קודם כל אני מוכרח לציין שמאוד התרשמתי מהפורום הזה, אנשים פה נראים לי מביני עניין ואני בטוח שכאב הראש של ההרשמה לכאן יהיה שווה את זה.
אז ככה,
אני עוסק עצמאי בתחום התקשורת והטלויזיה ולאחרונה הפכתי את החדר האישי שלי בבית למשרד שלי. כמובן שמה-זה משרד טוב שמכבד את עצמו בלי מסך LCD טוב? יש לציין שהחדר יחסית קטן (מרחק צפיה 2.5 מטר מקסימום) ובארונית שלי נכנס רק גודל של 32'' ולכן אין פה שום התלבטות בנוגע לגודל המסך - המצב הנתון הוא ש-32 הוא הגודל.
חשוב לציין שאני צופה בעיקר בשידורים דיגיטליים של יס ובטלויזיה רגילה - כלומר: ערוץ 2, ערוץ 10, ערוץ הספורט וקצת סרטים ביס1, יס2 וכו'... בלי ממיר HD וכאלה.
הלכתי לא.ל.מ כדי לבחון מסכים, בהתחלה בכלל המליצו לי על טושיבה REGZA אבל כשהגעתי לחנות ראיתי תופעה שבאמת הדהימה אותי:
במסך 7404 של פיליפס, ה-FPS היה גבוה יותר באופן משמעותי להחריד!!! כלומר, כאשר ראו כתוביות נגללות בכל הטלוויזיות והיו בתנועה מן "ריצודים" כאלה, רק ב-7404 התנועה היתה כ"כ חלקה שממש היה ניתן לחשוב שיש אדם מאחורה שגולל את הכתוביות בעצמו עם מן גלגל כזה או משהו...
שאלתי את הנציגים בחנות איך זה והאם ניתן להגדיר שתהיה תנועה כ"כ מרשימה גם בטלויזיות אחרות והוא לא ממש הצליח להבין את השאלה שלי משום מה. אבל באמת שאחרי שראיתי תנועה כזו אני לא רואה את עצמי קונה טלויזיה אחרת כי הכל ירגיש לי הרבה פחות טוב.
שאלתי היא:
האם ניתן להגדיר תנועה כזו חלקה בכל טלויזיה או שזה פשוט יתרון של הפיליפס? (יש לציין שזה לא היה רק כשראו כתוביות אלא גם כשראו אנשים הולכים וכו')
האם שמעתם דברים על המסך הזה? האם אתם ממליצים? התקציב למסך כזה ''32 הוא כ-5000 ש"ח והתקציב לא משחק פה תפקיד כי מה שחשוב זה איכות המסך והתנועה המדהימה. אני צופה בהמון ספורט ואיכות התנועה חשובה לי מאין כמוה.
תודה ומצפה לתשובה!
יואב