האם מישהו נתקל בבעיה Samsung PS50B450
סדרת הפלזמות החדשה של סמסונג
כנראה שיש להם בעייה בכל סדרת הפלזמות החדש מהרבה עדויות בארץ ובעולם ולי אישית היו 3 מסכים אחד מהם B450 U ושלושתן היו תקולים יש בעייה קו שחוצה את המסך או קפיצות חוזרות בתמונה
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לי יש את אותה בעיה עם הקו שחותך את המסך כל כמה דקות.
לטענת החנות בה רכשתי, YES מודעים לבעיה שיש להם עם חיבור HDMAX לפלזמה הזו (בשיחה שלי עם YES הם טענו שלא).
מבדיקה זריזה עם ממיר אחר (היום אחה"צ אני אבצע בדיקה ארוכה יותר) התופעה לא נראתה. יתרה מזו כאשר העברתי בין הכניסות הוחזרתי לכניסה של ה-HDMAX התופעה לא הופיעה.
כל זאת בניגוד לחבר אחר בפורום שטען שגם כשחיבר מקורות אחרים היתה לו את אותה הבעיה.
אני מוכרח לאמר שפרט לבעיה הזו, אני מאוד מרוצה מאיכות התמונה.
אין ספק שללא הבעיה הזו יש תמורה מלאה ל-7,000 ש"ח שפלזמה זו עולה.
לטענת החנות בה רכשתי, YES מודעים לבעיה שיש להם עם חיבור HDMAX לפלזמה הזו (בשיחה שלי עם YES הם טענו שלא).
מבדיקה זריזה עם ממיר אחר (היום אחה"צ אני אבצע בדיקה ארוכה יותר) התופעה לא נראתה. יתרה מזו כאשר העברתי בין הכניסות הוחזרתי לכניסה של ה-HDMAX התופעה לא הופיעה.
כל זאת בניגוד לחבר אחר בפורום שטען שגם כשחיבר מקורות אחרים היתה לו את אותה הבעיה.
אני מוכרח לאמר שפרט לבעיה הזו, אני מאוד מרוצה מאיכות התמונה.
אין ספק שללא הבעיה הזו יש תמורה מלאה ל-7,000 ש"ח שפלזמה זו עולה.
- erezsegev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מדוע סמסונג לא מוציאים תשובה מסודרת מה ניתן לעשות כדי להעלים תופעה זו?
בכמה משפטים ותאור הבעיה עם פתרון מוכח ב- HOT ו- YES, הם יכולים להחזיר לעצמם הרבה לקוחות פוטנציאלים שירדו מהדגמים החדשים עקב בעיית הפסים בסדרות החדשות.
בכמה משפטים ותאור הבעיה עם פתרון מוכח ב- HOT ו- YES, הם יכולים להחזיר לעצמם הרבה לקוחות פוטנציאלים שירדו מהדגמים החדשים עקב בעיית הפסים בסדרות החדשות.
זה לא קשור לא להוט ולא לייס זה קשור בפגם עיבוד וידאו ב50 הרץ ואייך אני יודע?כי הייה לי שלוש מסכים שונים כמו שכתבתי בכולם בדיוק אותה בעייה החלפתי 3 ממירים כל הכניסות DVD בכולם אותה בעייה צריך סבלנות אבל בסוף מה שלא עושים הקו שחוצה את המסך עולה ותאמינו לי ניסיתי הכל לא אמרתי שבכל המסכים יש בעייה אבל בהרבה מאוד כן לפי נסיון והרבה מאוד עדויות בפורומים.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: סדרת הפלזמות החדשה של סמסונג
גאדגטבוי כתב:זה לא קשור לא להוט ולא לייס זה קשור בפגם עיבוד וידאו ב50 הרץ ואייך אני יודע?כי הייה לי שלוש מסכים שונים כמו שכתבתי בכולם בדיוק אותה בעייה החלפתי 3 ממירים כל הכניסות DVD בכולם אותה בעייה צריך סבלנות אבל בסוף מה שלא עושים הקו שחוצה את המסך עולה ותאמינו לי ניסיתי הכל לא אמרתי שבכל המסכים יש בעייה אבל בהרבה מאוד כן לפי נסיון והרבה מאוד עדויות בפורומים....
גאדגטבוי שלום לך .
מה הפיתרון לבעיה . שמיני ליין אמורים לתת .
