מתי אפשר לוותר על כונן קשיח, מנסה להבין לפני קנייה
הי
תקראו לי מפגר אבל אני ממש לא מצליח להבין, מצד אחד יש את זה בביקורת:
מתי אפשר לוותר על התקנת כונן קשיח?
* אין לכם צורך ביישומים שהוזכרו קודם.
* כל התכנים שלכם יגיעו מהרשת הביתית או מכונן USB חיצוני אשר יחובר ל A-100.
מצד שני רשום את זה :
סביר להניח כי רובנו נעדיף להזרים את התכנים שלנו ברשת הביתית מכיוון שאופציה זו הכי נוחה. במחשב אחד ברשת אנחנו מורידים את התכנים החוקיים שלנו ולכשתהליך ההורדה הסתיים - נוכל לצפות באותם תכנים בסלון שלנו ללא העתקתם לכונן קשיח נייד
אם אני מבין נכון, אז יש כאן סתירה לגבי הצורך בכונן קשיח פנימי ?!?
תקראו לי מפגר אבל אני ממש לא מצליח להבין, מצד אחד יש את זה בביקורת:
מתי אפשר לוותר על התקנת כונן קשיח?
* אין לכם צורך ביישומים שהוזכרו קודם.
* כל התכנים שלכם יגיעו מהרשת הביתית או מכונן USB חיצוני אשר יחובר ל A-100.
מצד שני רשום את זה :
סביר להניח כי רובנו נעדיף להזרים את התכנים שלנו ברשת הביתית מכיוון שאופציה זו הכי נוחה. במחשב אחד ברשת אנחנו מורידים את התכנים החוקיים שלנו ולכשתהליך ההורדה הסתיים - נוכל לצפות באותם תכנים בסלון שלנו ללא העתקתם לכונן קשיח נייד
אם אני מבין נכון, אז יש כאן סתירה לגבי הצורך בכונן קשיח פנימי ?!?
נערך לאחרונה על ידי Pro2004 ב 06/09/2009 10:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין שום סתירה.
יש לך שתי אופציות להזרים ללא כונן פנימי (וזה מה שנרשם בדיוק)
אופציה 1: כונן USB מחובר לפופקורן. אבל אז אתה מוריד קבצים למחשב ומהמחשב מעתיק אותם לכונן הנייד ואז מזרים מהכונן הנייד.
אופציה2: מוריד קבצים למחשב וישירות מזרים אותם דרך הרשת מהפופקורן.
בשתי האופציות הנ"ל לא צריך כונן פנימי.
אין סתירה.
יש לך שתי אופציות להזרים ללא כונן פנימי (וזה מה שנרשם בדיוק)
אופציה 1: כונן USB מחובר לפופקורן. אבל אז אתה מוריד קבצים למחשב ומהמחשב מעתיק אותם לכונן הנייד ואז מזרים מהכונן הנייד.
אין סתירה.
אתה צודק, אני ממש מצטער על חוסר ההבנה שלי
רציתי לשאול באיזו מהירות יעבור לי סרט ששוקל 4.5 גיגה ברשת הביתית במידה וקיים לי כונן פנימי ?
והאם ניתן לנגן בלי תקיעות ,ישירות מהמחשב דרך הרשת ? (בלי כונן פנימי).
תודה
רציתי לשאול באיזו מהירות יעבור לי סרט ששוקל 4.5 גיגה ברשת הביתית במידה וקיים לי כונן פנימי ?
והאם ניתן לנגן בלי תקיעות ,ישירות מהמחשב דרך הרשת ? (בלי כונן פנימי).
תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם יש לך כונן המחובר למזרימדיה אז מהירות הרשת הביתית הופכת ללא רלוונטית כי אתה צופה מהתקן מקומי. ההעתקה עצמה של קובץ בנפח 4-5GB עשויה להימשך כ 10-15 דקות ברשת תקשורת מקומית 100Mbps.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
או.קי , עכשיו הכל ברור לי
נראה לי שאני אזמין ב1400 ש"ח מנועה מחשבים, אפילו שאני טס לניו-יורק (הבנתי שלא מוכרים אותו בחנויות שם)
עם כונן פנימי מהגירסא הירוקה 1TB ב430 ש"ח
הבעיה היחידה היא שהוא בא בלי התקן הWIFI , שכנראה אאלץ לרכוש בנפרד
מה אתם אומרים ?
נראה לי שאני אזמין ב1400 ש"ח מנועה מחשבים, אפילו שאני טס לניו-יורק (הבנתי שלא מוכרים אותו בחנויות שם)
עם כונן פנימי מהגירסא הירוקה 1TB ב430 ש"ח
הבעיה היחידה היא שהוא בא בלי התקן הWIFI , שכנראה אאלץ לרכוש בנפרד
מה אתם אומרים ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני יכול רק להגיד שתצטרך לפחות הכפיל את הזמנים שציינתי אם אתה מעתיק את הקובץ דרך רשת WiFi ולאחל לך שתהיה לך טיסה נעימה ולא מעיקה.
