מסך 42-40" FHD והאם תוספת 2" משמעותית?
שלום לכולם!
היום יש לי בחדר LCD 37" של LG. אני רוצה לשדרג את המסך. עיקר השימושים: XBOX360 וHD כולל בלוריי מחשב נייד.
אני צופה גם ביס אבל לא אכפתצ לי יותר מדי מאיכות שידור בSD ואני לא מצפה לגדולות בעניין (אם בכל זאת מסך עונה על דרישה זאת אז למה לא אבל זה עם פחות דגש).
אני רוצה 42" ותוהה אם שווה לשדרג ל40" שיש לסמסונג (מאוד אהבתי את הB550) או שאם כבר מגדילים אז ללכת על 42". המרחק 2-2.5 מטר גג 2.75.
בהזדמנות זאת, אני שמעתי דברים טובים על 8404 ואהבתי את התמונה אבל שמעתי משהו על לאגים\דילאיי ...יש למישהו מושג?
רוב תודות חברים.
היום יש לי בחדר LCD 37" של LG. אני רוצה לשדרג את המסך. עיקר השימושים: XBOX360 וHD כולל בלוריי מחשב נייד.
אני צופה גם ביס אבל לא אכפתצ לי יותר מדי מאיכות שידור בSD ואני לא מצפה לגדולות בעניין (אם בכל זאת מסך עונה על דרישה זאת אז למה לא אבל זה עם פחות דגש).
אני רוצה 42" ותוהה אם שווה לשדרג ל40" שיש לסמסונג (מאוד אהבתי את הB550) או שאם כבר מגדילים אז ללכת על 42". המרחק 2-2.5 מטר גג 2.75.
בהזדמנות זאת, אני שמעתי דברים טובים על 8404 ואהבתי את התמונה אבל שמעתי משהו על לאגים\דילאיי ...יש למישהו מושג?
רוב תודות חברים.
כן אני יודע שהםם וסוני רק ב40...
העניין הוא שאני מרגיש קצת פספוס על תוספת של 3" בלבד.
במשחקי וידאו אני חושב שכל המרבה הרי זה משובח (בעניין הגודל) וזה אחרי שהקונסולה הייתה בסלון עם קורו 50" ככה שאני מתכונן לירידה דרסטית בחוויה
ובקשר ללאג? זה נכון שיש בפיליפס דילאיי בין סאונד לתמונה? כי זה אחד הדברים שמונעים ממני לקנות את ה8404 ואם לא אקנה אותה אני לא רואה 42" אחר בסביבה (יש את LG שלא ממש קורצות לי למרות ש70YR הפתיעה אותי) ואז כנראה שאלך על סמסונג 40" (או שאולי שווה לבדוק גם טושיבה 42?).
שוב תודה!
במשחקי וידאו אני חושב שכל המרבה הרי זה משובח (בעניין הגודל) וזה אחרי שהקונסולה הייתה בסלון עם קורו 50" ככה שאני מתכונן לירידה דרסטית בחוויה
ובקשר ללאג? זה נכון שיש בפיליפס דילאיי בין סאונד לתמונה? כי זה אחד הדברים שמונעים ממני לקנות את ה8404 ואם לא אקנה אותה אני לא רואה 42" אחר בסביבה (יש את LG שלא ממש קורצות לי למרות ש70YR הפתיעה אותי) ואז כנראה שאלך על סמסונג 40" (או שאולי שווה לבדוק גם טושיבה 42?).
שוב תודה!
אני יודע על מה אתה מדבר עם הקונסולה,
גם אני עכשיו משחק על 50 ועובר עוד מעט לחדר, לדעתי לא כדאי להתפשר על הגודל, במיוחד בתכנים שלך,
עד כמה שאני מבין הבעיה עם הלאג בפיליפס היא רק כאשר מופעל מנגון הפריימים ביניים,
הייתי ממליץ לך להגיע עם ה360 לאחר החנויות לחבר ולראות,
גם אני עכשיו משחק על 50 ועובר עוד מעט לחדר, לדעתי לא כדאי להתפשר על הגודל, במיוחד בתכנים שלך,
עד כמה שאני מבין הבעיה עם הלאג בפיליפס היא רק כאשר מופעל מנגון הפריימים ביניים,
הייתי ממליץ לך להגיע עם ה360 לאחר החנויות לחבר ולראות,
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
עם ה 7404 שזהה ל 8404 פרט ל Ambilight (תקנו אותי עם אני טועה) חיברתי את ה XBOX360 ישירות לטלוויזיה ולא היה LAG.
