חזרה לעתיד
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
היה פעם מדען צרפתי באמצע המאה ה-18 שהכריז שאין עוד מה להמציא,מאז המציאו כל מיני דברים,כחובב סטריאו חולני ,סתם מסקרנות,אולי תאמרו לי אם כבר המציאו הכל בתחום האודיו או שכבר המציאו הכל ורק משפרים,אולי יש למישהו רעיון דגימה-שיחזור קול חדש לגמרי,אני כבר ידאג למשרד הפטנטים.
1)עוד לא המציאו מקרן הולוגרמה מתקדם שיצור דמויות תלת מימדיות באויר ולא על מסך הקרנה או עשן לבן - אני מתכוון שהסרט והדמויות יוקרנו במרכז החדר וכול הצופים מסביב יוכלו לראות את כול הצדדים של הדמויות והסרט מכול נקודה בחדר...ילדיעפים כתב:היה פעם מדען צרפתי באמצע המאה ה-18 שהכריז שאין עוד מה להמציא,מאז המציאו כל מיני דברים,כחובב סטריאו חולני ,סתם מסקרנות,אולי תאמרו לי אם כבר המציאו הכל בתחום האודיו או שכבר המציאו הכל ורק משפרים,אולי יש למישהו רעיון דגימה-שיחזור קול חדש לגמרי,אני כבר ידאג למשרד הפטנטים....
2) תותח סאונד - שידור צליל לנקודה מסויימת בחדר שרק ממנה ישמע הסאונד.
אם תרצה יש לי עוד..
אבל קודם נראה אם אתה יכול לעמוד באתגר הז?
אתה לא יכול - נכון?
האמת שיש לי דגימה של קול - הקול בראש שלי שאומר" מישהו רוצה להיות עשיר על חשבון
המוח היצירתי שלנו......
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
תגיד לי ילדיעפים....אפשר בבקשה לדעת מה משמעות הכינוי שלך?? 
דרך אגב, עופר הטוב, את בקשתך השניה, של תותח קול, מישהו המציא כבר מזמן. זה נראה כזה כמו צלחת לויין וזה מוציא נקודת לייזר כדי שתוכל לראות לאיפה הקול הולך.
דרך אגב, עופר הטוב, את בקשתך השניה, של תותח קול, מישהו המציא כבר מזמן. זה נראה כזה כמו צלחת לויין וזה מוציא נקודת לייזר כדי שתוכל לראות לאיפה הקול הולך.
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
ילדיעפים
אופירהרלב,הילד הקטן שלי קשקש איזה ציור שרואים אם מתאמצים ילדים עפים,הוא גם טרח להעניק לו שם,ילדיעפים וזה מאד הצחיק אותנו,יש לזה גם ווריאציות של ילדי רוקדים ,ילדי ישנים ועוד,דרך אגב יש פה עוד שמות מוזרים כמו-מרטין??
אמן מייסר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: