MUSICAL FIDELITY V-CAN הפתעה מדהימה עם AKG-702 ו-HD-600

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
SONYES פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055
נתן תודות: 560 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

שליחה #1 

שלום לכם

יש לי אהבה מיוחדת להאזנה לאוזניות כבר קרוב ל36 שנים מאוזניות HD-414 האגדיות של סנההיזר HD-424 אחכ
אוזניות STKAX QURT-95 וכו הלמבדה אלקטרוסטטיות

ובשנים אחרונות HD-600 (Y) (Y) (Y)

ובחמישה החודשים אחרונים AKG-702 שכבר כתבתי עלהם טוב ככה (~)

אני מאזין בעיקר למוסיקה קלאסית

דרך מגוון מכשרים כאשר ה600 עובדת יפה עם כל יצאה של רסיבר מגבר מיני דיסק יצאת אוזניות מטייפ סוני 222ES וכו היא 300 אום ממש יפה צליל עשיר פתוח חם עם מיד יוצא מן הכלל ובאס מאד טוב תלוי במכשיר :oops:

עד כאן היו לי חיים קלים :D

עד שהגיעו ה-702 כאן יש לי בעיה לא עובדת יפה עם כל מה שהזכרתי למעלה
עם מקור טוב כמו ממגבר לקסמן L-510 קלאס א או רסיבר הי אנד ימהה :|
נישמע טוב יחסית עד ש--

וכאן מתחיל הסיפור :)

אני חורש המון המון זמן את כל מה שאני מכיר על האוזניות האלו 702 וה600 וכולם מדברים על מגבר אוזניות ??????????
מה זה צריך להיות האם אני ממש לא שומע טוב עכשו?? :מבולבל:

החלטה לרכוש מגבר אוזזניות נפלה בתחלה רציתי לרכוש יד שניה סתם זול ככה אולי יהיה טוב ואולי לא

קראתי כאן ושם בקיצור נעזרתי בפורומים בחול על משוגעים לדבר וראיתי המון דברים אך לא שמעתי (n) (n) (n)

התקשרתי לחנות אודיופילת ותיקה לניסן מפיוז שאני מאד מעריך ואוהב (l) ושאלתי לפשר הדבר זה הסביר לי כי מגבר אוזניות עונה על הצורך של האוזניה לדרייב נכון תחום תדרים וכו ניסן בקיצור אמר לי קח את ה-V-CAN קח לקחתי תוך יום היה אצלי עם משלוח עד הבית שרות מעולה כמו שאני מכיר את ניסן והצוות שלו יגאל עוד בחור אדיב
תודה (f) (f) (f)

ואני רגיל להאזין כאמור ממקורות הנל ועד כאן היה טוב עד ל-702 :!:

לא מצאתי הרבה ביקורות על V-CAN אבל ממה שאנשים כתבו כי היא עובדת עם 701 מצויין זה אמר לי כי שווה לנסות וגם מגזין גרמני סטראו אמר אוטו הדבר בדיוק :idea: :idea: :idea:

המכשיר הגיע חיברתי אוטו בטייפ OUT בהתחלה לא ידעתי למה לצפות אבל מייד עוד חדש מהקופסא
יש לי תדהמה מוחלטת !!!!!!!!!!!!!!!
צליל עשיר פתוח רחב עם המון המון פרטים לצורך השוואה ההיתי צריך להרים וליום חזק יותר לרסיבר או במגבר כדי לשמוע את הפרטים אך בפרטיסימו זה כואב באוזן עם המגבר פחות עוצמה יותר פרטים וברור יותר צלול ממש
משקף מה שיש בהקלטה עם כל הרקע של המכוניות מחוץ לאולם לנשימות הנגנים מעבר דפים נשימות וזימרה של המנצח הדקיות הקטנות ביותר בהקלטות ישנות ומעולות עם אמביינס מדהים ששואב אותך ממש לתוך האולם
פרוט של זכוכית מגדלת קצת חד מדי אך שזה יעוב את ההרצה זה ישתפר וזה כבר מורגש לאחר ימים של הפעלה
כבר שיפור

צליל עם מיקום יוצא מן הכלל של הכלים הצלים נישמעים כאילו הם אצלי בסלון באס טוב מאד לא מפרק עם עוות ממש נכון יותר גבוההים בתחום מיד ולמעלה מזה תחושה של אולם קונצרטים ממש מולך וכמובן תלוי בהקלטה

ישבתי היום לכתוב לכם על החוייה של כבר 5 שעות של השוואה עם כל מה שיש לי

ואני אומר לכם אני 8O 8O 8O

צליל מדהים וזאת רק כנראה התחלה
עשיתי נסיון מדהים כאשר לקחתי את טייפ OUT של הלקסמן וחברתי למגבר והשוואתי בין שני היצאות הרגילה של הלקסמן לבין המגבר החדש ואני חש פתאום שיש קצת יותר יותר חום לצליל מכוון שזה קלאס א לקסמן טיפוסי

