מה החיבור הכי איכותי שאני יכול לחבר ממיר HD רגיל לLCD שלי ?
לא, אין HDMI
כתוב על הממיר דגם 7200C
זה ממיר יחסית ישן, אולי שווה לי לדבר עם הוט שיחליפו לי לממיר עם HDMI אם יש דבר כזה בכלל...
זה ממיר יחסית ישן, אולי שווה לי לדבר עם הוט שיחליפו לי לממיר עם HDMI אם יש דבר כזה בכלל...
אתה מתכוון שמתוך 7/8 הערוצים שהוט מחריזים עליהם כאל HD, הם בעצם UPSCALE???guyezra כתב:אין לך ממיר HD.
תחבר SCART ל-S-VIDEO
גם אם אתה מזמין ממיר HD, תיקח בחשבון שלמעט מספר ערוצים בודדים שהם באמת HD כל השאר הם UPSCALE...
אני מתכוון לקנות LCD HD READY וסוגיית החיבורים מדאיגה אותי קצת...
האם לקנות רק LCD שיש לה כניסת SCART או שזה לא משנה? יש לי ממירים של HOT ואני לא מתכוון לעשות HD בקרוב, בכל מקרה אין HD להוט מג'יק.
ללכת על LCD עם כניסת SCART, או שזה לא קריטי וגם חיבור של SCART ל SVIDEO ייתן לי אותה איכות?
האם לקנות רק LCD שיש לה כניסת SCART או שזה לא משנה? יש לי ממירים של HOT ואני לא מתכוון לעשות HD בקרוב, בכל מקרה אין HD להוט מג'יק.
ללכת על LCD עם כניסת SCART, או שזה לא קריטי וגם חיבור של SCART ל SVIDEO ייתן לי אותה איכות?
karos,karos כתב:אני מתכוון לקנות LCD HD READY וסוגיית החיבורים מדאיגה אותי קצת...
ללכת על LCD עם כניסת SCART, או שזה לא קריטי וגם חיבור של SCART ל SVIDEO ייתן לי אותה איכות?...
מציע לך לקרוא את המאמר הזה: http://www.hometheater.co.il/article00824
בנוסף תעשה חיפוש בפורום: יש שם את כל התשובות לשאלות שלך.
תודה על הלינק, קראתי אבל עדיין לא הצלחתי להגיע למסקנה נחרצת אם שווה להתעקש על כניסת SCART בטלוויזיה או לא? עשיתי חיפוש בפורום אבל לא נתקלתי בתשובה מסודרת לשאלה הזאת.peccary כתב:
karos,
מציע לך לקרוא את המאמר הזה: http://www.hometheater.co.il/article00824
בנוסף תעשה חיפוש בפורום: יש שם את כל התשובות לשאלות שלך....
אני אשמח לקבל הכוונה.
הבנתי שעדיף SCART שמעביר אותות RGB אבל לא כל SCART מוציא אות כזה, שזה בכלל מבלבל...
האופציה העדיפה אחרי SCART זה טרנסקורדר לקומפוננט, אבל אני לא מתכוון להוציא כסף על זה.
אח"כ בא SVIDEO ולבסוף קומפוזיט.
השאלה שלי היא פשוטה, האם שווה ללכת על LCD עם יציאת SCART או שההבדל בין החיבורים לא כזה משמעותי ואפשר להתפשר גם על SVIDEO?
כמו שאוהבים לכתוב כאן בפורום, "רק אתה תוכל להחליט מה טוב בישבלך" 
אני רק יכול לומר, כי גם ב - LCD שלי אין כניסת SCART ואני מחבר את הממיר ל - LCD בעזרת כבל SCART ל - S-VIDEO... לדעתי, רק חדי עין (ובאמת חדי עין) שביניינו יבחינו בהבדל. לכן, מנקודת מבט שלי, זה יהיה לא ממש חכם לשלול LCD רק בגלל שאין לו כניסת SCART.
אני רק יכול לומר, כי גם ב - LCD שלי אין כניסת SCART ואני מחבר את הממיר ל - LCD בעזרת כבל SCART ל - S-VIDEO... לדעתי, רק חדי עין (ובאמת חדי עין) שביניינו יבחינו בהבדל. לכן, מנקודת מבט שלי, זה יהיה לא ממש חכם לשלול LCD רק בגלל שאין לו כניסת SCART.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: מה החיבור הכי איכותי שאני יכול לחבר ממיר HD רגיל לLCD של
orenoren שלום לך .orenoren כתב:יש לי LCD סמסונג 40B610 יש לה HDMI, COMPONENT וכל מיני דברים אחרים שאני לא מכיר
בממיר שלי יש יציאות קומפוננט רגילות ו21 פינים (סקרט השם המקצועי אני חושב)
מה הכי טוב?
למה נדמה לי שאין מספיק חיבורים?...
חבר את הממיר למסך בקומפוננט . זה החיבור הכי איכותי לפני ה HDMI .
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35092
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אתה בטוח?orenoren כתב:guyezra אין לי SVIDEO בטלויזיה, יש לי רק קומפוזיט וקומפוננט.
אז סקרט לקומפוננט הכי טוב שאפשרי?...
יש הרבה טלויזיות שחיבור ה-S-VIDEO נמצא בצד ולא מאחור.
SCART לקומפוננט דורש ממיר אקטיבי שנקרא טראנסקודר שעולה כ-400 ש"ח.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
orenoren, קח לתשומת לבך שאין פיתרון מיטבי אבסולוטי וברשותך אסביר את השקפתי.
