שלום
יש לי בבית מספר מחשבים ואני משתף כמובן את המדיה שלי..
הבעיה היא כזו באחד המחשבים אשר יושב בסלון עם VMC!
ברגע שאני נכנס לספרית הוידאו שלי ישנם תיקיות אשר בשימוש ויש שלא..
ניסיתי לבטל את התיקיות שאני לא רוצה בעזרת האשף של הVMC
וגם דרך המדיה פליר למי שיודע!
אך ללא הצלחה..
יש דרך שאני יכול לגרום לVMC לא להציג אותם?
תודה רבה לעונים..
שאלה טובה ואני לא בטוח שיש לי את התשובה. אספר לכם גם מדוע ומתי נתקלתי בבעיה.
בהיותי גבר, יש סט שלם של התנהגויות שמצפים ממני לנהוג לפיהם. כן, אתם כבר מנחשים - איסוף פורנו. בהיותי גם טיפוס anal retentive תייקתי אותם לפי מדיה (תמונות וסרטים) ונושאים עיקריים. הכל עבד פיקס עד שבלי לשים לב ביקשתי מה VMC לנטר גם את תתי הספריות שתחת My Pictures ו My Videos ונחשו מה קרה?
בדיוק, כל האוסף נהיה זמין לעיני כל בתצוגת הספריות, בליווי תמונות ממוזערות. אוי הבושה, אוי המבוכה!
ברור שהתגובה הראשונה שלי הייתה לגשת ל wizard ולבקש ממנו להפסיק לאלתר להוסיף את התיקיות האלו לספריות. מה שגיליתי הוא שזה באמת מפסיק להוסיף חומר חדש אבל מה שכבר נשאב נשאר מוצג בספריות.
השאלה הגדולה היא איך יוצאים מהברוך. האם מחיקת תמונה או סרט דרך הספריות ב VMC מבטלת את התצוגה בספריה או שהיא מוחקת גם את הקובץ הפיזי? ונניח שהיא רק מבטלת את התצוגה, כיצד מחילים את הפעולה הזו על עשרות קבצים בו זמנית ולא מתחרבשים בביטול כל קובץ באופן פרטני? כפי שכבר גיליתם זה לא מתועד בשום מקום ואין שום אפשרות בכלים המובנים ב VMC לבצע פעולות גורפות.
מה שאני עשיתי היה גיבוי כל התיקיות במקום אחר ומחיקה פרטנית בספריות. אני בעצמי לא זוכר אם המחיקה דרך הספריות מוחקת או מבטלת תצוגה ולכן אני מציע שתנסו את זה על קובץ שניתן להקריב
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Catskinner כתב:שאלה טובה ואני לא בטוח שיש לי את התשובה. אספר לכם גם מדוע ומתי נתקלתי בבעיה.
בהיותי גבר, יש סט שלם של התנהגויות שמצפים ממני לנהוג לפיהם. כן, אתם כבר מנחשים - איסוף פורנו. בהיותי גם טיפוס anal retentive תייקתי אותם לפי מדיה (תמונות וסרטים) ונושאים עיקריים. הכל עבד פיקס עד שבלי לשים לב ביקשתי מה VMC לנטר גם את תתי הספריות שתחת My Pictures ו My Videos ונחשו מה קרה?
...
תייקת רק לפי מדיה, או גם לפי "סוג"?
danielk9 - לא יודע אם זה יעזור, אבל אם אתה נכנס לWMP11 אתה רואה את הקבצים הישנים בLIBRARY? אם כן, תנסה להוריד ולבדוק אם זה יורד גם מה VMC
Catskinner כתב:שאלה טובה ואני לא בטוח שיש לי את התשובה. אספר לכם גם מדוע ומתי נתקלתי בבעיה.
...
תייקת רק לפי מדיה, או גם לפי "סוג"?
danielk9 - לא יודע אם זה יעזור, אבל אם אתה נכנס לWMP11 אתה רואה את הקבצים הישנים בLIBRARY? אם כן, תנסה להוריד ולבדוק אם זה יורד גם מה VMC
...
ניסיתי גם אחי..
Catskinner תשמע גמרתה אותי אחי חחחה
בנימה רצינית יותר, כתבתי בזמנו מאמר על כל מה שלדעתי יצא דפוק וצולע ב VMC ונושא ניהול הספריות זכה לפרק משלו. תוכלו לאתר ולקרוא את המאמר המקורי בארכיון המאמרים אם אתם רוצים לדעת יותר על הנושא.
ה VMC מסוגל לשגע פילים לפעמים אבל תזכרו שהוא פתרון שקיבלתם בחינם ושיש אלטרניבות זמינות שגם הן לא עולות כסף.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.