תודה זיו,ziv_r כתב:אל תשלול כל כך מהר את ה H6, זה כמעט אותו מכשיר רק באריזה אחרת.
אם אין לך צורך ב DTS Downmix, ה H6 יכול גם פתרון זהה ל A-110 בעלות נמוכה יותר....
כרגע אני תלוי ב DTS בגלל שאני מתכוון לשים אותו בחדר ללא מגבר
תודה זיו,ziv_r כתב:אל תשלול כל כך מהר את ה H6, זה כמעט אותו מכשיר רק באריזה אחרת.
אם אין לך צורך ב DTS Downmix, ה H6 יכול גם פתרון זהה ל A-110 בעלות נמוכה יותר....

קצת תמוה. הם רק הוציאו את ה C200, וטיפול בקבצים בעברית הוא עניין גרפי לחלוטין. השמות נשמרים נכון על מערכת הקבצים הלינוקסאית. כל מה שצריך הוא לדעת לסדר את האותיות בצורה נכונה. הטמעת רכיב BIDI פשוט יכולה לפתור את הבעיה - אין צורך בחומרה חדשה. יש מספיק דוגמאות BIDI ללינוקס היום שפועלות בצורה טובה. הבעיה הקיימת היום עם עברית היא אך ורק בהצגת שמותיהם בכוון הנכון בדפדפן הקבצים הפנימי של המכשיר. במידה ומשתמשים ב JUKEBOX, אזי הבעיה לא קיימת, מאחר ושמות הקבצים מוצגים בצורה גרפית מעין דפדפן, שמציג את השמות נכון, גם בעברית.plazma כתב:אף אחד לא ידע לענות מדוע לא מייבאים יותר את הפופקורן?
יש לי השערה. שוחחתי אם אחת החנויות וקראתי קצת באינטרנט. עושה רושם שישנה בעיה בקבצים בעברית במכשיר ויש שמועות שהיצרן מתכנן מכשיר טוב יותר שיחליף אותו. לכן היבואן לא מביא את הדגם הישן בכדי לא להיתקע עם המלאי.
מוזר שלא הצלחתי למצוא את היבואן באינטרנט "פייב אקזיט" (אני לא בטוח שכך מאייתים אותו....