שאלה לגבי B350 של סמסונג
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לצרכים שלך הוא מספיק, המחיר גם די הוגן.
אתה יכול להתקדם קצת לעבר ה-B450, ההבדל ביניהם הוא בעיצוב החיצוני ובמספר הכניסות (אתה יכול לבדוק בלינק הבא אם יש עוד הבדלים), השוני במחיר הוא כמה מאות ש"ח, תעשה חשבון אם בא לך להוסיף או לא.
http://www.miniline.com/Samsung/Index.a ... 129&Page=2
באותו סדר גודל של מחירים (סביב 3000 ש"ח) יש גם כמה מסכים של סוני.
אתה יכול להתקדם קצת לעבר ה-B450, ההבדל ביניהם הוא בעיצוב החיצוני ובמספר הכניסות (אתה יכול לבדוק בלינק הבא אם יש עוד הבדלים), השוני במחיר הוא כמה מאות ש"ח, תעשה חשבון אם בא לך להוסיף או לא.
http://www.miniline.com/Samsung/Index.a ... 129&Page=2
באותו סדר גודל של מחירים (סביב 3000 ש"ח) יש גם כמה מסכים של סוני.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
בגדלים הללו ובטווחי המחירים הללו, אני לא חושב שיש יותר מדי הבדלים.uknowmy כתב:והסוני יותר טובים מהסמסונג או שהקניה שלי הייתה משתלמת?...
קח בחשבון גם שהצרכים שלך הם מינימליים ביותר כך שלא בטוח שצריך להשקיע במשהו הרבה יותר מתקדם.
אני מכיר גם את ה-A450 וגם את ה-A350 של סמסונג ושניהם מצויינים ל-SD.
משהו נוסף שנזכרתי בו ושאתה חייב לקחת בחשבון בגלל שאתה תעבוד רק עם SD הוא שלסמסונג בסדרה B, אין כניסות S-VIDEO ו-21 פינים (סקארט), זה פרמטר חשוב מאד בשידורי SD, והם השאירו רק את חיבור הקומפוזיט הנחות.
תוכל לחבר ממיר רגיל דרך קומפוננט, אבל אז תצטרך טרנסקודר (מעביר מ-SCART לקומפוננט), שעולה כ-400 ש"ח.
כך שיכול מאד להיות שבסופו של יום, כן יהיה שווה ללכת על מסך של סוני.
אני מציע שתיגש לבדוק את שניהם בחנות, ואם ההפרשים במחיר לא משמעותיים (תתחשב בתוספת לסמסונג), תבחר במה שמוצא חן בעיניך.
עוד משהו קטן לגבי אל"מ, הם מקבוצת מיניליין (יבואני סמסונג), כך שהאינטרס שלהם די ברור (אני לא מזלזל חלילה באיכות המסכים של סמסונג, אני אישית מאד אוהב אותם, אלא רק נותן לך נקודה למחשבה...)
ד"א,
עכשיו אני שם לב למה שכתבת, אני מבין שכבר רכשת את הטלוויזיה?
אם כן, ואתה מרוצה ממנה, אל תמשיך לחפש, תיהנה.