IFA: תגובות לכתבה IFA 2009 - דיווח ישיר
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לכתבה.
IFA 2009 - דיווח ישיר
IFA 2009 - דיווח ישיר
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
דיווח מרשים ומסקרן. מקווה שסוני ופנסוניק באמת ישכילו להגיע לתקן אחיד בתחום התלת מימיד ולא תהיה כאן שוב מלחמת תקנים (פורמטים) שתעצור את כולנו מלהתקדם
האפסון 5500 זו בכלל חיה מעניינת, מת כבר לעשות עליו ביקורת
האפסון 5500 זו בכלל חיה מעניינת, מת כבר לעשות עליו ביקורת
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לדעתי יש פוטנציאל רציני לפיצול עקב התחרותיות.
מצד שני, אפילו HDMI CEC פחות או יותר הפך לתקן למרות שכל חברה נותנת לו שם אחר לחלוטין (REGZA LINK, VIERA LINK, BRAVIA LINK וכו').
מצד שני, אפילו HDMI CEC פחות או יותר הפך לתקן למרות שכל חברה נותנת לו שם אחר לחלוטין (REGZA LINK, VIERA LINK, BRAVIA LINK וכו').
הרובוט הענק לא קשור ל AVATAR ?
תודה על הסקירה
נדמה לי שהרובוט הענק קשור לסרט AVATAR
מצפים לדיווחים הבאים....
נדמה לי שהרובוט הענק קשור לסרט AVATAR
מצפים לדיווחים הבאים....
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
גילוי נאות: הכתב הינו אורח של סמסונג העולמית בתערוכת IFA ברלין...
אתה הולך לכתוב גם משהו באנגלית אז? איפה?
- oferlaor
- מנהל

כן, קישרתי את הגנדם הזה ל-AVATAR רק היום בתערוכה...
יש לי צילום מדהים שלו היום עם מישהו על כיסא גלגלים ליד זה (למי שראה את הטריילר זה יהיה ברור יותר).
יש לי צילום מדהים שלו היום עם מישהו על כיסא גלגלים ליד זה (למי שראה את הטריילר זה יהיה ברור יותר).
תודה רבה על הסקירה
כתבת בהתחלה:
כתבת בהתחלה:
אתה יכול להרחיב ולהסביר מה ההבדל בין המנטליות האירופית לאמריקאית בהקשר של מוצרי אלקטרוניקה ביתית?רואים חד משמעית כיוון של עיצוב ותכנון של מוצרים שמראש מיועדים לשוק האירופאי ולמנטליות האירופאית....
משה
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
בשוק האמריקאי יש יותר דגש על CI - שוק ה-Custom Installation
פחות השקעה בעיצוב (לא אכפת להם וגם הרוב לא מבינים בזה), ויותר מגלומניה - ציוד יותר מסיבי, יותר וואטים במגברים וכו'.
אירופאים גרים בחללים יותר קטנים, אולי מכאן זה בא
מצד שני שוק האמריקאי יותר מתקדם טכנולוגית..
פחות השקעה בעיצוב (לא אכפת להם וגם הרוב לא מבינים בזה), ויותר מגלומניה - ציוד יותר מסיבי, יותר וואטים במגברים וכו'.
אירופאים גרים בחללים יותר קטנים, אולי מכאן זה בא
מצד שני שוק האמריקאי יותר מתקדם טכנולוגית..
- oferlaor
- מנהל

moco,
קשה לי להסביר את זה. בעוד שאמריקאים מתעניינים יותר (ואני משתדל לא להכליל) במספרים ונתונים טכנים, פה רואים את זה הרבה פחות. דוגמא פשוטה מהביתן של פנסוניק. ב-CES מציגים את המסכים בסדר עולה כאשר הדגש הוא על מגוון המסכים של החברה (כלומר, הדגש הוא על מספר סוגי המסכים ועל המסך הגדול ביותר) בעוד שבאירופה, פשוט שמים מסכים בלי להגיד בכלל מה הגדלים שלהם - אפילו מצניעים את זה).
כאן, כל יצרן צובע את עצמו יותר בכחול ירקרק (ECO) ויש הדגשה של גדולה של עיצוב המסכים.
