האמת שמזה כמה שבועות הסתקרנתי מהיצע הרמקולים של Emerald Physics. ה CS1 נשמע כמו משהו באמת יוצא דופן עם מעבד אודיו המשמש כ cross חיצוני וה CS2.1 נראה יפהפה (לדעתי). גם אני הייתי שמח לשמוע מנסיונם של חברים עם רמקולים Open Baffle.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
לפני מספר חודשים במהלך חיפושי אחר הרמקול האולטימטיבי בשבילי פגשתי איש מעיניין מרחובות אשר הפך רמקול של NEWFORM REASEARCH לרמקול פתוח. הרמקול היה בנוי מתיבה שפתוחה מאחור ולמעלה עם שתי יחידות וופר CARBON של SCANSPEAK וריבון של ניפורם שאורכו כמטר!!. כל זה חובר דרך CROSS חיצוני שעמד בקופסת מתכת אחרי הרמקול לסטאפ נפלא של CLASSE.
המוזיקה נשמעה נפלא עם במה לא פחות מלא יאומן פשוט הולוגרפי וכן הגוון של הכלים האקוסטיים היה נכון בצורה מדהימה. הפירוט לא היה בשמיים אבל הבאס היה די טוב. הם היו גדולים מאד לכן לא כל כך התאימו לי. מה גם שאין לי סטאפ כזה.....
היה לו שם זוג נוסף שבנה לבדו עם OB ועם וופר של 15 אינץ אבל הייתי עסוק בהאזנה
יתכן ועדיין ניתן למצא את הרמקולים ביד שניה חפש NEWFORM RESEARCH.
ואולי לשמוע ממנו על הבניה והיעוץ שקיבל ממתכן הרמקול שמגיע לרב כקיט וניתן להרכיבו בצורות שונות עם הריבון למעלה או בצד במקביל לוופרים. http://www.audioreview.com/newform-rese ... 94crx.aspx
אחלה.
אני בשמחה הייתי מתחתן עם הזוג שהבחור שידרג רק מסיבות טכניות לא....
איכות בכל פרטמר שתבדוק לדעתי רצה עליהם 4500 ש"ח בערך עלות החומרים....
... בסוף הלכתי על מוניטור שכעת שמעון מור יוסף מפרסם. ליגה ליגה ואיתם בדקתי מקורות שונים בעלויות עד 8000 אירו והרמקול הזה מגיב בצורה מדהימה לשיפור בשרשרת המזון שלו.
כך שמבחינתי קיבלתי גם מוניטור ברמה הגבוהה ביותר וגם פוטנציאל שידרוג שהשמיים הם הגבול . בהצלחה.
יש איזה חיסיון עסקי על המוניטורים הללו. דבר עם יאיר פורמן מהאתר או איתי בפרטי ואתן לך פרטים על מה מדובר. חפש ברמקולים עד 10000 באתר החדש של שמעון מור יוסף.