הזמנתי PS3 SLIM לפני כמה ימים ואני ממש טרי בתחום כך שאני צריך קצת הכוונה (עיינתי בפורום דיי לעומק אבל עדיין יש לי הרבה דברים להשלים)
כמה שאלות:
1. באיזה אתרים בארץ ובחו"ל מומלץ להתעדכן בנושא משחקים ? בנתיים אני מכיר את IGN ו-Gametrailers.
2. איזה אביזרים לדעתכם הם בגדר של MUST HAVE ?
3. על אילו אתרים אתם ממליצים לרכישת משחקים בארץ ובחו"ל ?
4. לגבי online - כיצד הקונסולה נותנת מענה לזה ? זה כרוך בתשלום כמו ב-XBOX LIVE ?
תודה מראש.
הזמנתי PS3 SLIM - איפה מתחילים ?
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- UriDrori
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 598
1. כדאי למצוא אתרים שטעמם דומה לשלך, אחרי שתתנסה בכמה משחקים כמובן. בנוסף לאתרים שהזכרת אני יכול להזכיר גם את Gamespot. ישנם גם אתרים המחשבים ממוצאים של ביקורות משחקים מאתרים רבים, כמו Metacritic ו-GameRankings.MarioMan כתב:הזמנתי PS3 SLIM לפני כמה ימים ואני ממש טרי בתחום כך שאני צריך קצת הכוונה (עיינתי בפורום דיי לעומק אבל עדיין יש לי הרבה דברים להשלים)
כמה שאלות:
1. באיזה אתרים בארץ ובחו"ל מומלץ להתעדכן בנושא משחקים ? בנתיים אני מכיר את IGN ו-Gametrailers.
2. איזה אביזרים לדעתכם הם בגדר של MUST HAVE ?
3. על אילו אתרים אתם ממליצים לרכישת משחקים בארץ ובחו"ל ?
4. לגבי online - כיצד הקונסולה נותנת מענה לזה ? זה כרוך בתשלום כמו ב-XBOX LIVE ?
תודה מראש....
2. בעקרון פרט לשלטים אין כאלו. השאלה היא לפי טעמך - אם אתה אוהב משחקי פעולה אסטרטגיים ברשת אז האוזנייה די מומלצת, למשל. אם אתה חובב משחקי מוזיקה אז כמובן שחייבים את כלי הנגינה וכו'.
3. בעקרון ישנם שני אתרים מומלצים במיוחד, שניהם מחו"ל (המחירים בארץ מופקעים, לא מומלץ לרכוש כאן):
א) PlayAsia.com, חנות מהונג-קונג עם מחירים טובים ומשלוחים שמגיעים די מהר לארץ. עוד משהו נחמד הוא שאחרי רכישה אתה מקבל קופון עם הנחה של 5 דולר. אתה יכול גם לבקש מאנשים שלא משתמשים בקופונים שלהם בפורומים של משחקים (כמו VGAMES) או פה, וזה עשוי להוזיל את העלויות. לעתים אני חושב שיש גם קופונים של 10$, אבל אני לא בטוח שאלו עדיין קיימים (היו כאלו בעבר).
ב) VideoGamesPlus.com. חנות קנדית עם מחירים זולים אף יותר (שכן המחירים הם בדולר קנדי), אבל זה עלול להתקזז עם המשלוח. בכל מקרה, מחירים מצויינים ומשלוח מהיר.
4. משחקי-אונליין וכניסה לחנות הם חינם לחלוטין, בניגוד לXBOX. התוכן בחנות הוא חינמי בחלקו (דמואים וסירטונים בעיקר), ועל חלקו תצטרך לשלם (משחקים, תוספות למשחקים וכו').
תתחדש, תהנה וכמובן תעלה תמונות!
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
שלט בלוריי אם אתה מתכנן לראות סרטים.
החנות הקנדית מעולה
ממליץ בשלב זה לא לרכוש משחקים מאירופה. כי אם יצא למשחק הרחבה בתשלום - לא תוכל לקנות. - חפש בפורום הסבר.
החנות הקנדית מעולה
ממליץ בשלב זה לא לרכוש משחקים מאירופה. כי אם יצא למשחק הרחבה בתשלום - לא תוכל לקנות. - חפש בפורום הסבר.
- ninja28
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
מריו
אני בדיוק מכרתי את הPS3 & PS2 שלי
ואני מוכן לקנות PS3 SLIM
מאיפה קנית ?
כמה עלה לך הכל אם זה מחול ..
תודה
אני בדיוק מכרתי את הPS3 & PS2 שלי
ואני מוכן לקנות PS3 SLIM
מאיפה קנית ?
כמה עלה לך הכל אם זה מחול ..
תודה
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
רכשתי במכירה של ישפאר דרך וואללהשופס ב-2205 ש"ח ב-5 תשלומים.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- ninja28
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
אהה
אז מה הקטע פה אני אשלם 2200 שח אמתין שבועיים
שעוד שבוע זה יוצא להרבה חנויות באותו מחיר ..
אז מה הקטע פה אני אשלם 2200 שח אמתין שבועיים
שעוד שבוע זה יוצא להרבה חנויות באותו מחיר ..