ב-KEYNOTE של סמסונג, נשיא החטיבה הויזואלית (מסכים) אמר שהם מחזיקים בהמון משרדים שונים לעיצוב ברחבי העולם ונתן דוגמאות לשינוי בתפיסה. בסין למשל, הם משחררים מוצרים עם PATTERNS מסויימים וצבע אדום. בהודו יש דוגמאות ועיצובים אחרים.
העיצוב האירופאי הוא סולידי יותר. רואים שציוד שמגיע מאירופה או מיועד לשוק האירופה נראה שונה מאיך שאנחנו רגילים לראות מסכים.
אני לא בטוח שזה משהו שאני יכול להסביר במילים אבל אינטואיטיבי אני יכול להבדיל בין התפיסות העיצוביות.
המסקנה האישית שלי היא שאני מעדיף עיצובים אמריקאים. הם פשוטים יותר וברורים לי יותר.
קשה לי להסביר את זה. בעוד שאמריקאים מתעניינים יותר (ואני משתדל לא להכליל) במספרים ונתונים טכנים, פה רואים את זה הרבה פחות. דוגמא פשוטה מהביתן של פנסוניק. ב-CES מציגים את המסכים בסדר עולה כאשר הדגש הוא על מגוון המסכים של החברה (כלומר, הדגש הוא על מספר סוגי המסכים ועל המסך הגדול ביותר) בעוד שבאירופה, פשוט שמים מסכים בלי להגיד בכלל מה הגדלים שלהם - אפילו מצניעים את זה).
כאן, כל יצרן צובע את עצמו יותר בכחול ירקרק (ECO) ויש הדגשה של גדולה של עיצוב המסכים.
ב-KEYNOTE של סמסונג, נשיא החטיבה הויזואלית (מסכים) אמר שהם מחזיקים בהמון משרדים שונים לעיצוב ברחבי העולם ונתן דוגמאות לשינוי בתפיסה. בסין למשל, הם משחררים מוצרים עם PATTERNS מסויימים וצבע אדום. בהודו יש דוגמאות ועיצובים אחרים.
העיצוב האירופאי הוא סולידי יותר. רואים שציוד שמגיע מאירופה או מיועד לשוק האירופה נראה שונה מאיך שאנחנו רגילים לראות מסכים.
אני לא בטוח שזה משהו שאני יכול להסביר במילים אבל אינטואיטיבי אני יכול להבדיל בין התפיסות העיצוביות.
המסקנה האישית שלי היא שאני מעדיף עיצובים אמריקאים. הם פשוטים יותר וברורים לי יותר.
- oferlaor
- מנהל

לגבי ה-5500, אחרי שצפיתי גם במיצובישי החדש, בביתן של JVC ושל פנסוניק, אני חושב שאפשר להגיד שההדגמה של אפסון היתה הטובה ביותר.
האירוניה היא שמדובר במעט מאוד שינויים טכניים ב-5000, כלומר זה כמעט אותו מקרן, אלא עם עיבוד תמונה ו-IRIS חדש.
אבל התוספת הזו מספיקה בכדי להביס (לפחות ממה שראיתי) את האחרים.
מצד שני, באופן בולט מאוד אף אחד פשוט לא הצליח להציג באופן משכנע מקרנים. האנשים בשטח פשוט לא מכירים את המוצרים כראוי!
JVC, אגב, הקרינו שני מקרני DILA לכדי תמונת FULL HD תלת מימדית. סרט הטבע שהם הקרינו שם היה מרשים ביותר, אך משום מה בעיות שלא היינו רואים בדו מימד הופכות למאוד אקוטיות בתלת מימד (בעיקר בעיות UNIFORMITY ו-GAIN גבוה במסך שגורם ל-SPARKLIES מאוד פגמו בהדגמה).
האירוניה היא שמדובר במעט מאוד שינויים טכניים ב-5000, כלומר זה כמעט אותו מקרן, אלא עם עיבוד תמונה ו-IRIS חדש.
אבל התוספת הזו מספיקה בכדי להביס (לפחות ממה שראיתי) את האחרים.
מצד שני, באופן בולט מאוד אף אחד פשוט לא הצליח להציג באופן משכנע מקרנים. האנשים בשטח פשוט לא מכירים את המוצרים כראוי!
JVC, אגב, הקרינו שני מקרני DILA לכדי תמונת FULL HD תלת מימדית. סרט הטבע שהם הקרינו שם היה מרשים ביותר, אך משום מה בעיות שלא היינו רואים בדו מימד הופכות למאוד אקוטיות בתלת מימד (בעיקר בעיות UNIFORMITY ו-GAIN גבוה במסך שגורם ל-SPARKLIES מאוד פגמו בהדגמה).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אהבתי את התצוגה של VESTEL - בהחלט שיטה חכמה! ומעניינת.
חבל שאי אפשר לשמוע רמקולים - אבל אני משער שהמבנה האקוסטי גם ככה לא ייתן להנות כמו שצריך מהרמקולים.
זה רק אני או שיש תחושה של חוסר מקצועיות מינימלית? הם לא יכלו להעביר בשבילך את המקרן לאנגלית? לא יודעים לתת נתונים על המכשור?
חבל שאי אפשר לשמוע רמקולים - אבל אני משער שהמבנה האקוסטי גם ככה לא ייתן להנות כמו שצריך מהרמקולים.
זה רק אני או שיש תחושה של חוסר מקצועיות מינימלית? הם לא יכלו להעביר בשבילך את המקרן לאנגלית? לא יודעים לתת נתונים על המכשור?
- oferlaor
- מנהל

היה לנו אירוע ROUND TABLE עם בכירי סמסונג שבו הם פשוט אמרו שהם לא יכנסו למכירה של OLED עד שלא יהיה לזה אופק כלכלי ושהמחירים יצנחו משמעותית. עיקר העלות כיום היא במאמצים לשמור על הטכנולוגיה עם אורך חיים סביר ועם גודל סביר. בינתיים הם משקיעים בפיתוח (או ליתר דיוק הם משקיעים בחברות שמשקיעות בפיתוח) אבל הם לא רוצים ללכת כמו אצל סוני על מכשיר 11" או 20". הם אמרו בפירוש שמתחת ל-32" לא מעניין אותם.
טעינה באינדוקציה
טעינה באינדוקציה זה אחלה רעיון
בעבר נתקלתי מספר פעמים בפירסומים על פתרון של טעינה באינדוקציה
חבל באמת שזה לא תופס
http://www.pcworld.com/article/170360/w ... 7254916:z0
http://www.engadget.com/2009/01/08/palm ... ss-charger
http://techon.nikkeibp.co.jp/english/NE ... 13/161182/
בעבר נתקלתי מספר פעמים בפירסומים על פתרון של טעינה באינדוקציה
חבל באמת שזה לא תופס
http://www.pcworld.com/article/170360/w ... 7254916:z0
http://www.engadget.com/2009/01/08/palm ... ss-charger
http://techon.nikkeibp.co.jp/english/NE ... 13/161182/
היה לנו אירוע ROUND TABLE עם בכירי סמסונג שבו הם פשוט אמרו שהם לא יכנסו למכירה של OLED עד שלא יהיה לזה אופק כלכלי ושהמחירים יצנחו משמעותית. עיקר העלות כיום היא במאמצים לשמור על הטכנולוגיה עם אורך חיים סביר ועם גודל סביר. בינתיים הם משקיעים בפיתוח (או ליתר דיוק הם משקיעים בחברות שמשקיעות בפיתוח) אבל הם לא רוצים ללכת כמו אצל סוני על מכשיר 11" או 20". הם אמרו בפירוש שמתחת ל-32" לא מעניין אותם....
יפה מאד !
עוד לא ירדתי לסוף דעתם של גאוני סוני מדוע בחרו לשווק צעצוע של מסך 11 אינטש OLED במחיר מגוחך ובעיצוב מכוער ..
זה לא מתאים לגישה הפרקטית של היפנים שהורגלנו בה.
מי קנה את השטות הזו? מי שיש לו הכל וחסר לו מסך עם קונטרסט מטורף בשירותים??