לדעתי הם מחוייבים לתת תשובות הולמות הנושא וגם פיתרון .
יום טוב לך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אתה יכול לתאר את הקפיצות החוזרות בתמונה?גאדגטבוי כתב:כנראה שיש להם בעייה בכל סדרת הפלזמות החדש מהרבה עדויות בארץ ובעולם ולי אישית היו 3 מסכים אחד מהם B450 U ושלושתן היו תקולים יש בעייה קו שחוצה את המסך או קפיצות חוזרות בתמונה...
לי יש את ה42B430 עם ממיר הוט HD ויש לי תופעה שיש קפיצה בתמונה כל כמה שניות. אם למשל אני רואה משחק כדורגל ועוקב אחרי הכדור אז כל כמה שניות תהיה עצירה קלה בתנועה שלו.
האם זו אותה התופעה שיש אצלך?
אצלי זה לא קורה כל הזמן, כלומר אני יכול לפתוח את הטלויזיה וזה יהיה בסדר ואז פתאום זה יקרה.
לא אמרתי שכל המסכים לא טובים אבל יש הרבה שכן אחריי הניסיון שלי אני לא מוכן לקחת עוד סיכון
מהתיאור שלך זה נשמע דומה אבל אולי קשה לך להסביר זה נראה כמו קפיצות תמונה עם קווים כאלה תוך כדי תזוזה מהירה קן שחוצה את המסך ולא מצליח לחבר את התמונה ואז יש אפקט כאילו התמונה נקרעה והוא עולה על כל המסך נעלם וחוזר חלילה תלוי ברצולוצייה שמקבלת הטלויזייה
תודה.גאדגטבוי כתב:מהתיאור שלך זה נשמע דומה אבל אולי קשה לך להסביר זה נראה כמו קפיצות תמונה עם קווים כאלה תוך כדי תזוזה מהירה קן שחוצה את המסך ולא מצליח לחבר את התמונה ואז יש אפקט כאילו התמונה נקרעה והוא עולה על כל המסך נעלם וחוזר חלילה תלוי ברצולוצייה שמקבלת הטלויזייה...
הפתרון של הFILM MODE נכתב בשרשור אחר, אצלי זה לא עזר.
חברה גם אני שמעתי את הקטע עם הFILM MODE על אוף חקרתי קצת את הנושא למעשה אני עדיין חוקר זה כנראה עוזר בחלק מהמקרים ויכול להיות שאני גם יודע למה אני רוצה להיות בטוח לפני שאני אומר אז צפו לתשובה בקרוב
אז ככה להעביר את הFILM MODE על אוף כנראה פותר את הבעייה רק בB550 אבל עדיין ייש תקיעות תמונה לפעמים לפחות משנייה. לעומת זאת בB430 וB450 זה לא פותר את הבעייה ולא משפיע כלל אלא אם משנים את הרזולוצייה בממיר על 1080 ואז הבעייה כבייכול נפתרת אם כי גם כאן יש תקיעות תמונה לפעמים לפחות משנייה אבל ברגע שמכבים את הטלויזייה או מעבירים מקור וחוזרים למקור של הכבלים הטלויזייה חוזרת במצב אוטומטי לקבל 1280 על 720 ואז הבעייה חוזרת במילים אחרות בשני הדגמים האחרונים שהזכרתי על מנת שלא תראה הבעייה יש להגדיר בממיר כל פעם שמדליקים את הטלויזייה או מעבירים מקור להגדיר מחדש בממיר רזולוצייה של 1080. והריי שזה לא היגיוני בכלל לעשות דבר כזה.אתם מוזמנים להגיב
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
גאדגטבוי שלום לך .
אותי מעניין מה קורה לגבי הדגם 550 של סמסונג . האם הבעיה נפתרה שמכבים את מצב הFILM MODE במסך וזה רק לגבי הממיר של יס HD .
ומה קורה לגבי מקורות אחרים .
כגון נגן DVD ו נגן BLU-RAY . ושאר המקורות המחוברים למסך .
אותי מעניין מה קורה לגבי הדגם 550 של סמסונג . האם הבעיה נפתרה שמכבים את מצב הFILM MODE במסך וזה רק לגבי הממיר של יס HD .
ומה קורה לגבי מקורות אחרים .
כגון נגן DVD ו נגן BLU-RAY . ושאר המקורות המחוברים למסך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"