מוכרים POPCORN A110 בארץ
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ערכתי את הכותרת, אנחנו אחרי הכל לא ממש רוצים לפרסם (אני גם לא מאוהבי הרשת חובבת עורכי הדין הזו).
הם לא היחידים שמוכרים PH-110 ו - WD TV ברמת המחירים הזאת ואני לא אעשה פרסומת לאף אחד , ניתן אף להשיג במחירים יותר זולים (מועדוני חברים למיניהם).
מניסיון לא טוב (במילים עדינות) שהיה לי עם יבוא עצמאי (הפעלת RMA ועיקוב מול המכס) של PH-110 הרמת מחירים היום בארץ משתלמת !!
מניסיון לא טוב (במילים עדינות) שהיה לי עם יבוא עצמאי (הפעלת RMA ועיקוב מול המכס) של PH-110 הרמת מחירים היום בארץ משתלמת !!
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני את הפופקורן A110 שלי רכשתי לפני כחודש במחיר של 1400 שקל. ניסיתי את מזלי באחת המכירות האישיות של אחד ממחנויות המחשבים המקוונות בארץ, ולאחר שלא הצלחתי לתת מחיר טו על המוצר, הציע לי האתר לרכוש את המזרימדיה במחיר המצחיק הזה.
חן
חן
איפה קנית במחיר של 1400 שקל?ChenGanir כתב:אני את הפופקורן A110 שלי רכשתי לפני כחודש במחיר של 1400 שקל. ניסיתי את מזלי באחת המכירות האישיות של אחד ממחנויות המחשבים המקוונות בארץ, ולאחר שלא הצלחתי לתת מחיר טו על המוצר, הציע לי האתר לרכוש את המזרימדיה במחיר המצחיק הזה.
חן...
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא בטוח שאפשר לפרסם פה את שם החנות, ואני גם לא בטוח שהמחיר הזה הוא עוד בתוקף. אענה בשמחה במסר פרטי לכל המעונייןmeir007 כתב:איפה קנית במחיר של 1400 שקל?ChenGanir כתב:אני את הפופקורן A110 שלי רכשתי לפני כחודש במחיר של 1400 שקל. ניסיתי את מזלי באחת המכירות האישיות של אחד ממחנויות המחשבים המקוונות בארץ, ולאחר שלא הצלחתי לתת מחיר טו על המוצר, הציע לי האתר לרכוש את המזרימדיה במחיר המצחיק הזה.
חן......
חן
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

נעה מחשבים. מכירה אישיתzovirax כתב:אפשר לפרסם.......
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5341
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
היבואן istarhd.co.il מוכר את ה H6 במחיר של 1400 ש"ח, זוהי גם אופציה שנראית זולה. כמובן שכל ההבדלים בין ה A-110 ל H6 זה בסך הכל מארז אחר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שלילי, הם שונים.
בסופו של דבר, כל עדכון שיוצא עבור ה A-110, מגיע גם לשאר חבורת ה NMT.
בסופו של דבר, כל עדכון שיוצא עבור ה A-110, מגיע גם לשאר חבורת ה NMT.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

RUJI,
אין שום סיבה שלא יעבוד טוב, זה הכל אותו מכשיר עם מארז אחר.
אגב, יש ייבוא ל ioBox-100HD
http://www.cable.co.il/sg_product~130170~14~0.htm
http://www.cable.co.il/sg_product~130170~14~0.htm
אתה מציג את זה כאילו האתר עשה לך טובה ונתן לך במחיר זול ...ChenGanir כתב:אני את הפופקורן A110 שלי רכשתי לפני כחודש במחיר של 1400 שקל. ניסיתי את מזלי באחת המכירות האישיות של אחד ממחנויות המחשבים המקוונות בארץ, ולאחר שלא הצלחתי לתת מחיר טו על המוצר, הציע לי האתר לרכוש את המזרימדיה במחיר המצחיק הזה.
חן...
כל אחד יכול להיכנס לשם, לרשום 1400 ש"ח והמערכת תאשר לו !
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

אתה מציג את זה כאילו עשיתי לך משהו רע.Pro2004 כתב:אתה מציג את זה כאילו האתר עשה לך טובה ונתן לך במחיר זול ...ChenGanir כתב:אני את הפופקורן A110 שלי רכשתי לפני כחודש במחיר של 1400 שקל. ניסיתי את מזלי באחת המכירות האישיות של אחד ממחנויות המחשבים המקוונות בארץ, ולאחר שלא הצלחתי לתת מחיר טו על המוצר, הציע לי האתר לרכוש את המזרימדיה במחיר המצחיק הזה.
חן...
כל אחד יכול להיכנס לשם, לרשום 1400 ש"ח והמערכת תאשר לו !...
בסך הכל הצגתי את השתלשלות הדברים. לא אמרתי שזה מחיר מיוחד בשבילי. לא אמרתי שגיליתי פרצה. לא אמרתי שהפעלתי קסם וקיבלתי את המחיר הזה. אתה מוזמן להכנס לאתר, לתת הצעת מחיר ולרכוש את המכשיר באיזה מחיר שרק תרצה.
חן
- RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
כן ראיתי. עדיין המחיר מאוד גבוה. לדעתי ייבוא אישי זה הכי טוב. זה לא שחוסכים 100 שקל ואז "בסדר" זה חיסכון של 500 שקל!ziv_r כתב:RUJI,
http://www.cable.co.il/sg_product~130170~14~0.htm...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אבל לא כולם מוכנים לייבוא אישי וכאשר ההפרשים לא גבוהים (שנינו יודעים כי אם המוצר שהזמנת היה מוצהר בערכו המלא, התשלום הסופי היה גבוה יותר), היתרונות לייבוא אישי פוחתות.