מבקש עזרה לגבי בעיה ברשת אלחוטית
שבת שלום, ברשותי 2 מחשבים המחוברים ברשת אלחוטית עם ראוטר של TP-LINK ,האחד בסלון השני בחדר ,בחדר על המוחשב מותקנת מערכת 32 ביטXP ואילו בסלון מותקנת מערכת וינדוס 7 64 ביט , הבעיה היא שלעיתים כשאני מחפש את המחשב השני ברשת (ההוא שבחדר) הוא לא מופיע, ואילו דרך המדיה פורטל אין שום בעיה והסרטים שיושבים במחשב בחדר ,מופיעים ללא בעיה, ניסיתי למצוא פתרונותברשת אך לא כ"כ הצלחתי, ברצוני ציין שזו תופעה מוזרה כי לפעמים המחשב בחדר כן מופיע ב"קבוצת רשת" שבמחשב בסלון,
האם למישהו יש רעיון/פיתרון לתופעה?
תודה מראש:)
האם למישהו יש רעיון/פיתרון לתופעה?
תודה מראש:)
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
זהו, ברגע שיש לך מיפוי, אתה לא צריך להיכנס למיקומי רשת ולהתחיל לחפש מחשבים, הכתובת וההגדרות נשמרים.
לא הסברת למה בעצם אתה צריך לגשת בדרך אחרת שהיא לא במיפוי של כוננים..
בכל אופן לי פעם הייתה בעייה, שעד שלא נכנסתי לאחת התיקיות במחשב השני, לא הצלחתי לראות את הקבצים במדיה פורטל אז עשיתי שורטקאט לכונן הסרטים ושמתי אותו ב RUN כך שבכל הפעלה של המערכת בסלון, דבר ראשון היא התחברה למערכת שבחדר.
לא הסברת למה בעצם אתה צריך לגשת בדרך אחרת שהיא לא במיפוי של כוננים..
בכל אופן לי פעם הייתה בעייה, שעד שלא נכנסתי לאחת התיקיות במחשב השני, לא הצלחתי לראות את הקבצים במדיה פורטל אז עשיתי שורטקאט לכונן הסרטים ושמתי אותו ב RUN כך שבכל הפעלה של המערכת בסלון, דבר ראשון היא התחברה למערכת שבחדר.
אז זהו שאצלי זה הפוך, במדיה פורטל אני רואה את כל התיקיות , אבל מחוץ למדיה פורטל אני לפעמים לא רואה בכלל את המחשב שנמצא בחדר (לא מפיע בקבוצת רשת בכלל) כך שאני לא יכול להכנס לתיקיות ..
תסביר קצת יותר על פיתרון שלך עם קיצור הדרך ועם RUN - ז"א הסבר מפורט להדיוטות
איך עושים מה ואיפה...
תודה איש.. יום טוב
תסביר קצת יותר על פיתרון שלך עם קיצור הדרך ועם RUN - ז"א הסבר מפורט להדיוטות
תודה איש.. יום טוב
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הופעה של מחשבים ברשת עם קבוצת עבודה היא פונקציה של מתי המחשב שנקבע שהוא ה master browser מבצע רענון. זה עשוי לקחת כמה דקות טובות והאמת היא שכל נושא סריקת הרשת ואיתור מחשבים והתקנים לא ממש מזהיר ב Windows XP ולא שופר ב Vista. זו אחת מנקודות החולשה הבסיסיות של מערכת ההפעלה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
זו הבעיה ידועה, עליך להתקין קובץ אשר ידע למפות אשת בין XP לבין 7 ( ויסטה) אני לא בטוח שזה יעבוד ...בגלל 7.
כי מפת הרשת שונה.
http://support.microsoft.com/kb/922120
כי מפת הרשת שונה.
http://support.microsoft.com/kb/922120
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
staticx כתב:
בכל אופן לי פעם הייתה בעייה, שעד שלא נכנסתי לאחת התיקיות במחשב השני, לא הצלחתי לראות את הקבצים במדיה פורטל אז עשיתי שורטקאט לכונן הסרטים ושמתי אותו ב RUN כך שבכל הפעלה של המערכת בסלון, דבר ראשון היא התחברה למערכת שבחדר....
איך עושים את זה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
פונים ישירות לתיקיה דרך השם ה UNC שלה. למשך:
[left]
\\COMPUTER1\FOLDER1
[/left]
[left]
\\COMPUTER1\FOLDER1
[/left]
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.