היי אנשים
קינפגתי בהצלחה את רוב הדברים ב SAGE.
אולם יש לי משהו מאד מאד מציק
כאשר אני עובר ערוצים עם השלט של PVR 150 לוקחות משהו כמו 3-4 שניות בפועל עד שעובר ערוץ (לוקחות משהו כמו 2 שניות עד שהוא בכלל מעביר את הפקודה לממיר)
זה מאד מאד מתסכל
האם יש דרך לקנפג את המהירות?
והאם תוכלו לתת לי נתונים מוכנים למי שיש YES כבר אם ניתן
תודה
תגובה איטית מול ממיר YES
התגובה האיטית נובעת מ-
1. 2-3 שניות של קידוד הוידאו/אודיו ופריסתו ע"ג המסך.
2. שליחת קוד ה-IR - ספרה אחת בכל פעם - עוד כ-2 שניות.
האפשרות האחרת להאיץ במעט את הזמן היא להגדיר שישלח 3 ספרות לממיר ולא שתיים - כי אז הממיר מעביר מייד את הערוץ ולא מחכה לספרה השלישית. האפשרות השניה היא לנסות לקצר את זמן שליחת קודי ה-IR לכל ערוץ עד למינימום שלא יפגע באמינות השליחה. אפשר לחסוך כך כ-1-2 שניות ולא יותר...
בכל מקרה, כאשר יש לך HTPC כל העיקרון הוא לא לשוטט בצורה עיוורת בין הערוצים אלא שהוא יקליט לך את כל מה שאתה אוהב ואתה תוכל לראות את הכל בזמנך החופשי. מנסיוני (שלשה ממירים מחוברים למחשב וכל הטלויזיות בבית מחוברות ברשת) לא רואים בכלל LIVETV...
אורן.
1. 2-3 שניות של קידוד הוידאו/אודיו ופריסתו ע"ג המסך.
2. שליחת קוד ה-IR - ספרה אחת בכל פעם - עוד כ-2 שניות.
האפשרות האחרת להאיץ במעט את הזמן היא להגדיר שישלח 3 ספרות לממיר ולא שתיים - כי אז הממיר מעביר מייד את הערוץ ולא מחכה לספרה השלישית. האפשרות השניה היא לנסות לקצר את זמן שליחת קודי ה-IR לכל ערוץ עד למינימום שלא יפגע באמינות השליחה. אפשר לחסוך כך כ-1-2 שניות ולא יותר...
בכל מקרה, כאשר יש לך HTPC כל העיקרון הוא לא לשוטט בצורה עיוורת בין הערוצים אלא שהוא יקליט לך את כל מה שאתה אוהב ואתה תוכל לראות את הכל בזמנך החופשי. מנסיוני (שלשה ממירים מחוברים למחשב וכל הטלויזיות בבית מחוברות ברשת) לא רואים בכלל LIVETV...
אורן.