קומבנציה מדהימה צליל חם מהלקסמן עם פתיחות של המגבר החדש

ככל שהיצאה של הלקסמן מעולה המגבר החדש יש לו יתרון בחיות הצליל

פרמטר נוסף המגבר השתנה כל הזמן לטובה לחום הצליל והוא צריך הרצה של יותר מ-150/200 שעות שיקבל את הצליל שלו כך גם קרה עם ה-702 לקח לי 1600 שעות רצוף כדי שאבוא ואומר לכם אלו אזניות מעולות (Y) (Y)
עם ה-600 שמעתי מה שלא שמעתי אף פעם איתם צליל אני אומר לכם אני שוב פעם בשוק טוטאלי ממה שהורגלתי לשמוע עד היום וכאמור ה-600 מצלצלות ניפלא עם כל מקור אבל עכשו אני לא יודע מתי להפסיק להאזין למוסיקה
עם ה702 המגבר פותח אותם לרמה לא ממה ששמעתי עד עכשו ממש חוויה אודיופילית מעולה
ומקור שלי הוא

SCD-1 ן-TA-E1

עם השילוב הזה אני שוב פעם מאזין לכל הדיסקים שלי עוד ועד
כל הפרטים נמצאים וגם כאלו שלא שמעתי קודם עם הרמונה בין הכלים הפרדה מעולה מיקום כמו שאני מאזין לרמקולים שלי הרפראנס עם מגבר קלאס א

וכנראה וזה רק ההתחלה שלי :mrgreen:
V-CAN מומלץ ביותר עם חוייה צליל אודיופילת אמיתית לאחר ששמעתי ובחנתי את הכל באוזנאים של עטלף
אוני שומע כבר כמה חודשים רק באוזניות

מכשיר יוצא מן הכלל ובמחיר 850 בלבד
יש לחברה X-CAN V8 ממש מעולה יקר יותר בעיקרון הV-CAN זהו אוטו מכשיר ללא מנורות וכניסת USB ואריזה מאלומניום יפה וכו כך שיוצא ברבע
מחיר ממש מציאה 8)
אני כבר לא שואל למה צריך מגבר אוזניות

בברכה

pizi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

נהנתי מאוד לקרוא

תודה על שיתוף החוויה (f)
רבי עקיבא " ואהבת לרעך כמוך "
http://www.kab.tv/

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #3 

תתחדש :!: (Y)

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #4 

מאז ה כתבה על ה FUBAR III הגעתי למסקנה שאני צריך מגבר אוזניות, והתחלתי לחרוש לחפש ולהשוות (על הנייר בלבד) שמעתי דברים טובים על ה AQUA למשל אבל המחיר מאד עלה לאחרונה.
ה- V-CAN נשמע כמו פתרון מצוין בתקציב נמוך. תודה.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

SONYES פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055
נתן תודות: 560 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

מגבר זול ויעיל V-CAN

שליחה #5 

שלום לכם

תודה לכולכם

אכן היום לאחר שהמכשיר אצלי כבר חודשיים הצליל שלו קצת יותר עגול אך לא על חשבון הפתיחות

אני לא יודע עם לבחור לשמוע עם 600 או 702 הרוב הרוב אני עם 702AKG

כשהאוזניים שלי פתוחות זו חוייה מענינת במיוחד בהקלטות שכבר אני מכיר לפני ולפנים ופעם ראשונה שמעתי את פטרושקה של סטרוינסקי שהוקלטה ב-1981 בהיכל התרבות עם הפילהרמונית הישראלית והמנצח ברנשטיין
בהקלטה ובקונצרטים האלו ההיתי במיוחד בההקלטה שהיא חיה וגם פה ושם תיקונים שנעשו אך לא הרבה

אני שומע את ממש את האמביינס של האולם למרות שהוא יבש אך שמעתי את כל הפרטים עם טמבורין מנגן והנבל במרחק מה הכינורות ממוקמים ממש כמו במציאות כלי הנשיפה החצוצרות תופי הדוד כו עם תמונת סטראו מדהימה

כל זה נשמע מדהים עם המגבר הזה זול אך יעיל

יש תמיד יותר טוב בטוח ובל עולה יותר למחירו אני מאושר ונהנה מאד מאד ובמיוחד מצאתי כוון של עוצמת וליום וסימנתי עם מדבקה כי שם זה נותן את כל מה שאני רוצה ללא צורך להוריד להעלות וכו

עוצמה שאתה שומע הכל ללא כאב אוזניים

זה לא קיים במכשרים עם יצאת אוזניות 702 לא עובדת טוב עם מכשרים בבית אך עם המגבר זה סיפור אחר
אני לא אומר כי לא שומעים בכל אך זה לא אוטו הדבר גבוהה מדי צורם כואב באוזניים נמוך איך פרוט לא לכאן ולא לכאן
אגב ה-600 עובדות נהדר עם כל מקור צליל וזה יאמר לזכות החברה 600 ממש טובות אפילו למיני דיסק נייד מדהים אך עם המגבר הן פורחות ממש

לסיכום

תודה לכם

בברכה

nirses
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1143
שם מלא: ניר שמשון
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #6