צריך עזרה לגבי בחירת אוזניות IEM

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
TomerA פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

[לפני הכל אני רוצה להבהיר שאני יודע שכותרות דומות מפויעות פה עשרות פעמים אבל אף שרשור לא ממש ענה לי על השאלות...]

בעבר היו לי שני זוגות של cx300.. ובכישרון רב את שתיהן הצלחתי לאבד...
הCX300 אוטמות ממש טוב אבל הן לא נוחות במיוחד ולפעמים מחליקות מהאוזן...
דרך אגב אני נוסע כל יום ברכבת אחרי 10 שעות של לימודים כך שממש חשוב לי שהאוזניות היו נחות ואטומות...

לכבוד ההחלטה לקנות שוב אוזניות עשיתי סריקה ענקית באנטרנט שבשלב מסוים נהפכה לאובססיה...
לבסוף עקב אילוצי תקציב וחוסר יכולת לקנות בארה"ב (אין לי אפילו קרוב מזורגג אחד שגר שם! :@)
הגעתי לשלוש אופציות עיקריות:
1. sure SE102 - שאלה: מישהו ניסה אותן ואת הcx300 ויודע להגיד לי עם הshure נוחות יותר?
2. K324P akg
3. להיצמד למסורת ולקנות עוד sennheiser

אני בדילמה מה לקנות בעיקר כי אני לא יודע אם הSE102 באמת טובות ונוחות יותר מהcx300..

מה דעתכם?? מכדי??

ד"א: אני שומע בעיקר קלאסי, בלוז וג'אז..

zemm
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59

שליחה #2 

הSHURE יושבות שונה מהCX300. ה SHURE נדחפות יחסית עמוק לתוך האוזן. ה CX300 יושבות על הפתח, ואולי מעט נדחפות והן משהו בין אוזניות EAR CANAL לאוזניות כפתור. זה לא עניין טריוויאלי, וזה דורש הסתגלות. בסרטון FLASH של SHURE, כאן, תוכל לראות למה אני מתכוון.
ה"תמורה" היא באטימה הרבה יותר טובה מה CX300 ובכך שהסיכוי שהן יחליקו הוא ממש קטן.

לא יצא לי להקשיב ל102, אבל היו לי SE210. הבאס בCX300 הרבה הרבה יותר מודגש ו"מרוח" מבSE210. נראה לי שזה יהיה נכון גם ל SE102.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #3 

כמו שנאמר השנייזר יושבות פחות בתוך האוזן מה shure. גם חתימת הסאונד שלהן שונה, ואם אתה ממש אוהב את
ה CX300 לא בטוח שה shure האלו ימצאו חן בעיניך.

TomerA פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

האמתי שלא השתגעתי על ה cx300 אבל מאוד נהנתי איתם...
הסיבה היחידה שקניתי את אותן אוזניות שוב היא שלא ידעתי שיש עוד מגוון רחב
ומבחינתי הcx500 היה הדלוקס...(כיום זה הדבר האחרון שאני יגיד עליהם...)

שאלה: למישהו יש מושג איך קונים משהוא מאמריקה בלי קרובי משפחה
ובלי לשלם 60$ על היבוא???(או לפחות לא כלכך הרבה..)
זה ממש מתסכל... אוזניות שבארץ עולים 550ש"ח באמזון עולים 50$... (SE110)

dults
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

רוב האוזניות באיביי מזוייפות לכן המחיר נמוך ומפתה כל כך

צריך לבדוק טוב טוב

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #6 

TomerA כתב:שאלה: למישהו יש מושג איך קונים משהוא מאמריקה בלי קרובי משפחה
ובלי לשלם 60$ על היבוא???(או לפחות לא כלכך הרבה..)
זה ממש מתסכל... אוזניות שבארץ עולים 550ש"ח באמזון עולים 50$... (SE110)
...
אין שום דרך לא לשלם על היבוא . אבל אני אגיד לך מה אני עושה , אני פשוט קונה בB&H או בחנות אינטרנטית אחרת ושולחים לי עם פדאקס וזה עולה לא רק מכס אלא גם דמי טיפול שעולים כסף , אבל בסה"כ זה יוצא יותר זול . פשוט תבדוק את המחיר כולל עלות המשלוח ,תכפיל את התוצאה ב1.33 ואז בשער הדולר ותחליט אם כדאי לקנות מחו"ל או לא .
עוד דבר אני לא ממש אוהב לקנות סתם אלא רק בB&H או חנויות ידועות אחרות גם אם אני משלם טיפה יותר , השקט הנפשי שלי שווה לי את זה

TomerA פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

תודה חברה די עזרתם לי :)

בסוף אני כנראה יקנה את הse102 בDutyFree ב90$ (מחיר סביר לדעתי)...