גם כאשר ה Natural Motion היה בפעולה.
דווקא יש לי בעיה שהרסיבר, ימאה RXV-565 יוצר לי דיליי של איזה שניה וחצי בין הפעולות של השלט לבין מה שקורה בפועל על המסך.
זה בלתי אפשרי ככה לשחק הרבה משחקים (נסו לשחק ככה Guitar Hero
)
בנתיים חיברתי את ה XBOX360 ישירות לטלוויזייה ולמזלי יש שם SPDIF OUT שהולך לרסיבר.
המעקף הזה עובד מצויין האמת, פשוט קצת יותר מסורבל ואבסורדי, אחרי הכל לא להשתמש במיתוג HDMI של הרסיבר זה ביזבוז.
גם כאשר ה Natural Motion היה בפעולה.
דווקא יש לי בעיה שהרסיבר, ימאה RXV-565 יוצר לי דיליי של איזה שניה וחצי בין הפעולות של השלט לבין מה שקורה בפועל על המסך.
זה בלתי אפשרי ככה לשחק הרבה משחקים (נסו לשחק ככה Guitar Hero
בנתיים חיברתי את ה XBOX360 ישירות לטלוויזייה ולמזלי יש שם SPDIF OUT שהולך לרסיבר.
המעקף הזה עובד מצויין האמת, פשוט קצת יותר מסורבל ואבסורדי, אחרי הכל לא להשתמש במיתוג HDMI של הרסיבר זה ביזבוז.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מעבד התמונה הכי חשוב
galborho כתב:כן אני יודע שהםם וסוני רק ב40...
במשחקי וידאו אני חושב שכל המרבה הרי זה משובח (בעניין הגודל) וזה אחרי שהקונסולה הייתה בסלון עם קורו 50" ככה שאני מתכונן לירידה דרסטית בחוויה![]()
שוב תודה!...
galborho
שלום לך .
ידוע לכולם שמעבד התמונה של סמסונג הוא איכותי מאוד בתנועה מהירה על המסך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- kalderondavid
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 24
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
בקשר לתוספת של 2", התוספת של כל אינץ מגדילה את שטח המסך בין 5% ל-7%.
ז"א טלוויזיה 42" גדולה מטלוויזיה 40" בערך ב12%.
המדידה המקובלת של אורך האלכסון של המסך מטעה מאוד הרבה אנשים, כי מסך 40" גדול ממסך 20" פי 4 (ולא פי 2 כמו שאנשים טועים לחשוב).
ז"א טלוויזיה 42" גדולה מטלוויזיה 40" בערך ב12%.
המדידה המקובלת של אורך האלכסון של המסך מטעה מאוד הרבה אנשים, כי מסך 40" גדול ממסך 20" פי 4 (ולא פי 2 כמו שאנשים טועים לחשוב).
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
פניתי לחנות שקניתי ממנה שם הפנו אותי לנציגים של ימאה בארץ והם כולם "הופתעו" מהבעיה ואומרים שפעם ראשונה שהם נתקלים בה.galborho כתב:זה בדיוק מה ששמעתי שזה קורה דרך רסיבר בHDMI....חלק טוענים שזזה בעיה ללא פתרון....
נשמע לי קצת מוזר.
הדבר היחידי שלא בדקתי זה passthrough פאסיבי אשר הרסיבר מכובה, לשם הבדיקה כמובן, לא שזה פיתרון
בכל מקרה משיחה עם אחד הנציגים, לא ידעו לעזור לי והם אמרו שהם יפנו לחברה, בנתיים אני עוד מחכה.
Re: מעבד התמונה הכי חשוב
זה הורג אותי שבכל הזדמנות שיש לך אתה מנסה לדחוף לאנשים סמסונג,9000es כתב:galborho כתב:כן אני יודע שהםם וסוני רק ב40...
במשחקי וידאו אני חושב שכל המרבה הרי זה משובח (בעניין הגודל) וזה אחרי שהקונסולה הייתה בסלון עם קורו 50" ככה שאני מתכונן לירידה דרסטית בחוויה![]()
שוב תודה!...
galborho
שלום לך .
ידוע לכולם שמעבד התמונה של סמסונג הוא איכותי מאוד בתנועה מהירה על המסך ....
שילך לחנות יראה את התמונה ויחליט אם עיבוד התמונה איכותי או לא,
באמת אני שואל מה הודעה כזו אמורה להביע?
אני רוצה גילוי נאות אתה קשור איכשהו לסם-ליין או סמסונג?