באופן די מפתיע הגיעו לידי שני פטיפונים שעיניינו אותי מאוד והייתה לי ההזדמנות לבדוק אותם על הסטאפ שלי שכולל רסיבר קולנוע ביתי מדגם ONKYO 606 ורמקולים RTI A5, שני הפטיפונים הם TECHNICS 1210 MK2 וה-THORENS TD-166 (קיויתי שיהיה 160 כי כולכם אמרתם שהוא עדיף אך התברר שהוא 166).
על הטכניקס שמתי ראש של SHURE מדגם M97XE והטורנס כבר הגיע עם GRADO GOLD. כזכור היה לי זיכוי בחנות "פיוז" שבו השתמשתי בכדי לשדרג את עצמי בפונוסטייג' CAMBRIDGE AUDIO 640P (היה לי קודם 540P). התחלתי בבדיקות והתברר שבטכניקס משום מה לא עובד רמקול שמאלי (אולי בעיה בחוטים). לפחות ברמקול שכן עבד שמעו טוב מאוד ומפורט. לא ביזבזתי הרבה זמן ועברתי לטורנס שנשמע ממש טוב עם הגראדו גולד. לאחר הבדיקה הראשונה, פתחתי את האריזה של ה-640P החדש וחיברתי אותו במקום ה-540P. החל מאותו רגע התחלתי לשמוע ב-"THE WALL" של הפינק פלויד צלילים שלא שמעתי קודם לכן. זה היה נקי, מפורט ועם באס בטוב טעם כמו שאני אוהב וממש הרגשתי שהפינק פלויד ממש לידי. אני לא יודע עם הפטיפון שנחשב דגם פשוט יחסית או הראש גראדו גולד, או אפילו הפונוסטייג' אחראים לשדרוג המיידי בסאונד אבל ממש לא יודע למה נתקעתי עם ה-CEC הישן, הפרוג'קט דביו וה-540P כל כך הרבה זמן. עכשיו נשאר רק לבדוק עם הטכניקס אחרי שנסדר לו את בעיית החוטים (כנראה).