שלום !
אני מתכנן להרכיב HTPC שיתחבר לממיר HOT, יש מישהו עם נסיון בזה שיכול להגיד לי אם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת מראש? (מבחינת חיבורים מיוחדים, בעיות עם תוכנות, ענייני איכות תמונה וכו')
פשוט כל ההודעות שאני רואה פה מדברות רק על YES
תודה...
למישהו יש נסיון עם חיבור לממיר HOT?
ברוך הבא...
אני עובד עם הוט באנלוגי (בנתיים) ואין שום דבר שונה מבחינת חיבורים לעומת YES
(פרט לאפשרות לחבר מחשב גם באנלוגי - בלי ממיר)
מה שחשוב בHTPC שיהיו לך חיבורים שחשוב שיהיו בכול HTPC
SVIDEO.
סאונד דיגיטלי (כדאי באופטי).
אין שום בעיה של איכות ואין הבדל בין התמונה שאתה רואה ביס או בהוט.
הדבר היחיד הוא שאתה צריך לדעת שבSAGE אין פה מסתמשים שעובדים איתה בהוט - אם תשאל שאלה בנוגע ללוח שידורים
של הוט בתוכנת SAGE, לא תקבל תמיכה מלאה.
אם תעבוד עם התוכנה של הMCE אז לא תהיה שום בעיה למצוא תמיכה בכבלים.
נ.ב - כדאי שבכרטיס מסך יהיו לך גם SVIDEO גם VGA וגם DVI
איך אתה מתכוון לבנות? לקנות חלקים בנפרד?
לקנות מארז?
לנצל חומרה שכבר יש לך?
פרט בנוגע לתהליך הבניה כדי שנוכל לעזור אם לא תמצא פה בחיפוש.
(פרט לאפשרות לחבר מחשב גם באנלוגי - בלי ממיר)
מה שחשוב בHTPC שיהיו לך חיבורים שחשוב שיהיו בכול HTPC
SVIDEO.
סאונד דיגיטלי (כדאי באופטי).
אין שום בעיה של איכות ואין הבדל בין התמונה שאתה רואה ביס או בהוט.
הדבר היחיד הוא שאתה צריך לדעת שבSAGE אין פה מסתמשים שעובדים איתה בהוט - אם תשאל שאלה בנוגע ללוח שידורים
של הוט בתוכנת SAGE, לא תקבל תמיכה מלאה.
אם תעבוד עם התוכנה של הMCE אז לא תהיה שום בעיה למצוא תמיכה בכבלים.
נ.ב - כדאי שבכרטיס מסך יהיו לך גם SVIDEO גם VGA וגם DVI
איך אתה מתכוון לבנות? לקנות חלקים בנפרד?
לקנות מארז?
לנצל חומרה שכבר יש לך?
פרט בנוגע לתהליך הבניה כדי שנוכל לעזור אם לא תמצא פה בחיפוש.
תודה על התשובה,
אני מתכנן לבנות הכל מאפס, כי החלקים שיש לי בבית הם טכנולוגיה די ישנה ו/או רועשים מדי.
עוד אין לי מפרט סופי אבל למדתי המון מהפורום הזה וכשאני יהיה סגור על תקציב ומפרט אני כמובן אבקש חוות דעת מהחברים כאן
SageTV היא אכן המועדפת עלי כרגע, בעיקר בגלל שיש כאן הרבה אנשים עם נסיון וידע לגביה.
לגבי HOT, קראתי איפה שהוא שאיכות התמונה שהם מוציאים מהממיר הדיגיטלי נחותה משמעותית מ-YES, מישהו שמע על זה משהו? נדמה לי שזה בגלל שאין להם יציאת SVIDEO.
אני מתכנן לבנות הכל מאפס, כי החלקים שיש לי בבית הם טכנולוגיה די ישנה ו/או רועשים מדי.
עוד אין לי מפרט סופי אבל למדתי המון מהפורום הזה וכשאני יהיה סגור על תקציב ומפרט אני כמובן אבקש חוות דעת מהחברים כאן
SageTV היא אכן המועדפת עלי כרגע, בעיקר בגלל שיש כאן הרבה אנשים עם נסיון וידע לגביה.
לגבי HOT, קראתי איפה שהוא שאיכות התמונה שהם מוציאים מהממיר הדיגיטלי נחותה משמעותית מ-YES, מישהו שמע על זה משהו? נדמה לי שזה בגלל שאין להם יציאת SVIDEO.