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73345
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
dizingof - סוני השיקו 11 אינץ' כי יותר מזה בשמנו לא היה רלוונטי מכל בחינה (בעיקר תמחור, אפילו ה 11 אינץ היה במחיר שערורייתי). אם תסתכל בפורום חדשות תראה שיש כבר 15 אינץ של LG. לאט לאט (לאט) מתקדמים כלפי מעלה. אני חושב שסמסונג טועים בגדול. מי שיוציא ראשום מסכי 19/24 אינץ, במחיר שפוי יכבוש את שוק המסכים למחשבים שמדשדש זה כמה שנים טובות (תקועים במסכי TN בינוניים ומעט מסכי IPS סבירים ולא יותר).
נהניתי לקרוא את הדייוח, ישר כח על הבאת המידע לציבור ותודה לעופר על ההשקעה.
כמה הערות ברשותכם:
התחושה שלי היתה, עם זאת, שהטכנולוגיה (לפחות לפי ההדגמות שראיתי עד כה) עדיין לא מבושלת לחלוטין.
מבשלים מאכלים, לא טכנולוגיות. אני מניח שהתכוונת ל"בשלה"
לגבי סמסונג ואחוז החדירה שלהם בנטבוקים - הישראלים לא מחוברים לזה בגלל שאין להם ייצוג מסודר בארץ (כמו בהרבה מקרים, אנחנו המדינה הטכנולוגית הכי מפגרת בעולם המערבי מהבחינה הזו).
"כאן הצטלמתי על רקע רובוט גנדם (בסגנון האוייב האולטימטיבי של ROBOCOP)"
למיטב זיכרוני זה רובוט מסידרת אנימה יפנית:
http://en.wikipedia.org/wiki/Gundam
מה הקשר לפנסוניק? את זה כנראה רק אתה תוכל להגיד לנו ממה שיוצג שם
על מסכים דקים כבר הבעתי את דעתי בעבר, אין צורך לחזור שוב, לא?
הקוראי ספרים הם מכשיר שהייתי שמח לאמץ אם איזשהו מוציא לאור רציני היה מציע בפרים בעיברית. האנגלית שלי לא רעה, אבל אני לא נהנה לקרוא שלא בשפת האם שלי אם אני לא חייב.
נהניתי לקרוא את הדייוח, ישר כח על הבאת המידע לציבור ותודה לעופר על ההשקעה.
כמה הערות ברשותכם:
התחושה שלי היתה, עם זאת, שהטכנולוגיה (לפחות לפי ההדגמות שראיתי עד כה) עדיין לא מבושלת לחלוטין.
מבשלים מאכלים, לא טכנולוגיות. אני מניח שהתכוונת ל"בשלה"
לגבי סמסונג ואחוז החדירה שלהם בנטבוקים - הישראלים לא מחוברים לזה בגלל שאין להם ייצוג מסודר בארץ (כמו בהרבה מקרים, אנחנו המדינה הטכנולוגית הכי מפגרת בעולם המערבי מהבחינה הזו).
"כאן הצטלמתי על רקע רובוט גנדם (בסגנון האוייב האולטימטיבי של ROBOCOP)"
למיטב זיכרוני זה רובוט מסידרת אנימה יפנית:
http://en.wikipedia.org/wiki/Gundam
מה הקשר לפנסוניק? את זה כנראה רק אתה תוכל להגיד לנו ממה שיוצג שם
על מסכים דקים כבר הבעתי את דעתי בעבר, אין צורך לחזור שוב, לא?
הקוראי ספרים הם מכשיר שהייתי שמח לאמץ אם איזשהו מוציא לאור רציני היה מציע בפרים בעיברית. האנגלית שלי לא רעה, אבל אני לא נהנה לקרוא שלא בשפת האם שלי אם אני לא חייב.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73345
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
"למה יש מכונית מירוץ עם בחורות באמצע הביתן של LG? אף אחד לא ידע להגיד לי, אולי נשאר להם מתצוגה אחרת?"
ממתי צריך סיבה לשים BOOTH BABES?!
ממתי צריך סיבה לשים BOOTH BABES?!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תודה על הסקירה על השלישית
בנוגע לרכב של LG - זו הסיבה - הם מצטרפים ל F1 כשותפי טכנולוגיה
http://www.geek.com/articles/news/lg-jo ... -20081127/
בנוגע לרכב של LG - זו הסיבה - הם מצטרפים ל F1 כשותפי טכנולוגיה