ניראלי שעשיתי טעות בתליית מסך lcd . מבקש עזרה..+תמונות
טעות בגלל שlcd לא יושבת בדיוק מול העיניים כלומר היא יושבת קצט יותר ימינה מהמיטה (יש תמונות) ולפי מה שראיתי במדריכים היא צריכה לשבת מול העיניים.JEXY כתב:טעות? למה? תתלה איפה שנוח לך, לא מחייב במרכז הקיר.
אם זה מפריע, תזיז....
הקטע הוא שיש גם מסך מחשב כך שלא יודע.. מה אתם אומרים כדאי להזיז אותה עוד איזה 10 ס"מ לכיוון המחשב?
תודה רבה על העזרה!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מומלץ למקם במרכז הצפייה .
asi1998 כתב:טעות בגלל שlcd לא יושבת בדיוק מול העיניים כלומר היא יושבת קצט יותר ימינה מהמיטה (יש תמונות) ולפי מה שראיתי במדריכים היא צריכה לשבת מול העיניים.JEXY כתב:טעות? למה? תתלה איפה שנוח לך, לא מחייב במרכז הקיר.
אם זה מפריע, תזיז....
הקטע הוא שיש גם מסך מחשב כך שלא יודע.. מה אתם אומרים כדאי להזיז אותה עוד איזה 10 ס"מ לכיוון המחשב?
תודה רבה על העזרה!...
asi1998 שלום לך.
נכון ברגע שהרגשת שזה מפריע לך . אז הבנת שהמסך לא מותקן כמו שזוית הראיה שלך זקוקה .
אין מה להיתעצל פרק את המיתקן והתקן אותו במרכז הראיה .
יום טוב לך . ובהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
Re: מומלץ למקם במרכז הצפייה .
הלוואי והייתי יכול לעשות את זה לבד אני לא יודע וגם אין לי תכלים לעשות את זה..9000es כתב:asi1998 כתב:טעות בגלל שlcd לא יושבת בדיוק מול העיניים כלומר היא יושבת קצט יותר ימינה מהמיטה (יש תמונות) ולפי מה שראיתי במדריכים היא צריכה לשבת מול העיניים.JEXY כתב:טעות? למה? תתלה איפה שנוח לך, לא מחייב במרכז הקיר.
אם זה מפריע, תזיז....
תודה רבה על העזרה!...
asi1998 שלום לך.
נכון ברגע שהרגשת שזה מפריע לך . אז הבנת שהמסך לא מותקן כמו שזוית הראיה שלך זקוקה .
אין מה להיתעצל פרק את המיתקן והתקן אותו במרכז הראיה .
יום טוב לך . ובהצלחה...
אתה יכול להסתכל שנייה על התמונות? יענו המקסימום שאני יכול למשוך שמאלה זה עוד 10 ס"מ גג בגלל המסך מחשב.
אתה חושב שכדאי לי לעשות את זה?