FourthWay כתב:1. אני יודע מתי טרבלים מפריעים לאזניים שלי ומתי לא... זה לא שאלה של "איכות" אלא שאלה של "כאב ראש".... לכן גם קל לי להרגיש מתי ה-"כאב ראש" שמגיע מהטרבלים נפסק. והוא נפסק אחרי כ-50 שעות של האזנה (לא רצופה, כמובן).
כל עוד אין לי שום דבר שיסתור את זה, אז אני (לפי נסיון אישי בלבד) בוחר לקבל את תיאוריית ה-BURN IN.
2. אני מבין שבשבילך זה עניין רגיש ואמוציונלי, כך שלא אכנס לוויכוח ארוך...
3. אני מאוד חדש לכל תחום האודיו - לפחות לתחום האודיו האיכותי, הכולל שינויי כבלים וכו', ועד לפני שבוע אפילו לא הכרתי את המושג "וודו" בהקשר האודיופילי שלו.
אבל לפי הנסיונות הסובייקטיביים לחלוטין שלי, אני כנראה צריך להכריז על עצמי כוודואיסט גאה.
אגב, לפני שקניתי את המערכת הזאת, ישבתי כמה שעות טובות (יותר מפעם אחת) והקשבתי לה. אבל השתכנעתי לקנות אותה רק כאשר אחד המוכרים החליף כבלי אינטרקונקט (משהו של VIVANCO, לא FANCY מדי). ההבדל היה מדהים.
אותו מוכר עשה לי אח"כ מבחן עיוור - ובכל פעם הצלחתי לזהות את הכבל הטוב יותר.
זאת הסיבה היחידה שבכלל התחלתי להכנס לכל הפורומים האלה.
אותו החוויה קרתה לי עם האינטרקונקטים (ניסיתי 3 שונים) ועם כבלי הרמקול (שוב 3 שונים).
אתה יודע מה, אולי עם מערכת שעולה 50K זה לא ישנה - אני לא יודע, אבל עם המערכת שלי, הכבלים עשו הבדל עצום, ובסופו של דבר, זה מה שחשוב לי...
בברכה,
דני - וודואיסט מתלמד...
...
דני תקשיב.
אתה מתלמד אני כבר מלומד.
עשיתי כבר עשרות מבחנים כאלו ומעולם לא נתקלתי באחד שהצליח להבחין בהבדלים במבחן עיוור.גם לא אלו שטענו שהם מבחינים בהבדלים.
מה שהורג אותי אצלך שאתה מתאר הבדלים גדולים מאוד ולא רק ניואנסים קטנים.
מאחר ואתה מתלמד אני אספר לך דבר נוסף. ידוע הוא, שיש מי מוכן לשלם 1,000,000$ לראשון שיצליח לזהות הבדלים בין כבלים במבחן עיוור.
במידה ואתה מעונין ויכול אני מציע לך לבצע חיפוש ברשת ולהציע את מועמדותך למבחן עיוור.
חבל על הזמן איזו מערכת תוכל לקנות לאחר מכן.
יש גם כאלו שנשבעו ששמעו הבדלים בעזרת שימוש בטושים ירוקים שמרחו על גבי הדיסקים.
בקיצור תשמע לי תשקיע משאבים ברמקולים ואקוסטיקה ולא במוצרי וודו.
יואב