לא מצליח להפעיל תרגום בניגון סרט תוך כדי האצת חומרה
בניתי מחשב HTPC חדש,
הכל עובד לי טוב חוץ מהוספת תרגום לסרט (לא לצמיתות , הכוונה רק לראות את התרגום),
התקנתי CoreAVC + MPC-HC , ההאצת חומרה עובדת (המעבד עובד על 4% בד"כ כש1080 מנוגן)
איך אני מוסיף כתוביות?
שניסיתי לעשות LOAD SUBTITLE כשהסרט מנוגן יש לי ארור שאני חייב להחליף בOUTPUT למשהו אחר WM7 או משהו כזה, וכשאני מחליף למצב הזה ההאצה מתבטלת (מעבד עובד על 55% בערך)
איך אני עושה שיהיה לי גם האצה וגם כתוביות?
תודה
הכל עובד לי טוב חוץ מהוספת תרגום לסרט (לא לצמיתות , הכוונה רק לראות את התרגום),
התקנתי CoreAVC + MPC-HC , ההאצת חומרה עובדת (המעבד עובד על 4% בד"כ כש1080 מנוגן)
איך אני מוסיף כתוביות?
שניסיתי לעשות LOAD SUBTITLE כשהסרט מנוגן יש לי ארור שאני חייב להחליף בOUTPUT למשהו אחר WM7 או משהו כזה, וכשאני מחליף למצב הזה ההאצה מתבטלת (מעבד עובד על 55% בערך)
איך אני עושה שיהיה לי גם האצה וגם כתוביות?
תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש כמה כללים מאוד נוקשים אם רוצים לשמור על האצת ווידאו בחומרה עם MPC-HC
1. בחירת Renderer. משתמשי Vista חייבים לבחור ב EVR או EVR Custom. מי שמשתמש ב XP חייב לבחור ב Overlay Mixer או VMR7 או VMR9
2. אין לדחוף שום פילטר בין המפענח ל Renderer. לכן אין אפשרות להשתמש בפילטר כתוביות חיצוני כמו ffdshow
3. ניתן להשתמש בפילטר הכתוביות הפנימי של MPC-HC בתנאי שה Renderer הוא EVR Custom עבור Vista או VMR9 Renderless עבור XP. בשני המקרים צריכים להפעיל את אפשרות ה Autoload Subtitles
בנוסף נראה ש MPC-HC לא אוהב להשתמש ב CoreAVC כפילטר חיצוני ולכן עדיף לך לנסות להשתמש בפילטר הפנימי לפענוח H.264
1. בחירת Renderer. משתמשי Vista חייבים לבחור ב EVR או EVR Custom. מי שמשתמש ב XP חייב לבחור ב Overlay Mixer או VMR7 או VMR9
2. אין לדחוף שום פילטר בין המפענח ל Renderer. לכן אין אפשרות להשתמש בפילטר כתוביות חיצוני כמו ffdshow
3. ניתן להשתמש בפילטר הכתוביות הפנימי של MPC-HC בתנאי שה Renderer הוא EVR Custom עבור Vista או VMR9 Renderless עבור XP. בשני המקרים צריכים להפעיל את אפשרות ה Autoload Subtitles
בנוסף נראה ש MPC-HC לא אוהב להשתמש ב CoreAVC כפילטר חיצוני ולכן עדיף לך לנסות להשתמש בפילטר הפנימי לפענוח H.264
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
Catskinner - מה שאתה אומר מאוד מעניין, כי אצלי עם Mpc ועם CoreAVC זה עובד נהדר, כולל כתוביות...
( שאני מפעיל סרט העיגול של התוכנה נפתח בשורת המשימות והופך להיות ירוק אני עם ויסטה)
( שאני מפעיל סרט העיגול של התוכנה נפתח בשורת המשימות והופך להיות ירוק אני עם ויסטה)
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
אוקיי חבר'ה שמעתי לעצה של "guyezra" והתקנתי BSPLAYER PRO הכי חדש ועובד מעולה, גם האצה וגם תרגום.
עכשיו יש לי עוד שאלה על הדרך, מבחינת האיכות של הוידאו כל הקודקים מוציאים איכות שווה או שקודק מסוים מראה תמונה יותר חדה מהשנייה?
תודה
עכשיו יש לי עוד שאלה על הדרך, מבחינת האיכות של הוידאו כל הקודקים מוציאים איכות שווה או שקודק מסוים מראה תמונה יותר חדה מהשנייה?
תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אז אצלך MPC-HC מצליחה לחבר את CoreAVC ישירות ל Renderer ואצל orenoren יש משהו שמפריע באמצע או שהוא משתמש ב Renderer הלא מתאים. דרך אגב, אלו הן המגבלות שצוות הפיתוח מצהיר עליהן בעצמו: http://mpc-hc.sourceforge.net/DXVASupport.html
mp3lll כנראה התשובה היא מערכת ההפעלה, אני משתמש בXP SP2mp3lll כתב:Catskinner - מה שאתה אומר מאוד מעניין, כי אצלי עם Mpc ועם CoreAVC זה עובד נהדר, כולל כתוביות...
( שאני מפעיל סרט העיגול של התוכנה נפתח בשורת המשימות והופך להיות ירוק אני עם ויסטה)...
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
בעיקרון FFDSHOW נותן את התמונה הכי טובהorenoren כתב: עכשיו יש לי עוד שאלה על הדרך, מבחינת האיכות של הוידאו כל הקודקים מוציאים איכות שווה או שקודק מסוים מראה תמונה יותר חדה מהשנייה?
תודה...
חוצמזה , אם המעבד שלך מספיק חזק, תשקול לוותר על האצת החומרה שפוגעת באיכות התמונה..
- Catskinner
- חבר במועדון HT

mp3lll, זה כנראה בגלל ה Renderer. ב MPC-HC ה Renderer הטוב ביותר הוא זה של Haali והוא גם היחיד שמצליח למנוע tearing, אבל לא תומך ב DXVA2
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
הכי קל זה להסתכל על הפרוסס של התוכנה שאיתה מנגנים ולראות שהיא לא עוברת את ה 10 אחוז בניגון 1080P.shlomile כתב:איך בודקים אם ההאצת בחומרה עובדת או לא?...
חשוב להסתכל על הפרוסס עצמו כי אפ מסתכלים בכלליות אפשר לטעות בגלל תהליכים אחרים שלוקחים משאבי מערכת