מוכרים POPCORN A110 בארץ

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
yakirdvir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #61 

ziv_r כתב:אל תשלול כל כך מהר את ה H6, זה כמעט אותו מכשיר רק באריזה אחרת.
אם אין לך צורך ב DTS Downmix, ה H6 יכול גם פתרון זהה ל A-110 בעלות נמוכה יותר.
...
תודה זיו,
כרגע אני תלוי ב DTS בגלל שאני מתכוון לשים אותו בחדר ללא מגבר

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46427
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #62 

רסיבר התכוונת.
אז באמת תשלול את ה H6 (אני גם חושב כי הוא לא נמכר יותר), ה HD X 1000 או ה A-110 יהיו פתרונות מתאימים יותר.

yakirh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 217
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #63 

שיוו איזה מעצבן אין יותר פופקורן A-110 בשום מקום
זה פשוט נעלם מהארץ.. היבואן לא מביא יותר..

plazma
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 97
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #64 

אף אחד לא ידע לענות מדוע לא מייבאים יותר את הפופקורן?
יש לי השערה. שוחחתי אם אחת החנויות וקראתי קצת באינטרנט. עושה רושם שישנה בעיה בקבצים בעברית במכשיר ויש שמועות שהיצרן מתכנן מכשיר טוב יותר שיחליף אותו. לכן היבואן לא מביא את הדגם הישן בכדי לא להיתקע עם המלאי.
מוזר שלא הצלחתי למצוא את היבואן באינטרנט "פייב אקזיט" (אני לא בטוח שכך מאייתים אותו.

ChenGanir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #65 

plazma כתב:אף אחד לא ידע לענות מדוע לא מייבאים יותר את הפופקורן?
יש לי השערה. שוחחתי אם אחת החנויות וקראתי קצת באינטרנט. עושה רושם שישנה בעיה בקבצים בעברית במכשיר ויש שמועות שהיצרן מתכנן מכשיר טוב יותר שיחליף אותו. לכן היבואן לא מביא את הדגם הישן בכדי לא להיתקע עם המלאי.
מוזר שלא הצלחתי למצוא את היבואן באינטרנט "פייב אקזיט" (אני לא בטוח שכך מאייתים אותו.
...
קצת תמוה. הם רק הוציאו את ה C200, וטיפול בקבצים בעברית הוא עניין גרפי לחלוטין. השמות נשמרים נכון על מערכת הקבצים הלינוקסאית. כל מה שצריך הוא לדעת לסדר את האותיות בצורה נכונה. הטמעת רכיב BIDI פשוט יכולה לפתור את הבעיה - אין צורך בחומרה חדשה. יש מספיק דוגמאות BIDI ללינוקס היום שפועלות בצורה טובה. הבעיה הקיימת היום עם עברית היא אך ורק בהצגת שמותיהם בכוון הנכון בדפדפן הקבצים הפנימי של המכשיר. במידה ומשתמשים ב JUKEBOX, אזי הבעיה לא קיימת, מאחר ושמות הקבצים מוצגים בצורה גרפית מעין דפדפן, שמציג את השמות נכון, גם בעברית.

קשה לי להאמין שעכשיו אחרי הוצאת ה C200, הם יטרחו להוציא מכשיר יותר טוב מהA110 אבל פחות טוב מהC200, רק בשביל לתקן את העברית.

לדעתי המחיר הנמוך שלו והתחרות העזה פשוט גרמו לכולם להרויח עליו פחות. ככל עסק, כשהרווח פוחת, לא כדאי להביא את המוצר, ולכן כולם מפסיקים עם זה. כמובן שהעובדה שרוב האנשים במעונינים במכשיר מסוג זה מבינים מספיק כדי להביא אותו מחול במחיר האמיתי שלו, מה שהופך את היבוא שלו בכמויות לבלתי כדאי בעליל.

חן

MCTLV
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #66 

חברה... חברת "באג" מפרסמת את הפופורן A110 ב-1299 ש"ח בלבד!! :lol:

הבעיה... אין להם במלאי אף פעם!! :עצוב:

עדי_ראובן
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

ioBOX יבוא אישי

שליחה #67 

הזמנתי ioBox מארצות הברית, משלוח דרך ushops.co.il, זה אתר של רשות הדואר שנותן לך כתובת בארצות הברית ומשם הם שולחים לך את זה לארץ, זה אמור להגיע לי עד הבית.
המחיר בארצות הברית הוא 169$ + 12$ משלוח לכתובת בארצות הברית.
תשלום ל ushops.co.il עבור המשלוח לארץ הוא 17$ (אחרי הנחה של $7 לתקופת החגים) + 32.49$ מס.

הכול ביחד בחישוב לפי 3.8 שקל לדולר יוצא 830 ש"ח

אני יעדכן אתכם בהמשך אם זה הכן יצא המחיר הסופי.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”