כלכליסט- נזקי האייפון בארה"ב

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
Gili_Regev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #1 

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #2 

progress..

האייפון מייצר אבולוציה
חברות הסלולאר יצטרכו להגדיל משאבים וחברות שלישיות יפתחו מוצרים תומכים מתקדמים יותר.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #3 

כפי שכתבו, בקרוב בארץ...
אנשים קנו חבילות גלישה (יותר נכון, כפו עליהם) והם מרגישים מחוייבים לנצל את החבילות הללו עד הסוף.
פרט מעניין ששמתי לב, בכתבה צויין שהחברות התחייבו למכור 80,000 מכשירים בשנה, אנחנו יודעים על 100,000.

Gili_Regev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #4 

theAman כתב:כפי שכתבו, בקרוב בארץ...
אנשים קנו חבילות גלישה (יותר נכון, כפו עליהם) והם מרגישים מחוייבים לנצל את החבילות הללו עד הסוף.
פרט מעניין ששמתי לב, בכתבה צויין שהחברות התחייבו למכור 80,000 מכשירים בשנה, אנחנו יודעים על 100,000.
...
80K מכשירים זהו המספר הנכון שאליו התחייבו החברות, ולא 100K.
גם את זה אני לא רואה איך מעיפים, בלי לתת הצעה אטרקטיבית באמת.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #5 

יכול להיות שחברות הסלולר החליטו ששווה להם לגרוס כל שנה 60 אלף מכשירים רק כדי לחטוף מחברות אחרות לקוחות
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #6 

ותי רק מעניין לדעת מה יקרה כאן בארץ , שם הוא הולך להוציא כסף (18 מיליארד דולר ) לשדרוג הרשת , אתם רואים את החברות מעיפים לשוק בבת אחת כ"כ הרבה מכשירים ומשדרגים את הרשת בהתאם ? כי אני לא ממש רואה שהן עושות את זה . נראה לי ששיטת ההונאה של ספקיות האינטרנט הולכת לחזור עם האייפון . דהיינו ימכרו לך חבילת גלישה גדולה בידיעה מפורשת שאין להם את רוחב הקו הדרוש במקרה וכולם ירצו להשתמש ברשת . וכן אני מסכים שאף מקום בעולם לא מוכר בדיוק את כול רוחב הפס , אבל בישראל רואים שפשוט שודדים את הלקוחות

אני ממש לא בטוח שיהיה כדאי לקנות אייפון בכלל ו/או כול סמארטפון שיגרום לך לזלול משאבי רשת :lol:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #7 

היתה לי שיחה עם מישהו די בכיר בתחום ה-DATA באורנג'.

לפי התרשמותי הם אפילו לא חולמים על העומס שהמכשיר הזה יפיל להם על הרשת. אין להם מושג ירוק איך לאכול את זה והם לחלוטין לא מתכוננים לזה.

אגב, בכתבה הזו כתוב רק 80,000 מכשירים בשנה במקום 100,000 שידענו קודם.

הבעיה הקשה יותר היא בכך שהמכשירים יעמיסו על הרשת לכולם. כלומר, כולם יקבלו הרעה באיכות השירות שהם התרגלו לו אלא אם כן הרשתות יתעשתו בזמן.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #8 

בהתחשב בעובדה ש"כלכליסט" זה לא עיתון אמיתי, אלא תרגומון, המעתיק ידיעות מחו"ל או מהארץ, נשאר לשאול מה היה המקור לכתבה הזו, ומה היה האינטרס שעמד מאחורי הכתבה המקורית. לא נראה לי שזה רלוונטי לארצנו הקטנטונת...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #9 

yairf,

הייתי כמה פעמים במערכת של כלכליסט. כמות האנשים שעובדים שם מפחידה ביחס לעיתון כזה.

אני לא קורא אדוק של העיתון, אבל הם מייצרים לא מעט תוכן שם ככל הנראה. לא הייתי קורא לו תרגומון או אגרגטור.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

yairf כתב:בהתחשב בעובדה ש"כלכליסט" זה לא עיתון אמיתי, אלא תרגומון, המעתיק ידיעות מחו"ל או מהארץ, נשאר לשאול מה היה המקור לכתבה הזו, ומה היה האינטרס שעמד מאחורי הכתבה המקורית. לא נראה לי שזה רלוונטי לארצנו הקטנטונת...
...
למה זה לא נראה לך רלבנטי ? מה אתה חושב שאדם יקנה אייפון ולא ינסה לגלוש ? ואם זה יהיה נוח , הוא לא ינסה לגלוש לכול מיני אתרים ? ותחשב את זה ב80K איש ותגיע לכך שזה מאוד הגיוני
הבעיה הנוספת שאני חושש ממנה , שכאן היות ומדובר על קישוריות בין החברות , והחברות מנצלות חלק מהקו האופטי שלהן גם לטלפוניה רגילה , אזי יהיה מדובר לא על 80K אלא על 240 K בשנה ראשונה ו720K בשלישית . מה זה יעשה לדעתך על כמות הDATA שתעבור ?
ועופר , אחרי העברת הבעלות על פרטנר , אני לא מניח שהם יכנסו לאיזשהם השקעות עתק בשנים הקרובות , כי הוא צריך לקחת דיבידנדים מהרווח הלא מחולק . אני מניח שחלק מחבילת המימון שלו נשען על זה .
הבעיה היא מה יעשו השתיים האחרות . בסלקום הם אולי יעשו משהו , אבל אז מחיר חבילת DATA יעלה יקר , בפלאפון נראה לי שהם ישאירו את זה ל"ברירה טבעית " :lol: . הלוואי ואתבדה

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #11 

תביעה יצוגית על אי אספקת שירות, שתשלום עבורו נכפה על הלקוח, תעודד אותם להשקיע בתשתית
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #12 

עופר - יצא לך לבדוק את הגיל הממוצע של הכתבים שעובדים שם...?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #13 

yairf,

לא לאחרונה. בכל מקרה, כמו בכל עיתון, מי שבעצם קובע הכל זה עורכים. כתבים אמיתיים יש מעט מאוד במערכות העיתונים כיום.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

yanivol כתב:תביעה יצוגית על אי אספקת שירות, שתשלום עבורו נכפה על הלקוח, תעודד אותם להשקיע בתשתית
...
מעניין למה אף אחד לא הרים את הכפפה לעשות ייצוגית נגד חברות הISP ? הרי הן מוכרות רוחב פס ואח"כ קובעות מה אני אעשה בו שזה לטובתן . זה פשוט גזילה לאור היום , זה התפרסם בYNET , ובכול מקום , אבל אף אחד לא הרים את הכפפה . אתה יודע למה ? התשובה על כך תיתן לך את התשובה מדוע ספקיות הסלולאר לא מפחדות מייצוגית

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”