רגע, אני יכול גם לראות את הסרט דרך הWIFI שלי מבלי להעתיק אותו לכונן פנימיCatskinner כתב:אני יכול רק להגיד שתצטרך לפחות הכפיל את הזמנים שציינתי אם אתה מעתיק את הקובץ דרך רשת WiFi ולאחל לך שתהיה לך טיסה נעימה ולא מעיקה....
מצטער על כל שאלות הניוב
- Catskinner
- חבר במועדון HT

קצב העברה מעשי של WiFi ברשת 80.11g הוא בסביבות 20Mbps שזה 2.5MB לשניה. קצב העברה זה מתחלק בין כל משתתפי הרשת ולכן הוא יספיק כדי להזרים סרטי SD בפורמט XVID למשל אבל הוא עדיין נמוך מכדי לאפשר הזרמה של HD.
אם כך אז אני נאלץ שוב לחזור להתחלה ...
sky1sky10 כתב:
איפה זה בא לידי ביטוי, לפי מה שאתה אומר ?
sky1sky10 כתב:
איפה זה בא לידי ביטוי, לפי מה שאתה אומר ?
תיק עבודות - האתר שלי:
http://yosefrefaeli.com
הכוונה הזרמה ע"י חיבור ישיר של כבל רשת בין המחשב למזרימדיה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

Pro2004, תחשוב על המזרימדיה כאל מתקן שיש לו שתי אפשרויות הפעלה שלכל אחת מהן יש יתרונות וצוואר בקבוק משלה.
באפשרות הראשונה המזרימדיה פונה להתקן איחסון (נניח שנקרא לזה דיסק) המקושר אליו פיזית בכבל USB או מותקן פנימית. במקרה זה היתרון הוא שאתה נהנה מרוחב פס אין סופי (מבחינה מעשית) כדי להעביר תכנים למזרימדיה אבל אתה מוגבל בנפח איחסון וחייב להעביר בהעתקה ממקור אחר את התכנים לפני שתוכל להציג אותם במזרימדיה.
באפשרות השניה אתה פונה להתקן איחסון חיצוני שאתה קשור אליו דרך רשת התקשורת המקומית. במקרה זה היתרון הוא שאתה נהנה מנפח איחסון אינסופי (אתה תמיד יכול להוסיף מחשבים ו NAS לרשת) אבל אתה מוגבל ברוחב הפס של הרשת. רשת תקשורת מקומית קווית טיפוסית מסוגלת להעביר בין 5-8MB לשניה שזה מספיק בהחלט כדי להזרים סרט 720p. הבעיה מתחילה כשאתה מנסה את אותו הטריק עם רשת אלחוטית וכפי שרשמתי בהודעתי הקודמת, קצב ההעברה לא יאפשר במקרה זה הזרמה של סרטים שהם בעלי רזולוציה הגבוהה מ SD
באפשרות הראשונה המזרימדיה פונה להתקן איחסון (נניח שנקרא לזה דיסק) המקושר אליו פיזית בכבל USB או מותקן פנימית. במקרה זה היתרון הוא שאתה נהנה מרוחב פס אין סופי (מבחינה מעשית) כדי להעביר תכנים למזרימדיה אבל אתה מוגבל בנפח איחסון וחייב להעביר בהעתקה ממקור אחר את התכנים לפני שתוכל להציג אותם במזרימדיה.
באפשרות השניה אתה פונה להתקן איחסון חיצוני שאתה קשור אליו דרך רשת התקשורת המקומית. במקרה זה היתרון הוא שאתה נהנה מנפח איחסון אינסופי (אתה תמיד יכול להוסיף מחשבים ו NAS לרשת) אבל אתה מוגבל ברוחב הפס של הרשת. רשת תקשורת מקומית קווית טיפוסית מסוגלת להעביר בין 5-8MB לשניה שזה מספיק בהחלט כדי להזרים סרט 720p. הבעיה מתחילה כשאתה מנסה את אותו הטריק עם רשת אלחוטית וכפי שרשמתי בהודעתי הקודמת, קצב ההעברה לא יאפשר במקרה זה הזרמה של סרטים שהם בעלי רזולוציה הגבוהה מ SD
המון המון תודה על ההסבר
מאוד עזרת לי
אז לפי הממצאים החדשים שהבנתי, אני ארכוש כונן חיצוני כדי שיהיה יותר קל לנייד את הסרטים
ואת הפופקורן ללא התקן WIFI
מאוד עזרת לי
אז לפי הממצאים החדשים שהבנתי, אני ארכוש כונן חיצוני כדי שיהיה יותר קל לנייד את הסרטים
ואת הפופקורן ללא התקן WIFI
תיק עבודות - האתר שלי: