קניתי טלויזיה - מה הלאה?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Ronencpa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קניתי טלויזיה 42" של פיליפס FHD. ההתלבטות שלי כרגע היא איזה מזרימדיה לרכוש - WDTV, או Popcorn A-110? ההתלבטות נובעת מכך שאני לא מבין לגמרי את המשמעות של ההבדל בין המכשירים.

ה- WDTV מועדף עליי בגלל המחיר והנוחות, אבל הרסיבר שלי די ישן (של Sony) ואני לא יודע אם אצטרך לעשות המרות לסאונד, ואני לא יודע עד כמה מסובך זה. ויותר חשוב מכך - התמיכה בעברית. אני רואה ממוצע של 1-2 סרטים בשבוע ב- FHD. כמה זמן לוקח להטמיע תרגום עברי בסרט כזה?

לעומת זאת ב- Popcorn A-110 הבנתי שאין בעיה עם עברית או עם הסאונד, אבל האם שווה להוציא את ההפרש ביניהם (1,000 שקל) רק על זה? בנוסף, לא לגמרי הבנתי אם אני צריך דיסק קשיח פנימי או לא. 

במידה ואני רוצה לעשות רשת פנימית, האם זה אומר שאני צריך לחבר קו תקשורת ארוך בין הטלויזיה בסלון למחשב בחדר? למיטב הבנתי, במידה ויש רשת אין צורך להשתמש בדיסק קשיח פנימי/חיצוני - נכון?

תודה מראש לעוזרים.

mrgadgets
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 868
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

אם הפופקורן הוא אופצייה בשבילך בהחלט הייתי ממליץ לך עליו.
אין לי אותו אישית, אבל מהסתכלות כללית על שני המכשירים הפופקורן לוקח.
ניתן להוסיף ממשק כמו למשל הפלאגין שמוריד מידע על סרטים (שכחתי את שמו),
אין בעיות המרה של כתוביות וכו'. לדעתי שווה, השאלה האם אתה מוכן להשקיע כ1000 ש"ח יותר,
גם הWD הוא מצויין אבל לא כמו הפופקורן.

אם יש לך קו רשת, לא תצטרך בהכרח הארד-דיסק - תוכל להזרים מדיה מהמחשב אל הנגן.

Ronencpa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אין לי קו רשת פנימית. איך יוצרים כזה דבר? צריך לחבר את המחשב בחדר לטלויזיה בסלון דרך כבל רשת רגיל?

ולגבי ההתלבטות שלי לגבי מכשירים, חשבתי היום על דרך לעקוף את הבעייתיות בעברית של ה - WDTV. הרי אפשר גם להוסיף תרגום בשפה האנגלית לסרטים. המכשיר תומך בסוג קובץ SRT באנגלית - אז מה הבעיה?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”