לא רע
פרסומת של klipsch
===========================
סטטיסטיקאי טבע בנהר שעומקו הממוצע 10 ס"מ...
סטטיסטיקאי טבע בנהר שעומקו הממוצע 10 ס"מ...
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
תזהר שמרטין לא יראה
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
במידה וזה נכון, מישהו יודע איזה רמקולים הם נותנים?
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
מרטין פרסם הודעה מפורטת בפורום מבצעים ופרסומים:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... pic&t=9240
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... pic&t=9240
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
לוי
itzo' תראה עכשו חורף וקר,יכול להיות שבדיוק הצטנן המסכן,בכל אופן יצא לי לשמוע קליפטש אצל חבר,בקטע סולו כינור בתזמורת של לאלו שיפרין,מה להגיד,הכינור לא נשמע כינור, זה נשמע משהו כמו צליל של סינטיסייזר,מוזר.
אמן מייסר
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא יודע, אצלי אני שומע לא מעט כינורות,
והם נשמעים בסדר גמור..
ואין, פשוט אין על קול אנושי שהרמקול הזה מוציא. יש לי דיסקים של קוורטטים למוזיקה ווקאלית, וזה פשוט עונג צרוף.
כאילו הזמרת בחדר..
גם הרכבי ג'אז רוק כמו בראנד-X נשמעים נהדר דרכם (כלים בלבד, ללא ווקאל, אם כי ללא כינורות. בעיקר גיטרות, באס, תופים, ומעט סינת').
אני מסכים שלבהירות ולאגרסיביות שלהם יש מחיר, אבל הוא לא עולה כדי השמעת צליל כינור כצליל סינטיסייזר.
מצד שני, יש לי זוג מלפני 10 שנים.. אולי בדגמים של היום משהו התפלק להם.. (העיצוב בטח ובטח שהתפלק. אלוהים אדירים, על מה הם חשבו??)
ואין, פשוט אין על קול אנושי שהרמקול הזה מוציא. יש לי דיסקים של קוורטטים למוזיקה ווקאלית, וזה פשוט עונג צרוף.
כאילו הזמרת בחדר..
גם הרכבי ג'אז רוק כמו בראנד-X נשמעים נהדר דרכם (כלים בלבד, ללא ווקאל, אם כי ללא כינורות. בעיקר גיטרות, באס, תופים, ומעט סינת').
אני מסכים שלבהירות ולאגרסיביות שלהם יש מחיר, אבל הוא לא עולה כדי השמעת צליל כינור כצליל סינטיסייזר.
מצד שני, יש לי זוג מלפני 10 שנים.. אולי בדגמים של היום משהו התפלק להם.. (העיצוב בטח ובטח שהתפלק. אלוהים אדירים, על מה הם חשבו??)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- logankungfu
- חבר ותיק

כן, כן, מרטין..
אני יודע שאני, כחובב צליל אגרסיבי, במיעוט..
מה לעשות, יחסית לי, זה הסגנון החביב עלי (אם כי אולי טעמי ישתנה עם השנים).
מה לעשות, יחסית לי, זה הסגנון החביב עלי (אם כי אולי טעמי ישתנה עם השנים).
- logankungfu
- חבר ותיק

הדגם שברשותי-
Klipsch CF-2, שנת ייצור- 1996.
מהאזנה לקליפש RF-35, אני יכול לומר בביטחה כי הם נשמעים בעלי אופי דומה אך שונים, אם כי שמעתי אותם על הגברות שונות.
http://www.klipsch.com/product/product. ... more=False
http://www.audioreview.com/mfr/klipsch/ ... 94crx.aspx
מהאזנה לקליפש RF-35, אני יכול לומר בביטחה כי הם נשמעים בעלי אופי דומה אך שונים, אם כי שמעתי אותם על הגברות שונות.
http://www.klipsch.com/product/product. ... more=False
http://www.audioreview.com/mfr/klipsch/ ... 94crx.aspx
- logankungfu
- חבר ותיק

