Onkyo מציגה 3 רסיברים חדשים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
חברת Onkyo מציגה 3 רסיברים חדשים.
TX-NR5007 במחיר של $2699, 145W, עיבוד תמונה של HQV Reon-VX video processing
TX-NR3007 במחיר של $2099, 140W, עיבוד תמונה של HQV Reon-VX video processing
TX-NR1007 במחיר של $1599, 135W, עיבוד תמונה של Faroudja DCDi Cinema processing
כל הרסיברים בעלי 9 ערוצי הגברה וזוג יציאות שונות עבור סאבים, עבור תצורת x.2 אמיתית, כניסת USB ו HDMI חזיתית,
דגמי הTX-NR5007 & TX-NR3007 הינם הראשונים מבית Onkyo אשר יכילו Dolby Volume. בנוסף, הם גם יכילו אפשרות ל Bridge עבור זוג ערוצים וספק כח נפרד עבור עיבוד האודיו והוידאו.
TX-NR5007 במחיר של $2699, 145W, עיבוד תמונה של HQV Reon-VX video processing
TX-NR3007 במחיר של $2099, 140W, עיבוד תמונה של HQV Reon-VX video processing
TX-NR1007 במחיר של $1599, 135W, עיבוד תמונה של Faroudja DCDi Cinema processing
כל הרסיברים בעלי 9 ערוצי הגברה וזוג יציאות שונות עבור סאבים, עבור תצורת x.2 אמיתית, כניסת USB ו HDMI חזיתית,
דגמי הTX-NR5007 & TX-NR3007 הינם הראשונים מבית Onkyo אשר יכילו Dolby Volume. בנוסף, הם גם יכילו אפשרות ל Bridge עבור זוג ערוצים וספק כח נפרד עבור עיבוד האודיו והוידאו.
חבל רק שאונקיו לא בדיוק המיינסטרים פה בארץ בכל מה שקשור בקב"
והם מזנבים אחורי פיוניר וימהה ששולטים באופן יחסי בשוק
לפחות פה בארץ..
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
מעניין אם חוק האפס יעבוד במקרה הזה (ברור שכן זאת שאלה רטורית...)....
תוסיף אפס מצד ימין למחיר בח"ול וזה המחיר בארץ בשקלים.....
חבל אין על אונקיו.....
תוסיף אפס מצד ימין למחיר בח"ול וזה המחיר בארץ בשקלים.....
חבל אין על אונקיו.....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני חושב שהגיע הזמן לשנות קצת את העיצוב של הרסיברים, כולם נראים אותו דבר פחות או יותר. כאשר אני רוכש דגם גבוה של היצרן, אני מצפה שיראה טוב ושונה מהדגם הכי זול.
כיום, כאשר הרסיברים הולכים ונהיים נפוצים יותר ויותר בסלון הביתי, החשיבות לגבי המראה החיצוני מצד היצרן צריכה לקבל תשומת לב גבוהה יותר. מצד שני, ייתכן וזה בדיוק מה שמבדל אותו לעומת אחרים.
כיום, כאשר הרסיברים הולכים ונהיים נפוצים יותר ויותר בסלון הביתי, החשיבות לגבי המראה החיצוני מצד היצרן צריכה לקבל תשומת לב גבוהה יותר. מצד שני, ייתכן וזה בדיוק מה שמבדל אותו לעומת אחרים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
זיו - אני מסכים איתך לחלוטין. זור את השרשור הארוך שהיה לנו שדן בשאלה למה לא שמים מסכי LCD נורמליים ברסיברים יקרים?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Huber,
אני זוכר היטב, אך אני חושב שניתן להגיע לתוצאות יפות גם ללא שילוב מהפכני של מסך קידמי, כמו לדוגמה העיצובים האחרונים של פיוניר.
geblig,
לך זה נותן הרגשה של מוצר איכותי יותר, לי זה נותן הרגשה של מוצר מיושן בעיצובו.
אני זוכר היטב, אך אני חושב שניתן להגיע לתוצאות יפות גם ללא שילוב מהפכני של מסך קידמי, כמו לדוגמה העיצובים האחרונים של פיוניר.
geblig,
לך זה נותן הרגשה של מוצר איכותי יותר, לי זה נותן הרגשה של מוצר מיושן בעיצובו.
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אוקיי...ziv_r כתב:Huber,
geblig,
לך זה נותן הרגשה של מוצר איכותי יותר, לי זה נותן הרגשה של מוצר מיושן בעיצובו....
מסכים עם דברייך
אני מתאר לעצמי שאם לרסיברים בסדרות העל היה chassis שונה, אמנם זה היה מגביר את העלות ייצור, אבל זה גם היה מגדיל את המחיר שניתן לגבות בעבורם. אולי לא נודה בזה, אבל אני בטוח שהרבה חובבי ק"ב היו מעדיפים לקחת רסיבר טופ אנד של חברה א' ולא חברה ב', אם היה בולט שהרסיבר שלהם הוא אכן מהסדרות הגבוהות לעומת הרסיבר של חברה ב' שנראה בדיוק כמו שאר הרסיברים של אותה חברה.ziv_r כתב:אני חושב שהגיע הזמן לשנות קצת את העיצוב של הרסיברים, כולם נראים אותו דבר פחות או יותר. כאשר אני רוכש דגם גבוה של היצרן, אני מצפה שיראה טוב ושונה מהדגם הכי זול.
כיום, כאשר הרסיברים הולכים ונהיים נפוצים יותר ויותר בסלון הביתי, החשיבות לגבי המראה החיצוני מצד היצרן צריכה לקבל תשומת לב גבוהה יותר. מצד שני, ייתכן וזה בדיוק מה שמבדל אותו לעומת אחרים....
הייתה חברת היי-אנד שנקראה EAD בעלת עיצובים מדהימים (לא עזר להם - היו אולטרה יקרים ופשטו רגל). ברור לי שחברת מיינסטרים שתוסיף עיצוב כזה לסדרה הגבוהה - תגרוף קופה.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il