעתכם הם בגדר של MUST HAVE ?

3. על אילו אתרים אתם ממליצים לרכישת משחקים בארץ ובחו"ל ?

4. לגבי online - כיצד הקונסולה נותנת מענה לזה ? זה כרוך בתשלום כמו ב-XBOX LIVE ?

תודה מראש.
...
1. כדאי למצוא אתרים שטעמם דומה לשלך, אחרי שתתנסה בכמה משחקים כמובן. בנוסף לאתרים שהזכרת אני יכול להזכיר גם את Gamespot. ישנם גם אתרים המחשבים ממוצאים של ביקורות משחקים מאתרים רבים, כמו Metacritic ו-GameRankings.

2. בעקרון פרט לשלטים אין כאלו. השאלה היא לפי טעמך - אם אתה אוהב משחקי פעולה אסטרטגיים ברשת אז האוזנייה די מומלצת, למשל. אם אתה חובב משחקי מוזיקה אז כמובן שחייבים את כלי הנגינה וכו'.

3. בעקרון ישנם שני אתרים מומלצים במיוחד, שניהם מחו"ל (המחירים בארץ מופקעים, לא מומלץ לרכוש כאן):
א) PlayAsia.com, חנות מהונג-קונג עם מחירים טובים ומשלוחים שמגיעים די מהר לארץ. עוד משהו נחמד הוא שאחרי רכישה אתה מקבל קופון עם הנחה של 5 דולר. אתה יכול גם לבקש מאנשים שלא משתמשים בקופונים שלהם בפורומים של משחקים (כמו VGAMES) או פה, וזה עשוי להוזיל את העלויות. לעתים אני חושב שיש גם קופונים של 10$, אבל אני לא בטוח שאלו עדיין קיימים (היו כאלו בעבר).

ב) VideoGamesPlus.com. חנות קנדית עם מחירים זולים אף יותר (שכן המחירים הם בדולר קנדי), אבל זה עלול להתקזז עם המשלוח. בכל מקרה, מחירים מצויינים ומשלוח מהיר.

4. משחקי-אונליין וכניסה לחנות הם חינם לחלוטין, בניגוד לXBOX. התוכן בחנות הוא חינמי בחלקו (דמואים וסירטונים בעיקר), ועל חלקו תצטרך לשלם (משחקים, תוספות למשחקים וכו').

תתחדש, תהנה וכמובן תעלה תמונות!

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

שלט בלוריי אם אתה מתכנן לראות סרטים.
החנות הקנדית מעולה
ממליץ בשלב זה לא לרכוש משחקים מאירופה. כי אם יצא למשחק הרחבה בתשלום - לא תוכל לקנות. - חפש בפורום הסבר.

ninja28
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43

שליחה

מריו

אני בדיוק מכרתי את הPS3 & PS2 שלי

ואני מוכן לקנות PS3 SLIM

מאיפה קנית ?

כמה עלה לך הכל אם זה מחול ..

תודה

MarioMan פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה

שליחה

רכשתי במכירה של ישפאר דרך וואללהשופס ב-2205 ש"ח ב-5 תשלומים.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

ninja28
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43

שליחה

אהה

אז מה הקטע פה אני אשלם 2200 שח אמתין שבועיים

שעוד שבוע זה יוצא להרבה חנויות באותו מחיר .. :lol:

חזור אל “קונסולות”