עזרה לגבי ירידה פי 4 במהירות העברת קבצים POPCORN A110
לא לפני כמה ימים היית מהירות העברת הקבצים מהמחשב ל POPCORN A110
במהירות 5 מגה ברשת N. כעת המהירות ירדה ל 1.5 מגה. (לדיסק הפנימי)
למען ניטרול כל האלמנטים השונים כולל הראוטר ביצעתי חיבור ישיר בין
אותו מחשב לפופקורן בעזרת סוויטש אחר וכבלי רשת אחרים כלומר חיבור חוטי - ומהירות העברת הקבצים
הייתה נמוכה מאוד !! - הגיעה מקסימום ל 3 מגה.
למען השוואה ניסיתי על אותו סוויטש להעביר קבצים בין אותו מחשב למחשב נייד
ומהירות העברת הקבצים הגיעה ל 10 מגה.
האם יש הסבר לירידה במהירות העברת הקבצים לפופקורן?
במהירות 5 מגה ברשת N. כעת המהירות ירדה ל 1.5 מגה. (לדיסק הפנימי)
למען ניטרול כל האלמנטים השונים כולל הראוטר ביצעתי חיבור ישיר בין
אותו מחשב לפופקורן בעזרת סוויטש אחר וכבלי רשת אחרים כלומר חיבור חוטי - ומהירות העברת הקבצים
הייתה נמוכה מאוד !! - הגיעה מקסימום ל 3 מגה.
למען השוואה ניסיתי על אותו סוויטש להעביר קבצים בין אותו מחשב למחשב נייד
ומהירות העברת הקבצים הגיעה ל 10 מגה.
האם יש הסבר לירידה במהירות העברת הקבצים לפופקורן?
הייתי מוריד במהירות 4 - 4.5 מגה קבוע במשך חודשים ברשת N. היום המהירות ירדה ל 1.5 מגה.shlomki כתב:ההסבר הוא שהמהירות המקסימלית בפופקורן A100-110 להעברת קבצים ברשת דרך SMB Share היא כ-3-4 מגה בייט לשניה.
זה ככה מהיום הראשון שקיבלתי אותו, וזה ככה גם לעוד מאות אנשים ברחבי העולם... בדוק....
למשל הייתי מעביר 4.7 גיגה במשך חצי שעה והיום במשך יותר משעה ורבע.
החשש הוא אם רכיב הרשת בפופקורן נפגם - כי אז כל המהות של הזרמת המדיה יורדת לטמיון.
- shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
העניין הוא שכלי המדידה שלך לא מדוייקים... אם היית בודק עם כלי שמודד לך את המהירות המדוייקת, ולא לפי זמן ממוצע בערך להעתקת DVD, היית יכול לדעת בדיוק.
לפי החישוב שלי:
4.7 גיגה זה 4812 מגה.
30 דקות זה 1800 שניות.
4812 מגה חלקי 1800 שניות יוצא 2.67 מגה בייט לשניה.
אז אני לא מבין איך הגעת לכך שהעברת ב 4-4.5 מגה לשניה...
אני לקחתי כלי שנקרא iperf שבודק את מהירות הרשת בין הפופקורן לבין מחשב ללא שימוש בכוננים הקשיחים, הם פשוט מעבירים מידע רנדומלי בינהם כדי למדוד את המהירות, והמהירות המקסימלית שהצלחתי להגיע אליה היא כ-35 מגה ביט לשניה (4.37 מגה בייט לשניה), אחרי tweaking מסויים (שאי אפשר לבצע אותו ב-SMB בכלל.
זה אותו מספר בדיוק כמו שאנשים אחרים הגיעו אליו בקהילת ה-NMT.
אם אתה מעביר קבצים גדולים רק לשם העתקה בין המחשב וה-NMT, מומלץ שתשתמש ב-FTP, זה מעלה את המהירות פלאים בגלל הפרוטוקול.
תנסה...
לפי החישוב שלי:
4.7 גיגה זה 4812 מגה.
30 דקות זה 1800 שניות.
4812 מגה חלקי 1800 שניות יוצא 2.67 מגה בייט לשניה.
אז אני לא מבין איך הגעת לכך שהעברת ב 4-4.5 מגה לשניה...
אני לקחתי כלי שנקרא iperf שבודק את מהירות הרשת בין הפופקורן לבין מחשב ללא שימוש בכוננים הקשיחים, הם פשוט מעבירים מידע רנדומלי בינהם כדי למדוד את המהירות, והמהירות המקסימלית שהצלחתי להגיע אליה היא כ-35 מגה ביט לשניה (4.37 מגה בייט לשניה), אחרי tweaking מסויים (שאי אפשר לבצע אותו ב-SMB בכלל.
זה אותו מספר בדיוק כמו שאנשים אחרים הגיעו אליו בקהילת ה-NMT.
אם אתה מעביר קבצים גדולים רק לשם העתקה בין המחשב וה-NMT, מומלץ שתשתמש ב-FTP, זה מעלה את המהירות פלאים בגלל הפרוטוקול.
תנסה...