בעלי ממרי ה konka dbv-t usb 8101/9102
קניתי את ה 9102 ו הפתעה!!! אני לא מצליח לקלוט את השידורים.
מה זה אומר לא קולט? זה אומר שהוא בכלל לא רואה את הסיגנל.
עם התוכנה שהגיעה עם הממיר הוא לא מוצא את הערוצים. ניסיתי את BLAZEDTV והוא אומר לי ש no signal. גם בVLC הוא לא מוצא.
עכשיו, אם היה מוצא ערוצים אבל באיכות גרועה אז הייתי אומר שוואלה אין לי קליטה. אבל!!! הממיר אפילו לא מוצא את הערוצים!
אז השאלה היא האם משהו בממיר או באנטנה לא תקין או אולי באמת אין קליטה באזור שלי ועל כן הממיר אפילו לא מצליח לראות את הערוצים בכלל.
משהו שחשוב לציין: עברתי על ההוראות אני כמעט בטוח שהגדרתי נכון את מה שהיה צריך להגדיר. כמו כן דיברתי גם עם מישהו מהתמיכה הטכנית של טלראן היבואן שעבר איתי על ההגדרות והכול עדיין אין קליטה. המליץ לי לקנות אנטנה גדולה כזאת. גם ברשות השניה אמרו שאין קליטה באיזור שלי וצריך לקנות אנטנה.
אני שוקל להחזיר את המוצר. אז אם למישהו פיתרונים בבקשה האירו את עיני.
אה עוד דבר חשוב: אני גר בקרית אונו (ליד פתח תקווה) בבית פרטי והמחשב נמצא בקומה השלישית (שזה בערך קומה שניה בבנין קומות).
תודה ענקית לעוזרים!
מה זה אומר לא קולט? זה אומר שהוא בכלל לא רואה את הסיגנל.
עם התוכנה שהגיעה עם הממיר הוא לא מוצא את הערוצים. ניסיתי את BLAZEDTV והוא אומר לי ש no signal. גם בVLC הוא לא מוצא.
עכשיו, אם היה מוצא ערוצים אבל באיכות גרועה אז הייתי אומר שוואלה אין לי קליטה. אבל!!! הממיר אפילו לא מוצא את הערוצים!
אז השאלה היא האם משהו בממיר או באנטנה לא תקין או אולי באמת אין קליטה באזור שלי ועל כן הממיר אפילו לא מצליח לראות את הערוצים בכלל.
משהו שחשוב לציין: עברתי על ההוראות אני כמעט בטוח שהגדרתי נכון את מה שהיה צריך להגדיר. כמו כן דיברתי גם עם מישהו מהתמיכה הטכנית של טלראן היבואן שעבר איתי על ההגדרות והכול עדיין אין קליטה. המליץ לי לקנות אנטנה גדולה כזאת. גם ברשות השניה אמרו שאין קליטה באיזור שלי וצריך לקנות אנטנה.
אני שוקל להחזיר את המוצר. אז אם למישהו פיתרונים בבקשה האירו את עיני.
אה עוד דבר חשוב: אני גר בקרית אונו (ליד פתח תקווה) בבית פרטי והמחשב נמצא בקומה השלישית (שזה בערך קומה שניה בבנין קומות).
תודה ענקית לעוזרים!
איזה תוכנה מקבלים עם הדונגל?
ב-APEX זה TOTAL MEDIA 3
ובOCEAN זה HONESTECH DTR 3
אפשר לשאול איך נקראת התוכנה שבה רואים וידאו של הקונקה 9102 ושל איזו חברה היא?
ובOCEAN זה HONESTECH DTR 3
אפשר לשאול איך נקראת התוכנה שבה רואים וידאו של הקונקה 9102 ושל איזו חברה היא?
לי יש את ה-9102 ובהתחלה שהאנטנה הקטנה הייתה בתוך הבית, גם לי המקלט לא זיהה שום ערוץ.
לאחר מכן הוצאתי את האנטנה החוצה מהחלון לכיוון דרום מזרח ואז הוא זיהה וגם שידר טוב.
בגלל שהאנטנה קצרה פשוט חיברתי כבל RF רגיל בין האנטנה למקלט.
אני גר בנתניה.
לאחר מכן הוצאתי את האנטנה החוצה מהחלון לכיוון דרום מזרח ואז הוא זיהה וגם שידר טוב.
בגלל שהאנטנה קצרה פשוט חיברתי כבל RF רגיל בין האנטנה למקלט.
אני גר בנתניה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מדובר בשידור דיגיטלי ולכן או שיש תמונה או שאין תמונה. זה לא כמו שידור אנאלוגי שתיתכן תמונה עם רעש.
אם הסיגנל חלש מידי התמונה תסבול מ-freezes ("תקיעות") או שבכלל לא תהיה תמונה.
אם הסיגנל חלש מידי התמונה תסבול מ-freezes ("תקיעות") או שבכלל לא תהיה תמונה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אמית צר לי להגיד לך אבל גם אני קניתי מוואלה שופ בזמנו את ה konka dbv-t usb 9102 שכל דבר שאני מנסה לעשות... מתייעץ ומנסה שוב... כדאי לקלוט את השידורים הדיגיטלים אני רק מגלה שזה חתיחת פלסטיק עם חיבור USB שלא עושה כלום (ובא לי לשרוף את וואלה בגלל זה)
אני יגיד לך משהו יותר מיזה שזה חתיחת פלסטיק ששווה לתחת שאני מנסה לסרוק ערוצים החתיחת פלסטיק ממסריחה הזו מפילה לי את המחשב גורמת לקריסה של הווינדוז מה אפשר להגיד יותר מיזה...?!
אני יגיד לך משהו יותר מיזה שזה חתיחת פלסטיק ששווה לתחת שאני מנסה לסרוק ערוצים החתיחת פלסטיק ממסריחה הזו מפילה לי את המחשב גורמת לקריסה של הווינדוז מה אפשר להגיד יותר מיזה...?!