ובכן.. אף שלתאר צליל זה קצת חסר משמעות..
הרמקול הזה במיטבו היכן שיש מיד דומיננטי. למשל, קול של זמרת, או סקסופון/חצוצרה ככלי מוביל עם תזמורת ברקע וכדומה.
הוא מעביר היטב את התחושה שהם ממש לפניך. הוא מאוד, מאוד פתוח, ולי זה חשוב ביותר. מאידך, היכן שמדובר במוזיקה הומוגנית יותר, אבל תלוי איזו, יש תחושה שצרך משהו רגוע יותר. זה לא רמקול לג'אז מעושן. אבל זה כן רמקול למוזיקה קלאסית, לפחות איך שאני אוהב לשמוע אותה.
יש לי בוקסה של קוורטטים לכלי מיתר של מוצארט, והיא נשמעת אדיר. ושוב, מדובר במוזיקה עם כלי מוביל דומיננטי במיד ובגבוהים, שאינה הומוגנית כל כך. גם התשיעית והחמישית של בטהובן נשמעות נהדר, והרמקול יורד נמוך- נמוך בקטעים המתאימים.
אני גם התרשמתי לטובה מהדיוק שלו- כלים נשמעים מופרדים כהלכה זה מזה ולא מתערבבים.
הקלטות ישנות אני לא כ"כ אוהב ממילא, והרמקול הזה, שהוא כאמור נציל ואגרסיבי, גורם להיססס של הקלטות כאלה להיות מעצבן ממש. יש לו נטיה להדגיש רעשים שאני לא כ"כ רוצה לשמוע בהקלטות שאינן שקטות לחלוטין, כנראה בגלל הבהירות היחסית שלו.
אני גם לא חושב שהרמקול "נאמן למציאות" מאוד או "שקוף" או איך שלא תקרא לזה. הוא נשמע מרשים, ולדעתי מעצים צלילים מסויימים באופן שלי מאוד עושה את זה. בהאזנה לקטעי ג'אז רוק קצביים, או קטעי תיפוף, יש לו "אפקט ריסוק אבני כיליה" אדיר. זה אחד הדברים שאני הכי אוהב בו, ונובע כנראה מהשופר שעל הטוייטר. אתה ממש מרגיש את הקצב בבטן, אבל בצורה הדוקה וחותכת, לא עמומה ולא מתפזרת. הבאס גם מאוד הדוק. התחושה שהוא מעביר היא של צליל מאוד "חי", מאוד לפניך.
קיצר, או שאתה אוהב את הסגנון שלו או שלא, אבל הוא בהחלט מיוחד ומתבלט לטובה או לרעה. לא דומה להרבה רמקולים אחרים.
מאוד תלוי איזו מוזיקה אתה אוהב.
הוא מעביר היטב את התחושה שהם ממש לפניך. הוא מאוד, מאוד פתוח, ולי זה חשוב ביותר. מאידך, היכן שמדובר במוזיקה הומוגנית יותר, אבל תלוי איזו, יש תחושה שצרך משהו רגוע יותר. זה לא רמקול לג'אז מעושן. אבל זה כן רמקול למוזיקה קלאסית, לפחות איך שאני אוהב לשמוע אותה.
יש לי בוקסה של קוורטטים לכלי מיתר של מוצארט, והיא נשמעת אדיר. ושוב, מדובר במוזיקה עם כלי מוביל דומיננטי במיד ובגבוהים, שאינה הומוגנית כל כך. גם התשיעית והחמישית של בטהובן נשמעות נהדר, והרמקול יורד נמוך- נמוך בקטעים המתאימים.
אני גם התרשמתי לטובה מהדיוק שלו- כלים נשמעים מופרדים כהלכה זה מזה ולא מתערבבים.
הקלטות ישנות אני לא כ"כ אוהב ממילא, והרמקול הזה, שהוא כאמור נציל ואגרסיבי, גורם להיססס של הקלטות כאלה להיות מעצבן ממש. יש לו נטיה להדגיש רעשים שאני לא כ"כ רוצה לשמוע בהקלטות שאינן שקטות לחלוטין, כנראה בגלל הבהירות היחסית שלו.
אני גם לא חושב שהרמקול "נאמן למציאות" מאוד או "שקוף" או איך שלא תקרא לזה. הוא נשמע מרשים, ולדעתי מעצים צלילים מסויימים באופן שלי מאוד עושה את זה. בהאזנה לקטעי ג'אז רוק קצביים, או קטעי תיפוף, יש לו "אפקט ריסוק אבני כיליה" אדיר. זה אחד הדברים שאני הכי אוהב בו, ונובע כנראה מהשופר שעל הטוייטר. אתה ממש מרגיש את הקצב בבטן, אבל בצורה הדוקה וחותכת, לא עמומה ולא מתפזרת. הבאס גם מאוד הדוק. התחושה שהוא מעביר היא של צליל מאוד "חי", מאוד לפניך.
קיצר, או שאתה אוהב את הסגנון שלו או שלא, אבל הוא בהחלט מיוחד ומתבלט לטובה או לרעה. לא דומה להרבה רמקולים אחרים.
מאוד תלוי איזו מוזיקה אתה אוהב.
- logankungfu
- חבר ותיק