מכל האותות שהממירים הרגילים של הוט (ויס) מסוגלים להוציא, ה RGBvcs הוא האות הקרוב ביותר לשידור המקורי שהממיר מקבל. אות זה משודר מהממיר דרך מחבר ה SCART, מחבר שלפי בדיקתך אין במסך הטלביזיה ולכן תזדקק לממיר אקטיבי Transcoder בעלות משוערת של 400-500 למכשיר חדש כדי להפוך את האות ל Component שהמסך שלך מסוגל לקבל.
מתחת ל RGBcvs נמצא ה S-Video שמבחינת חדות הוא זהה ל RGB אבל בגלל שהוא מקודד את כל המידע של הצבע לערוץ בודד הוא לא מגיע לרמה של ה RGB בהפרדת הצבעים. אתה בדקת ומצאת שאין למסך שלך כניסת S-Video. זה לא מפתיע כי היצרנים מעדיפים היום להתרכז על הוספת כניסות HDMI ולכן חיבור ה S-Video בדרכו החוצה.
על חיבור ב Composite אני בכלל לא רוצה לדבר כי חבל לי על העיניים שלך.
לפי דעתי, שתמיד מותר שלא להסכים איתה, כדאי לך להתעניין ביד שניה על רכישת Transcoder משומש. יש מספיק חברים שעברו לממירי HD של יס והוט ומשתמשים כיום ב HDMI כך שיש היצע של מכשירים משומשים במחירים מאוד נוחים. תבדוק, מה כבר יכול להיות רע?
ועכשיו לשורת הסיכום. בכל ההודעה שלי הקפדתי שלא לדבר על איכות במובנים כלליים אלא על קירבה לאיכות השידור המקורי. הסיבה היא שהרבה אנשים התרגלו לצפות בטלביזיה כשהיא מחוברת ב Composite ותוספת החדות ונאמנות הצבעים שהם מקבלים דרך RGB גורמת לכך שהתמונה נראית להם דהויה (כי הצבעים פחות צעקניים) וגרועה (כי עכשיו אין כבר אפקט של מיסוך וטישטוש והשידור המקורי מתגלה במלוא מערומיו).
מכל האותות שהממירים הרגילים של הוט (ויס) מסוגלים להוציא, ה RGBvcs הוא האות הקרוב ביותר לשידור המקורי שהממיר מקבל. אות זה משודר מהממיר דרך מחבר ה SCART, מחבר שלפי בדיקתך אין במסך הטלביזיה ולכן תזדקק לממיר אקטיבי Transcoder בעלות משוערת של 400-500 למכשיר חדש כדי להפוך את האות ל Component שהמסך שלך מסוגל לקבל.
מתחת ל RGBcvs נמצא ה S-Video שמבחינת חדות הוא זהה ל RGB אבל בגלל שהוא מקודד את כל המידע של הצבע לערוץ בודד הוא לא מגיע לרמה של ה RGB בהפרדת הצבעים. אתה בדקת ומצאת שאין למסך שלך כניסת S-Video. זה לא מפתיע כי היצרנים מעדיפים היום להתרכז על הוספת כניסות HDMI ולכן חיבור ה S-Video בדרכו החוצה.
על חיבור ב Composite אני בכלל לא רוצה לדבר כי חבל לי על העיניים שלך.
לפי דעתי, שתמיד מותר שלא להסכים איתה, כדאי לך להתעניין ביד שניה על רכישת Transcoder משומש. יש מספיק חברים שעברו לממירי HD של יס והוט ומשתמשים כיום ב HDMI כך שיש היצע של מכשירים משומשים במחירים מאוד נוחים. תבדוק, מה כבר יכול להיות רע?
ועכשיו לשורת הסיכום. בכל ההודעה שלי הקפדתי שלא לדבר על איכות במובנים כלליים אלא על קירבה לאיכות השידור המקורי. הסיבה היא שהרבה אנשים התרגלו לצפות בטלביזיה כשהיא מחוברת ב Composite ותוספת החדות ונאמנות הצבעים שהם מקבלים דרך RGB גורמת לכך שהתמונה נראית להם דהויה (כי הצבעים פחות צעקניים) וגרועה (כי עכשיו אין כבר אפקט של מיסוך וטישטוש והשידור המקורי מתגלה במלוא מערומיו).
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אורן
אם השקעת 6000 שקל בLCD תחליף את הממיר
להוט יש רק סוג אחד של ממיר תומך HD של תומפסון
אתה מקבל גם מספר ערוצים בHD
ההחלפה היא ללא תוספת מחיר אלא תמורת התחיבות ל3 שנים
ההבדל בין הערוצים 5ספורט וEUROSPORT לאותם ערוצים בHD הוא הבדל משמעותי בלי שום קשר לסוג החיבור
אם השקעת 6000 שקל בLCD תחליף את הממיר
להוט יש רק סוג אחד של ממיר תומך HD של תומפסון
אתה מקבל גם מספר ערוצים בHD
ההחלפה היא ללא תוספת מחיר אלא תמורת התחיבות ל3 שנים
ההבדל בין הערוצים 5ספורט וEUROSPORT לאותם ערוצים בHD הוא הבדל משמעותי בלי שום קשר לסוג החיבור
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
קומפוננט ולא קומפוזיט. כדי לחבר לקומפוזיט מחיבור SCART לא צריך שום מכשיר אלא מספיק כבל מתאים.orenoren כתב: אני באמת ישקול קניית מכשיר שבעזרתו אני יחבר את הscart לקומפוסיט,...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!