התחדשתי ב 7404 ! שאלה בקשר להגדרות תמונה.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
yan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

דבר ראשון אשמח לשמוע איך אנשים מכיילים את הטלוויזיה...

בנוסף יש דבר שמטריד אותי,
בערוץ ההיסטוריה למשל ביס, אני רואה פס שחור למטה שהוא ריק מתמונה ועליו לפעמים כתוביות (כשיש שתי שורות).
בנוסף הסמל של ערות ההיסטוריה חתוך...
אשמח לשמוע על מה הגדרתם את ה picture format ואת ה auto format mode.
ד"א מה ההבדל בין השניים?
רשימת הציוד: Monitor Audio Mass 10 - 5 speakers | Velodyne Impact 10 | Denon x2800h | TCL 65C855 | Homatics box r 4k plus | PC: Harman Kardon 430b + Dali Zensor 1

HaD
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

בכמה קנית ומאיפה, אני מעוניין לרכוש את ה7404..

yan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

6900 כולל הובלה והתקנה מ best buy

אודה אם מישהו יתייחס לשאלותיי :מבולבל:
רשימת הציוד: Monitor Audio Mass 10 - 5 speakers | Velodyne Impact 10 | Denon x2800h | TCL 65C855 | Homatics box r 4k plus | PC: Harman Kardon 430b + Dali Zensor 1

HaD
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

תראה

שליחה #4 

בשקם או באל"מ הם אמורים לשלוח טכנאי שירכיב לך את הטלויזיה. זה חלק מהשרות של אלקטרה.

תברר בבסט ביי.

yan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

מה?

הטלוויזיה כבר אצלי מותקנת....

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #6 

אני אישית מעדיף לעבוד עם Unscaled, כי כל שאר המצבים הם פשרות ואני אוהב להציג את האות כמו שהוא ולא להתפשר.

ספציפית לגבי ערוץ ההסיטוריה בYES אני לא יודע להגיד לך כי יש לי כבלים, על איזה מצב תמונה אתה עובד ?

אני המון זמן לא עבדתי עם YES אבל אם יש אפשרות בממיר להגדיר את יחס התמונה ל 16:9 אז תנסה את זה כי זה היחס הטבעי של המסך שלך.

לגבי הכיול, אני אישית הלכתי עם ה Wizard שלהם שמלווה ב 2 תמונות על המסך ושואל אותך איזה תמונה אתה מעדיף.
זה עובד לא רע כי בסוף, אחרי שהגדרתי לעצמי פרופיל, לדעתי הוא נראה הכי טוב ביחס לכל הפרופילים המוכנים מראש, אז אני הייתי ממליץ על לשבת כמה דקות על ה Wizard ולבחור את מה שנראה לך יותר טוב ופשוט להשתמש בזה.

בלי שום קשר לזה, לדעתי ה 7404 של פיליפס היא טלוויזיה מדהימה עם תמונה מרשימה מאד ושלל פיצ'רים/חיבורים שלא מביישים אף אחד.
תתחדש (Y)

נ.ב.
HaD, כמה פעמים ישאלו אותך על א' ותענה על ד' :roll: ?

yan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

The-Fox כתב:אני אישית מעדיף לעבוד עם Unscaled, כי כל שאר המצבים הם פשרות ואני אוהב להציג את האות כמו שהוא ולא להתפשר.

ספציפית לגבי ערוץ ההסיטוריה בYES אני לא יודע להגיד לך כי יש לי כבלים, על איזה מצב תמונה אתה עובד ?

אני המון זמן לא עבדתי עם YES אבל אם יש אפשרות בממיר להגדיר את יחס התמונה ל 16:9 אז תנסה את זה כי זה היחס הטבעי של המסך שלך.

לגבי הכיול, אני אישית הלכתי עם ה Wizard שלהם שמלווה ב 2 תמונות על המסך ושואל אותך איזה תמונה אתה מעדיף.
זה עובד לא רע כי בסוף, אחרי שהגדרתי לעצמי פרופיל, לדעתי הוא נראה הכי טוב ביחס לכל הפרופילים המוכנים מראש, אז אני הייתי ממליץ על לשבת כמה דקות על ה Wizard ולבחור את מה שנראה לך יותר טוב ופשוט להשתמש בזה.

בלי שום קשר לזה, לדעתי ה 7404 של פיליפס היא טלוויזיה מדהימה עם תמונה מרשימה מאד ושלל פיצ'רים/חיבורים שלא מביישים אף אחד.
תתחדש (Y)

נ.ב.
HaD, כמה פעמים ישאלו אותך על א' ותענה על ד' :roll: ?
...
תודה רבה על העזרה !

מה זאת אומרת מעדיך לעבוד unscaled?

אני עובד על auto format + auto fill

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

צריכה להיות אפשרות של Unscaled באותו מקום שמוגדר היחס, ככה המסך יציג את האות ביחס ובגודל המקורי שלו.
אם תרצה הכוונות מדוייקות אז בערב אני אני אעיף מבט על הטלוויזיה ונרשום בדיוק למה אני מתכוון.

yan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

אין לי אופציה של unscaled, למרות שבהוראות כתוב שאמור להיות אופציה כזאת....

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

העפתי מבט ב Manual והעניין הוא כזה:
האפשרות של Unscaled קיימת רק ב signal שהוא HD או מגיע מ PC לכן זה מסביר למה אתה לא רואה אותה כשאתה צופה ב YES.
תנסה אולי את מצב Super zoom.
ד"א, אני רואה שיש אפשרות לעשות Horizontal Shift / Vertical Shift לתמונה, תנסה לשחק עם זה ולראות אם זה עוזר לך ב Automatic או Super Zoom.
שוב, אם התוכן במקור מוצג בפורמט 16:9 אז לא אמור להחתך שום דבר.
אם מדובר ב 4:3 אז זה כבר יותר בעיה.

*עריכה**
בדקתי אצלי בבית והטלוויזיה בחיבור לכבלים (אנלוגיים) מוגדרת כ Widescreen תחת Picture Format.
כל שאר המצבים פשוט עושים ZOOM שגורמים לחומר בקצוות להחתך.

לגבי ה Fill, זה היה מבוטל אצלי ולא ניתן היה לשחק עם זה במצב של TV, אבל נראה שזה מסומן על Auto Fill.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”