מישהו יודע האם מחיר ה-PS3 הרגיל אמור לצנוח עם כניסת ה-SLIM?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73334
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני לא מאמין שהמחיר ירד עוד - יש מספיק ישראלים שלא מודעים לכך שיצא דגם SLIM וימשיכו לרכוש את הדגם הרגיל במחיר הנוכחי. בנוסף אני מאמין שישפאר בתור יבואן ידעו על המהלך הרבה לפנינו ונערכו מבלינת מלאי בהתאם ככה שאני לא מאמין שהם יתקעו עם מלאי ויאלצו לשבור מחיר.
דיברתי עם חנות גדולה היום שיש להם את דגם הרגיל שנמכר אצלם ב-1860 ש"ח והם אמרו שהמשלוח הראשון של ה-SLIM יגיע עוד שבוע והמחיר יגרד את ה-2000 מלמטה....לא נראה לי הגיוני שהם ימשיכו למכור את הדגם הקודם 80GB בכ-140 ש"ח פחות... ימים יגידו... אני מאוד מקווה שאראה תג מחיר של 1500 ואז אחטוף לי אחד...
אם לא..אקנה את ה-SLIM...
אם לא..אקנה את ה-SLIM...
Huber כתב:אני לא מאמין שהמחיר ירד עוד - יש מספיק ישראלים שלא מודעים לכך שיצא דגם SLIM וימשיכו לרכוש את הדגם הרגיל במחיר הנוכחי. בנוסף אני מאמין שישפאר בתור יבואן ידעו על המהלך הרבה לפנינו ונערכו מבלינת מלאי בהתאם ככה שאני לא מאמין שהם יתקעו עם מלאי ויאלצו לשבור מחיר....
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
ב 2000 ש"ח אתה יכול לקבל את ה "רזה":ninja28 כתב:דברתי עם ישפאר
הם בימים הקרובים מתחילים לשווק את PS3 SLIM
ואת הפS3 השמן הם יורידו תמחיר
כבר עכשיו אפשר לראות הורדת מחיר 2199 PS3 עבה...
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZCECH2004
נראה לי שהשמנמן צריך לעלות פחות,
בוואלה זה החל מ-1999 ש"ח..החלRino כתב:ב 2000 ש"ח אתה יכול לקבל את ה "רזה":ninja28 כתב:דברתי עם ישפאר
הם בימים הקרובים מתחילים לשווק את PS3 SLIM
ואת הפS3 השמן הם יורידו תמחיר
כבר עכשיו אפשר לראות הורדת מחיר 2199 PS3 עבה...
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZCECH2004
נראה לי שהשמנמן צריך לעלות פחות,...
כן...הבדל קטן...החל מ...
כל אחד רואה מה שהוא רוצה לראות.
מעניין מה יהיה המחיר של הדגם החדש בדיוטי פרי, לפחות באתר שלהם הם עוד לא טרחו לעדכן את המחיר.
לדעתי הדגם החדש שעולה ברשת "באג" כרגע 2199 ש"ח, מחיר מקסימלי שלו זה לא יותר מ2000 ש"ח (לפחות זה מה שאני מוכן לשלם על המכשיר בארץ).
אם לשם השוואה באירופה מחירו 299 יורו שזה באיזור ה1650 ש"ח בהשוואה למחיר בבאג זה הבדל של 550 ש"ח.
לשם השוואה המחיר הקודם 399 יורו זה באיזור 2200 ש"ח שבזמן זה הוא עלה בבאג 2799 ש"ח הבדל של 599 ש"ח.
בדיוטי פרי המחיר יותר הגיוני אך הבעיה, שמי שמתעקש לקנות אותו שם צריך לצרף אותו לטיול בחו"ל.
בקיצור, שוב פעם דופקים אותנו ואנחנו צריכים לשלם אפילו יותר בהשוואה למחיר באירופה שהיא עצמה נחשבת ליקרה.
מעניין מה יהיה המחיר של הדגם החדש בדיוטי פרי, לפחות באתר שלהם הם עוד לא טרחו לעדכן את המחיר.
לדעתי הדגם החדש שעולה ברשת "באג" כרגע 2199 ש"ח, מחיר מקסימלי שלו זה לא יותר מ2000 ש"ח (לפחות זה מה שאני מוכן לשלם על המכשיר בארץ).
אם לשם השוואה באירופה מחירו 299 יורו שזה באיזור ה1650 ש"ח בהשוואה למחיר בבאג זה הבדל של 550 ש"ח.
לשם השוואה המחיר הקודם 399 יורו זה באיזור 2200 ש"ח שבזמן זה הוא עלה בבאג 2799 ש"ח הבדל של 599 ש"ח.
בדיוטי פרי המחיר יותר הגיוני אך הבעיה, שמי שמתעקש לקנות אותו שם צריך לצרף אותו לטיול בחו"ל.
בקיצור, שוב פעם דופקים אותנו ואנחנו צריכים לשלם אפילו יותר בהשוואה למחיר באירופה שהיא עצמה נחשבת ליקרה.
בהנחה שזה המחיר לערכה, מדובר במחיר שווה לכל הדעות
השאלה האם באמת מדובר במחיר הנוכחי לדגם השמן כולל 2 משחקים וכבל או שמדובר במחיר למכשיר בלבד??
הבעיה שנשארה בעינה שלא ניתן להשאירו בארץ ועלייך להיסחב איתו בחו"ל.
הבעיה שנשארה בעינה שלא ניתן להשאירו בארץ ועלייך להיסחב איתו בחו"ל.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
Re: מישהו יודע האם מחיר ה-PS3 הרגיל אמור לצנוח עם כניסת ה-SL
מה זאת אומרת?iec כתב:כרגע ה-80GB נמכר ב-1860ש"ח לדגם ה-PAL...
האם ניתן לנגן סרטי DVD רגילים ב-PS3?...
שהמחיר ירד פעמיים?
מאוד לא סביר להניח כך.
Re: מישהו יודע האם מחיר ה-PS3 הרגיל אמור לצנוח עם כניסת ה-SL
ו-140 ש"ח הפרש נראה לך סביר?
quote="9xcalibur9"]
שהמחיר ירד פעמיים?
מאוד לא סביר להניח כך.[/quote]
quote="9xcalibur9"]
מה זאת אומרת?iec כתב:כרגע ה-80GB נמכר ב-1860ש"ח לדגם ה-PAL...
האם ניתן לנגן סרטי DVD רגילים ב-PS3?...
שהמחיר ירד פעמיים?
מאוד לא סביר להניח כך.[/quote]
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73334
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
היום ראיתי בעיתון של הרכבת פרסום של מחסני חשמל בו תומחר הדגם ה"שמן" של ה 80 גיגה בכ 1990 שח והדגם ה"שמן" של ה 40 גיגה ב 1750 שח (בערך). בהתחשב בזה שהם נותנים שם משחק ושלט לבלוריי חינם זה מחיר לא רע.