IFA: פנסוניק מכריזה על מקרן PT-AE4000
-
ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
המקרן, מחליפו של ה PT-AE3000 המוצלח, משדרג את הקונטרסט לרמה של 80,000:1 . למקרן נורה חדשה ומערכת צמצם דינאמי משופר בנוסף לגירסה עדכנית "לזיכרון העדשה" האמור לתת חווית 2.35:1 (סינמסקופ) מלאה.
מחיר כ $3200
http://www.trustedreviews.com/home-cine ... nveiled/p1
מחיר כ $3200
http://www.trustedreviews.com/home-cine ... nveiled/p1
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
במקרן ה-3000 - היית יכול להגדיר לו שבמידה והסרט הוא 1:2.35 - הוא יעלה/יוריד את העדשה - כך שלמעשה - יתקבל לך רק פס שחור אחד למטה או למעלה -לפי ההעדפה שלך. כנראה שהם שיפרו את המנגנון.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה שלמיטב זכרוני חבר האתר שהשאיל לנו את המקרן לביקורת עושה, זה פשוט מעלה את התמונה כלפי מעלה (ואני עדיין לא בטוח אם זו התמונה עולה או העדשה) אבל גם המסך עולה למעלה - ככה שאין פסים שחורים בכלל.
אכן התמונה עצמה זזה בתוך התווך של ההקרנה ולא העדשה. היתרון של הדבר הוא לאנשים בעלי מסך עם MASKING, במקום לגשת כל פעם למכשיר עצמו כדי להוריד ולהעלות את התמונה, ניתן לעשות זאת אלקטרונית ובנוסף גם לשמור בזיכרון כל מצב.Itay_Pollak כתב:מה שלמיטב זכרוני חבר האתר שהשאיל לנו את המקרן לביקורת עושה, זה פשוט מעלה את התמונה כלפי מעלה (ואני עדיין לא בטוח אם זו התמונה עולה או העדשה) אבל גם המסך עולה למעלה - ככה שאין פסים שחורים בכלל....
איז זה בא להחליף את העדשה האנאמורפית יעודית, אבל זה פתרון פשוט וזול לאנשים שמאוד מפריע להם הנושא.
לפי התיאור עושה רושם שהפאנלים זהים לאלו של הדגם היוצא, יענו אין שום חידוש אמיתי. לדעתי ההקפצה של
נתון הקונטרסט היא עניין של יח"צ ולא יותר. אני אגב שמח שהם שומרים את העיצוב "הטנקי".
נתון הקונטרסט היא עניין של יח"צ ולא יותר. אני אגב שמח שהם שומרים את העיצוב "הטנקי".
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
taotao7,
עדשה אנאמורפית נותנת לנו לנצל 100% מהפיקסלים ע"י שהמקרן או המקור מעוות את התמונה והעדשה משחזרת אותה ליחס המתאים. (אני טועה?)
השאלה, אם להתעלם מהפסים השחורים, האם ההבדלים, בין שימוש במקרן עם עדשה ושימוש במקרן ללא עדשה, יהיו מצדיקים רכישה של עדשה בעלות של 2000$.
עדשה אנאמורפית נותנת לנו לנצל 100% מהפיקסלים ע"י שהמקרן או המקור מעוות את התמונה והעדשה משחזרת אותה ליחס המתאים. (אני טועה?)
השאלה, אם להתעלם מהפסים השחורים, האם ההבדלים, בין שימוש במקרן עם עדשה ושימוש במקרן ללא עדשה, יהיו מצדיקים רכישה של עדשה בעלות של 2000$.
שחר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. עדשה אנמורפית לא חייבת לעלות ברמות הללו של מחירים. בטח שלא למקרן שכל עלותו זה סידרי הגודל הללו.ין שימוש במקרן עם עדשה ושימוש במקרן ללא עדשה, יהיו מצדיקים רכישה של עדשה בעלות של 2000$....
בהחלט אפשר להתפשר על עדשה בסד"ג של 500-700 יורו.
2. השיפור הוא משמעותי !
במקום לקבל תמונה של 1920X822 אתה מקבל תמונה של 1920X1080 (פיקסלים נהיים מלבניים) - שיפור של 24% ברזולוציה האנכית....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
כן אבל זה לא באמת שיפור כי הרזולוציה האנכית האמיתית של הסרט היא עדיין 800-816MartinHSabag כתב:במקום לקבל תמונה של 1920X822 אתה מקבל תמונה של 1920X1080 (פיקסלים נהיים מלבניים) - שיפור של 24% ברזולוציה האנכית.......
זה יותר הגיוני אם עושים את זה עם מקרן 720P כי אז הסרט הוא ברזולוציה גבוה יותר משל המקרן.
למיטב ידעתי אתה טועה, העיוות שהמקרן עושה מפזר את התמונה על כל המסך, כלומר על כל ה1920X1080 פיקסלים. תפקיד הדעשה הוא למתוח אותו בחזרה וכך בעצם לא לאבד את הרזולוציה. לעניות דעתי השקעה כזאת כדאית בעיקר למי שיש מסך 1:2.35 מובנה ובעצם אחוז גבוהה מהדברים שהוא צופה בהם הם ברוחב אנאמורפי.HazooM כתב:כן אבל זה לא באמת שיפור כי הרזולוציה האנכית האמיתית של הסרט היא עדיין 800-816MartinHSabag כתב:במקום לקבל תמונה של 1920X822 אתה מקבל תמונה של 1920X1080 (פיקסלים נהיים מלבניים) - שיפור של 24% ברזולוציה האנכית.......
זה יותר הגיוני אם עושים את זה עם מקרן 720P כי אז הסרט הוא ברזולוציה גבוה יותר משל המקרן....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: