!חינם *לכל* המעוניין!
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אם חסר למישהו כבל דיגיטלי קואקסלי ארוך אז יש לי להביא כזה של כ6 מטר ללא קצוות, כלומר צריך להלחים את הקצוות.
אין לי מושג על הנתונים שלו מבחינת התנגדות וכל זה, הוא היה בארוך 10 מטר של לקסוס, נקנה מסיריוס, אך קיצרתי אותו בשל חוסר צורך באורך כזה...הוא משמש לסאב.
אם מישהו רוצה אותו שפשוט יבוא לקחת, כל מה שאני רוצה בתמורה זה את האפשרות להשוות את המערכת שלי לשל מי שזה לא יהיה שמעוניין בכבל הזה משום מה
אין לי מושג על הנתונים שלו מבחינת התנגדות וכל זה, הוא היה בארוך 10 מטר של לקסוס, נקנה מסיריוס, אך קיצרתי אותו בשל חוסר צורך באורך כזה...הוא משמש לסאב.
אם מישהו רוצה אותו שפשוט יבוא לקחת, כל מה שאני רוצה בתמורה זה את האפשרות להשוות את המערכת שלי לשל מי שזה לא יהיה שמעוניין בכבל הזה משום מה
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

מוזר...אני לא יכול לשים ת'תמונה השניה...
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

איך אומרים אצלינו שזאםגלעדשביט כתב:זה היה זריז......
יש לך את האיקונים מעל המסגרת של הכתיבה..
אני תמיד טענתי ששזאם זו מילה ירושלמית . אחת מבין הרבה....("אבויויו" "אג'ויים" וכו'....)
עד שלפתע שמעתי אותה בכל מיני סרטים... HAFE BACKED בתול בין 40 ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע...
באנגלית זה CHAZZAM!
מה זה "אצלנו"?
עד שלפתע שמעתי אותה בכל מיני סרטים... HAFE BACKED בתול בין 40 ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע...
באנגלית זה CHAZZAM!
מה זה "אצלנו"?
שזאם !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
שזאם היה קומיקס מוזר למדי שבו ילד בשם בילי אומר "SHAZAM" ואז הוא הופך לקפטן מרבל, בעל הכוחות החזקים ביותר בעולם. היו שם לא מעט דברים מוזרים כגון הפיכת נער צעיר לבוגר במחי המילה ואי יכולתו להתמודד עם הבגרות במצב ה "כוכב על" שלו. היותו מבוגר אינפנטיל הפכה את הקומיקס הזה לחסר אפקטיביות, במידה רבה...
http://www.dccomics.com/graphic_novels/?gn=1171
אם אני זוכר נכון בהמשך הסדרה הפך הגיבור למאוכזב מהעולם ונלחם בסופרמן.
אם אני זוכר נכון בהמשך הסדרה הפך הגיבור למאוכזב מהעולם ונלחם בסופרמן.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2082
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
חידת טריוויה:oferlaor כתב:שזאם היה קומיקס מוזר למדי שבו ילד בשם בילי אומר "SHAZAM" ואז הוא הופך לקפטן מרבל, בעל הכוחות החזקים ביותר בעולם. היו שם לא מעט דברים מוזרים כגון הפיכת נער צעיר לבוגר במחי המילה ואי יכולתו להתמודד עם הבגרות במצב ה "כוכב על" שלו. היותו מבוגר אינפנטיל הפכה את הקומיקס הזה לחסר אפקטיביות, במידה רבה...
אם אני זוכר נכון בהמשך הסדרה הפך הגיבור למאוכזב מהעולם ונלחם בסופרמן....
מאיזה שיר לקוחה השורה:
So captain Marvel zapped him right between the eyes?
בלי google!