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #8 

אוזנייה גרועה שחבל"ז אני מבטיח לך... שמעתי את הSE210 והן היו על הפנים. סאונד מרוח ומשעמם.

אני ממליץ על אלה: http://head-direct.com/product_detail.php?p=38

הן בוודאות יישמעו יותר טוב מהSHURE, תקרא עליהן קצת בלשונית ביקורות משתמשים. הזמנתי מהם אוזניות PK3 שנה שעברה, השירות היה טוב מאוד (וגם המשלוח ממש זול).

TomerA פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

תקשיב.. עד אכשיו התבישתי להגיד אבל אני שומע מוזיקה מNOKIA מצ'וקמק...
הרבה יותר חשובה לי הנוחות והאטימות של SHURE מאשר סאונד משעמם או לא....
(כמובן עד שאני יגרד מספיק כסף לcowon d2)
ד"א: מביקורות שאני קראתי הבנתי שכל אלה ששמעו סאונד מאכזב מאוזניות של shure פשוט לא שמו אותן נכון....
תודה בכל מקרה :)

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #10 

Ilyan כתב:אוזנייה גרועה שחבל"ז אני מבטיח לך... שמעתי את הSE210 והן היו על הפנים. סאונד מרוח ומשעמם.

הן בוודאות יישמעו יותר טוב מהSHURE, תקרא עליהן קצת בלשונית ביקורות משתמשים. הזמנתי מהם אוזניות PK3 שנה שעברה, השירות היה טוב מאוד (וגם המשלוח ממש זול).
...
כנראה שלא הכנסת אותן כמו שצריך, כי הדבר האחרון שאפשר להגיד עליהן זה שהסאונד מרוח ומשעמם. יש לי SE210 כבר שנתיים עכשיו, ואני מרוצה מהן מאוד. ובנוגע לאטימה, לא מצאתי אוזניות שמורידות יותר את רעשי הסביבה מהן. הן כמו אטמי אוזניים טובים שגם משמיעים מוזיקה מעולה!

zemm
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59

שליחה #11 

אם אתה כבר יוצא מגבולות ארצנו, הייתי שוקל גם את ETYMOTIC RESEARCH ER6I, לטעמי הן יותר נוחות מהSHURE ואוטמות לא רע בכלל.

TomerA פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

אני לא נוסע... אלה אבא שלי.. ולאיטליה.
באירופה כידוע המחירים הם כמו בארץ, אז כבר שווה לי לקנות בBUG שבדיוטי-פרי (ואין שם לצערי את האוזניות שצינתה...)

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #13 

levikon כתב:
Ilyan כתב:אוזנייה גרועה שחבל"ז אני מבטיח לך... שמעתי את הSE210 והן היו על הפנים. סאונד מרוח ומשעמם.

...
כנראה שלא הכנסת אותן כמו שצריך, כי הדבר האחרון שאפשר להגיד עליהן זה שהסאונד מרוח ומשעמם. יש לי SE210 כבר שנתיים עכשיו, ואני מרוצה מהן מאוד. ובנוגע לאטימה, לא מצאתי אוזניות שמורידות יותר את רעשי הסביבה מהן. הן כמו אטמי אוזניים טובים שגם משמיעים מוזיקה מעולה!
...
אין מצב, האטימה הייתה כמו שצריך. אני מסתובב עם הSE530 שלי כבר שנתיים כך שאני לא הדיוט בנושא הזה... לא נסיתי להשוות אבל עדיין הן נשמעו לי לא מרשימות בעליל, בטח שלא למחיר. האוזניות שהמלצתי עליהן בטוח יתנו יותר תמורה לכסף ולפי רשמים ברשת הן מתקרבות יותר לSE530 מלSE210 http://www.anythingbutipod.com/archives ... review.php

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”