ה-WALKMAN החדש של סוני עבר את המכירות של אייפוד ביפן !
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זו פעם ראשונה ב-4 שנים, שמכשיר מדיה נייד מצליח לעקוף את המכירות של אייפוד (לא כולל אייפונים במשוואה הזו....).
בשבוע שהסתיים ב-30 באוגוסט, עפ"י חברת מחקר BCN מיפן, נתח השוק של ה-WALKMAN היה 43% ואילו האייפוד 42.1%.
אישית, אני לא מבין איך לא מכניסים את האייפון למשוואה, שהרי הוא נגן אייפוד לכל דבר ועיניין ובמיוחד שהאייפון זה הטלפון הנמכר ביותר ביפן בימים אלו.....
מקור: ENGADGET
בשבוע שהסתיים ב-30 באוגוסט, עפ"י חברת מחקר BCN מיפן, נתח השוק של ה-WALKMAN היה 43% ואילו האייפוד 42.1%.
אישית, אני לא מבין איך לא מכניסים את האייפון למשוואה, שהרי הוא נגן אייפוד לכל דבר ועיניין ובמיוחד שהאייפון זה הטלפון הנמכר ביותר ביפן בימים אלו.....
מקור: ENGADGET
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זלזתי בו מאוד כשראיתי אותו היום. הוא סתם נראה לי עוד נגן כמו אלף אחרים.
עד שפתאום קלטתי שה-WALKMAN של סוני כולל OLED (לא AMOLED אלא OLED פרופר).
המשמעות של זה הוא שהמסך יראה לא רק מדהים בתוך חדר ההדגמה, אלא שבחוץ, בשמש - שם הוא צפוי להיות לא פחות ממדהים. תוסיפו לזה ממשק שבאמת לראשונה הופך את המכשיר ליפה ונוח באמת ואפשר להפסיק להתפלא.
שתי החברות בתחום הזה שצריך לעקוב אחריהן זה סוני וסמסונג. שתיהן תוקפות בחוזקה את התחום הזה. שתיהן מכניסות יכולות של מעבדים חזקים ו-OLED למשוואה ושתיהן (לראשונה) בעצם מציעות פלטפורמות פתוחות לחלוטין (כמו שהמנהל התחום מטעם סמסונג - הישראל גילעד בכרך אמר לי - זה פשוט DRAG & DROP - אין יותר פשוט מזה).
את המילים שמתחילות ב-א (אייפון/אפל) לא מזכירים כאן ב-IFA בקול רם. מעניין מחר מה יהיה כי יש כמה וכמה מציגים שעושים פוקוס ענק על זה. ראיתי שמישהו מקים אייפון ענק שעדיין לא סיימו לבנות אותו כשהייתי בביתן. ראיתי גם הכרזות על מקלדות FULL SIZE לאייפון שיוצגו...
בקיצור, לדעתי מחר פוקוס רב יעבור מחר לאפל.
המשמעות של זה הוא שהמסך יראה לא רק מדהים בתוך חדר ההדגמה, אלא שבחוץ, בשמש - שם הוא צפוי להיות לא פחות ממדהים. תוסיפו לזה ממשק שבאמת לראשונה הופך את המכשיר ליפה ונוח באמת ואפשר להפסיק להתפלא.
שתי החברות בתחום הזה שצריך לעקוב אחריהן זה סוני וסמסונג. שתיהן תוקפות בחוזקה את התחום הזה. שתיהן מכניסות יכולות של מעבדים חזקים ו-OLED למשוואה ושתיהן (לראשונה) בעצם מציעות פלטפורמות פתוחות לחלוטין (כמו שהמנהל התחום מטעם סמסונג - הישראל גילעד בכרך אמר לי - זה פשוט DRAG & DROP - אין יותר פשוט מזה).
את המילים שמתחילות ב-א (אייפון/אפל) לא מזכירים כאן ב-IFA בקול רם. מעניין מחר מה יהיה כי יש כמה וכמה מציגים שעושים פוקוס ענק על זה. ראיתי שמישהו מקים אייפון ענק שעדיין לא סיימו לבנות אותו כשהייתי בביתן. ראיתי גם הכרזות על מקלדות FULL SIZE לאייפון שיוצגו...
