יש לי אהבה מיוחדת להאזנה לאוזניות כבר קרוב ל36 שנים מאוזניות HD-414 האגדיות של סנההיזר HD-424 אחכ
אוזניות STKAX QURT-95 וכו הלמבדה אלקטרוסטטיות
ובשנים אחרונות HD-600
ובחמישה החודשים אחרונים AKG-702 שכבר כתבתי עלהם טוב ככה
אני מאזין בעיקר למוסיקה קלאסית
דרך מגוון מכשרים כאשר ה600 עובדת יפה עם כל יצאה של רסיבר מגבר מיני דיסק יצאת אוזניות מטייפ סוני 222ES וכו היא 300 אום ממש יפה צליל עשיר פתוח חם עם מיד יוצא מן הכלל ובאס מאד טוב תלוי במכשיר
עד כאן היו לי חיים קלים
עד שהגיעו ה-702 כאן יש לי בעיה לא עובדת יפה עם כל מה שהזכרתי למעלה
עם מקור טוב כמו ממגבר לקסמן L-510 קלאס א או רסיבר הי אנד ימהה
נישמע טוב יחסית עד ש--
וכאן מתחיל הסיפור
אני חורש המון המון זמן את כל מה שאני מכיר על האוזניות האלו 702 וה600 וכולם מדברים על מגבר אוזניות
מה זה צריך להיות האם אני ממש לא שומע טוב עכשו??
החלטה לרכוש מגבר אוזזניות נפלה בתחלה רציתי לרכוש יד שניה סתם זול ככה אולי יהיה טוב ואולי לא
קראתי כאן ושם בקיצור נעזרתי בפורומים בחול על משוגעים לדבר וראיתי המון דברים אך לא שמעתי
התקשרתי לחנות אודיופילת ותיקה לניסן מפיוז שאני מאד מעריך ואוהב
תודה
ואני רגיל להאזין כאמור ממקורות הנל ועד כאן היה טוב עד ל-702
לא מצאתי הרבה ביקורות על V-CAN אבל ממה שאנשים כתבו כי היא עובדת עם 701 מצויין זה אמר לי כי שווה לנסות וגם מגזין גרמני סטראו אמר אוטו הדבר בדיוק
המכשיר הגיע חיברתי אוטו בטייפ OUT בהתחלה לא ידעתי למה לצפות אבל מייד עוד חדש מהקופסא
יש לי תדהמה מוחלטת !!!!!!!!!!!!!!!
צליל עשיר פתוח רחב עם המון המון פרטים לצורך השוואה ההיתי צריך להרים וליום חזק יותר לרסיבר או במגבר כדי לשמוע את הפרטים אך בפרטיסימו זה כואב באוזן עם המגבר פחות עוצמה יותר פרטים וברור יותר צלול ממש
משקף מה שיש בהקלטה עם כל הרקע של המכוניות מחוץ לאולם לנשימות הנגנים מעבר דפים נשימות וזימרה של המנצח הדקיות הקטנות ביותר בהקלטות ישנות ומעולות עם אמביינס מדהים ששואב אותך ממש לתוך האולם
פרוט של זכוכית מגדלת קצת חד מדי אך שזה יעוב את ההרצה זה ישתפר וזה כבר מורגש לאחר ימים של הפעלה
כבר שיפור
צליל עם מיקום יוצא מן הכלל של הכלים הצלים נישמעים כאילו הם אצלי בסלון באס טוב מאד לא מפרק עם עוות ממש נכון יותר גבוההים בתחום מיד ולמעלה מזה תחושה של אולם קונצרטים ממש מולך וכמובן תלוי בהקלטה
ישבתי היום לכתוב לכם על החוייה של כבר 5 שעות של השוואה עם כל מה שיש לי
ואני אומר לכם אני
צליל מדהים וזאת רק כנראה התחלה
עשיתי נסיון מדהים כאשר לקחתי את טייפ OUT של הלקסמן וחברתי למגבר והשוואתי בין שני היצאות הרגילה של הלקסמן לבין המגבר החדש ואני חש פתאום שיש קצת יותר יותר חום לצליל מכוון שזה קלאס א לקסמן טיפוסי
קומבנציה מדהימה צליל חם מהלקסמן עם פתיחות של המגבר החדש
ככל שהיצאה של הלקסמן מעולה המגבר החדש יש לו יתרון בחיות הצליל
פרמטר נוסף המגבר השתנה כל הזמן לטובה לחום הצליל והוא צריך הרצה של יותר מ-150/200 שעות שיקבל את הצליל שלו כך גם קרה עם ה-702 לקח לי 1600 שעות רצוף כדי שאבוא ואומר לכם אלו אזניות מעולות
עם ה-600 שמעתי מה שלא שמעתי אף פעם איתם צליל אני אומר לכם אני שוב פעם בשוק טוטאלי ממה שהורגלתי לשמוע עד היום וכאמור ה-600 מצלצלות ניפלא עם כל מקור אבל עכשו אני לא יודע מתי להפסיק להאזין למוסיקה
עם ה702 המגבר פותח אותם לרמה לא ממה ששמעתי עד עכשו ממש חוויה אודיופילית מעולה
ומקור שלי הוא
SCD-1 ן-TA-E1
עם השילוב הזה אני שוב פעם מאזין לכל הדיסקים שלי עוד ועד
כל הפרטים נמצאים וגם כאלו שלא שמעתי קודם עם הרמונה בין הכלים הפרדה מעולה מיקום כמו שאני מאזין לרמקולים שלי הרפראנס עם מגבר קלאס א
וכנראה וזה רק ההתחלה שלי
V-CAN מומלץ ביותר עם חוייה צליל אודיופילת אמיתית לאחר ששמעתי ובחנתי את הכל באוזנאים של עטלף
אוני שומע כבר כמה חודשים רק באוזניות
מכשיר יוצא מן הכלל ובמחיר 850 בלבד
יש לחברה X-CAN V8 ממש מעולה יקר יותר בעיקרון הV-CAN זהו אוטו מכשיר ללא מנורות וכניסת USB ואריזה מאלומניום יפה וכו כך שיוצא ברבע
מחיר ממש מציאה
אני כבר לא שואל למה צריך מגבר אוזניות
בברכה