בקיצור, לדעתי מחר פוקוס רב יעבור מחר לאפל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
MartinHSabag, הנתונים הם לגבי השוק היפני במקרה? כי אם כך אז יש כמה סיבות לכישלונו של ה iphone ביפן ולהתעלמות ממנו בסקירה: http://www.wired.com/gadgetlab/2009/02/why-the-iphone/
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
רבותי,
אם יורשה לי. אני כבר שלוש שנים עם נגן MP3 של סוני מהליין היקר שלהם.
עזבו OLED, עזבו פיצ'רים, חוויה של סאונד מעולם אחר!
אודיופיליות לשמה! שם בכיס כל IRIVER, IAUDIO ודומיו.
אודיופיליות לשמה! שם בכיס כל IRIVER, IAUDIO ודומיו.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש אפשרות לדעת על איזה מכשיר מדובר ? יש לך אולי קישור אליו ?oferlaor כתב:זלזתי בו מאוד כשראיתי אותו היום. הוא סתם נראה לי עוד נגן כמו אלף אחרים.
בקיצור, לדעתי מחר פוקוס רב יעבור מחר לאפל....
איזה ? והאם יש לו יכולת לנגן קבצים ללא כיווןץ כלומר WAV FLAC ודומיהם ?danlior כתב:רבותי,
אודיופיליות לשמה! שם בכיס כל IRIVER, IAUDIO ודומיו....
- danlior
- חבר מכור קשה

בוודאי! סוני מנגן את כל הפורמטים הלוסלס פרט לצערי ל-APEtruejoker כתב:איזה ? והאם יש לו יכולת לנגן קבצים ללא כיווןץ כלומר WAV FLAC ודומיהם ?danlior כתב:רבותי,
אודיופיליות לשמה! שם בכיס כל IRIVER, IAUDIO ודומיו.......
אפשר להשיג אותם בקלות ב-EBAY
למה לא חלק? כמו שלIPOD יש IPHONE לסוני יש את סדרת מכשירי הווקמן של סוני אריקסון וכמה דגמים חדשים צפויים להגיע לארץ בקרוב, בד"כ על כל מכשיר ווקמן שיוצא יוצא גם מכשיר תואם שהוא גם טלפון סלולריyairf כתב:יפה שסוני הצליחו להחיות את המותג הזה, שמתקרב כבר לעשור הרביעי לקיומו. השאלה היא איזה עתיד יש לנגן עצמאי (כלומר שאינו חלק מטלפון סלולרי)......
המצחיק הוא שבארץ זה בד"כ הפוך, קודם מגיע הטלפון ואח"כ מגיע הנגן.
אוקי . יש מישהו שיתנדב לספר לי לפחות את הדגם ו/או לתת לינק שאני אידע איך לחפש את המוצר הזה ?danlior כתב:בוודאי! סוני מנגן את כל הפורמטים הלוסלס פרט לצערי ל-APEtruejoker כתב:איזה ? והאם יש לו יכולת לנגן קבצים ללא כיווןץ כלומר WAV FLAC ודומיהם ?danlior כתב:רבותי,
אודיופיליות לשמה! שם בכיס כל IRIVER, IAUDIO ודומיו.......
אפשר להשיג אותם בקלות ב-EBAY...
עריכה :
, בדקתי באתר של סוני ולא מצאתי דגם שמנגן פורמאט לוסלסס . אלא אם כן AAC זה לוסלס , אז אם מישהו מכיר אחד שכן אני אשמח לקישור
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לפי האתר של סוני ארה"ב התמונה שהוצגה כאן אינה של הגדם עם ה- OLED אלה דגם קודם.
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/sto ... 1665869102
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/sto ... 1665869102
- danlior
- חבר מכור קשה

לי יש נגן של סוני והוא מנגן לוסלסס כמו גדולtruejoker כתב:והדגם הזה איננו תומך בלוסלסס , כך שלא יכול להיות שהוא יותר טוב מאייפוד או מנגן אחר שיכול לתמוך בלוסלסס . אני דווקה חושב שלסוני יש יכולת , אבל בלי יכולת ללוסלסס , ממש אין טעם לקנות נגן...
איזה סוג של קבצים ? ואיזה נגן ? כי עד כמה ששמעתי (לא הצלחתי לבדוק את זה , הנגן היחיד שמנגן WAV זה סדרת הX שלהם , העניין הוא שבאתר של סוני לא מופיע WAV ברשימת הקודקים הנתמכים. מופיע PCM
איזה נגן יש לך בדיוק ? כמה הוא עלה ? ואיזה קודקים הוא תומך ?
איזה נגן יש לך בדיוק ? כמה הוא עלה ? ואיזה קודקים הוא תומך ?